- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
BTC megmondta, jó volt a balance, csak a játékosok lusták voltak megtanulni mire való és hogy kell játszani egy-egy karakterrel helyette sírtak 1-2 hónapot és jöttek a nerf-buffok és ez gyakorlatilag láncreakciót indított el. És a folyamatos sírás rívás módosítja a karaktereket akik hangosabban sírnak előbb kapnak nerf-buffot.
-
TBT
Topikgazda
Imádom már most.
Viszont kicsit karcsú az, amit a Blizzard bemutatott ezen a BlizzCon-on.
Nem csak Overwatch tekintetében, hanem úgy az egész show tekintetében. Overwatch-nál megkaptuk a kötelező animációs kisfilmet és az új hőst.
Eközben tavaly:
- Overwatch League bejelentés
- Blizzard World pálya és skinek
- Új játékmódok az Arcade szekcióban
- Animációs kisfilm: Reinhardt
- Új hős: MoiraNem vártam el, hogy túl sok mindent bejelentsenek, de valami egyedi skin/új map jöhetett volna, mert ez így semmivel sem több, mint egy GamesCom szintű bejelentés.
-
L4mie
veterán
Egyenlőre azt gondolom, hogy végre értelmesebb hős mint a pati, tudnak ezek normális storyline-t is alkotni....ha akarnak...
Majd megnézzük PTR-en. Biztos nagyon OP lesz az elején, aztán hogy blizzard módon a counternek szánt karaktert erősítik így csomó másikat elgyengítenek vagy ezt nerfelik sírástengert maguk után vonva már más kérdés.
Elsőre szimpatikus. -
-
oxox
addikt
megy main acc-al is, de csak main karakterekkel...eszembe nem jut hozni egy tracert oda, mert csak visszafognám a csapatom + ott idegesit ha 5dps után választhatok, hogy hozok egy tankot 0 healel, vagy egy healert 0 tankal. smurf acc-al nem fogom stresszelni magam.
itt meg úgy tudok majd fejlődni, hogy lent lesz az adott karakterrel az mmr...tehát senkinek nem cseszem el a játékát, másrészt fejlődhetek...elméletben, mert annak ellenére, hogy csak gyenge karaktereimet hozom, megint plat ellefeleket ad qp-ba (még nincs meg a lvl25)
-
debrecenikri
tag
Akkor röviden: 350 óra genji után sym ugyanúgy zavart, mint a játék elején, hörcsög cuki, végre nem direkte dive/genji counter, teleporttal mcree highnoon-t pakolhatsz az enemy valagába, de ultik is átmennek rajta, a fal tényleg useless, lézerben meg végre kell célozni, eddig a háta mögé is bement egy időre, a track meg elindult, ha a képernyőjén voltál. Turret kevesebb, de az a repüléses cucc király lett, lehet vele jól taktikázni, és soha nem mondtam, hogy ez nem egy nerf
Am nekem ő lesz a hatodik golden weaponöm, pont jókor jött, most raktam mercyre, így nem kell megszakítanom a dps-support-tank sort
Szerk:
Amúgy ne mondjátok, hogy a turret rework hozományaként nem örültök, hogy nem lehet olyan effektív killgatet csinálni, az rákos volt nagyon. -
-
debrecenikri
tag
Ritkán reportolok embert, de akkor jogosan, nehéz kihúzni nálam ennyire a gyufát, de általában pár nap múlva kapok ilyet válasznak, és a meccseim alapján nagyon ritka még a toxic thrower is 2,7-8K körül, nemhogy csaló, nagyon profin csinálják a report dolgot
Funfact: Volt már, hogy egy hétre lebannoltak chatről, reportok alapján, figyelik, hogy kire mit raknak
-
Puma K
nagyúr
Bár az lenne és kapcsolható opció
De ez sajnos nálam az ebben a hónapban érkező valamelyik frissítés után jött elő. Említik, hogy VGA tuninggal is összefügg ez a hiba, de eddig nem volt gondom és a kártya sem melegebb.
Blizzard fórumon írták, hogy más is tapasztalt ilyen jelenséget, de úgy hogy az adott embereknél is a tuning stabil és hibamentes. Valamint minden más játékban probléma nélkül működnek az emelt órajelek.
Akkor kénytelen leszek visszább venni...
De vicces, hogy van mikor 1-2 óra után jön cska ez elő.
-
-
-
saen
veterán
Nekem két óra is elég lenne... Utána úgyis jóval kisebb az esély, hogy összesorsoljon hiszen nem játszunk ugyanakkor, teljesen más emberek játszanak különböző időkben, stb.
A két slot meg elég, mert mindig tudok két meccsre visszamenőleg blokkolni ha meccsenként 1-1 embert tüntetek el.
-
Hannibhál
őstag
Van haszna, egyik ismerősöm nagyon mérgező módon kommunikál voice-on meg chaten is, én kb 3. meccs után mondtam h többet nem fogok vele egy csapatba lenni, és nem rég küldte a képet a közös ismerősünk, aki révén megismerkedtem a mérgező kollégával, hogy mivel sokszor volt abusive chat reportja, ezért -75% xp-t kap, 3 nap bant, és az ígéretet, hogyha folytatja akkor örökre bannolják, szóval azért szerintem ha valkire sokszor jön, annak lesz következménye
-
-
bazs0811
tag
Nekem az tünt fel már sokadszor, hogy van egy széria amikor tök jó csapatok jönnek össze egymás után, aztán jön a katasztrófa. És oké 50% winrate, de nem feltétlen az ellenfél jobb, hanem a csapatomban mintha egér meg monitor nélkül játszanának sokan...6-an megyünk 7 felé, hogy a picket meg a leavereket ne is említsem. Aztán jön ismét 5-6 jó kör normális csapattal amikor érdekes módon ismét tudják mit kell hozni és hogy kell játszani. Mindez 200-300 SR-en és akár egy estén belül lezajlik. Hétvége meg halál...
-
Doink
aktív tag
Minél több hero van annál változatossabb a játék. Másik hogy szerintem könnyebb is balancolni mert több változóval tudsz reagálni egy problémára, és nem az van hogy ha tracer akkor mcree és ennyi. Dota-ban is kb ezért működik elég jól 115 heroval és meglepően nagy a szórás a pickek között.
-
sirszevenap
addikt
-
-
ÁdiBá
veterán
Akkor én vagyok lemaradva kicsit, de szerintem tök fölösleges a játékok 99% SSD-re rakni.
(#14529) k-adi Természetesen, elérési idő, olvasási sebesség, irási sebességek.
Tisztában vagy azzal hogy egy játék mennyit olvas meg ir?
Mert szerintem fingod sincs róla...
Nem OS ről beszélünk, hanem játékról... -
Hannibhál
őstag
-
-
saen
veterán
Azért a Boston vs New York meccsen tényleg szokni kellett, mert nem éppen kontrasztos szineket használtak...
Emellett még szerintem rengeteget lehetne fejleszteni a közvetítésen, jelenleg gyakorlatilag másolják a hagyományos sportokat ahelyett, hogy kihasználnák az előnyöket. Amikor az NBA már mozdul a twitch irányába, ők megmaradtak a hagyományos közvetítésnélNem értem miért nem nézhetem bármelyik játékos nézőpontjából a meccset, miért nem lehet soha belehallgatni a csapat kommunikációba és még lehetne sorolni.
Közben a második napot is meg sikerült néznem a háttérben. Egy dolgot vártam nagoyn, hogy megnézzem Pine-t hogy játszik. Állítólag messze ő a legjobb Widow a játékban, erre a New York a négy meccsből egy meccsre rakta cask be, ott végig Mccree-t tolt. Kb halomra lőtt mindenkit, az összes válogatás utána erről szólt, még a meccs embere is ő lett, pedig alig játszott
Remélem több lehetőséget kap a jövőben.
-
cattus
addikt
Azért a lore-nak ne rendeljünk már ilyen gamechanger dolgokat, főleg hogy esport lett belőle. A rez egy FPS játékban, ahol a cél / a cél eléréséhez szükséges az, hogy A csapat megölje B csapatot, az, hogy semmissé tesznek egy picket elég nagy dolog. Szvsz a mostani PTR változtatások hozzák el azt, hogy végre nem lesz must pick Mercy. Ha ugyanis egy hős must pick, az szerintem azt jelzi, hogy valami nincs rendben a kitjével. Ugyanez kb. Junkratre is igaz, kb. elég volt egy helyben állni és spammelni a choke-ot.
-
saen
veterán
-
-
oxox
addikt
ki, és hol sirt? konstatáltam, hogy sz.r nekem most ez az event...másnak már csak egy-két skin hiányzik ugyanennyi láda után, nem sirtam, hogy "jaaaaaaj szegény én, uninstalálom, mert szivat, és hasonlók"
nekem az elméletem egyszerübb, látja, hogy van pénz amin megvehetném, és igy próbál költésre ösztökélni...de nem megy neki majd azért teljesen, ha marad igy veszek egy road+junk skint és a többi marad jövőre.
-
P. úr
tag
Azért fáj nekik, mert elinflálódnak a skinek, ha mindenki megszerzi, és event végén abban rohangál. Sokkal kevesebben költenének lootboxra, mert úgyis tudnák, hogy az akció végére nagy valószínűséggel ki fog esni, akkor minek vegye meg a dobozt a kis fagylaltpénzéből. Másrészről meg nem lenne meg a játékosoknak sem az a különleges élmény, hogy egy viszonylag ritka skint birtokol. Már akinek ez számít.
-
-
oxox
addikt
világos, én is abban a rendszerben nevelkedtem mikor "kaptál egy játékot" (és reménykedtél benne, hogy nem sérült meg egyik kislemez sem
), akkor teljes tartalmat kaptál. Ezt szoktam meg, furcsa volt az elején hogy van ez a kisösszegü "lopás" DE! Ahogy az OW-ban van jelenleg az teljesen elfogadható, sőt már dicséretesnek tartom...lássuk be a játékbázis sokat csökkent a megjelenés óta, ha nem lett volna új map, új hősök, eventek, játékmódok, stb...nemsokan maradtak volna már (lehet én sem), nem beszélve, hogy próbálják a esport részét is durván tolni.
-
oxox
addikt
Remélem nem. Kell a mikrotranzakció a játékban, hogy mindig legyen ingyenes + tartalom, amit mindenki megkap...pls karácsonyi event.
Nekem eddig 7 dobozból tavalyi lucio (epic) skin, + zeny victory póz, ezeken kivül csak spray, icon,voice.
volt olyan ismerős akinek 5 ládbából 2 leg....de valóban az elején vagyunk még. -
-
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
Mondjuk úgy, hogy 90%-ban a 2-2-2 a nyerő.
Akármilyen grandmaster-top500 streamet nézek, mindig így hozzák ők is. 10-ből 1 meccs talán, ahol eltérnek ettől, és hoznak 3 dps-t, de általában nem szokott működni.
Ja, és igen, én is nyertem úgy meccset, hogy a csapatomban 6 dps volt. Egyszer. A pár száz óra alatt.
brumi1024: igen, a meta mindig változik, most éppen úgy tűnik, kezd beindulni a 3 support moira miatt, de szerintem ez nem fog sokáig tartani. Ami nem változik, az a dive comp.
Az új dva elég op amúgy, csak át kell kicsit szokni, hogy már nem elsősorban tankként kell rá gondolni, hanem diverként. Most már nem csak zavarni lehet vele a widow-t, vagy az emeletről potyogtató és így meccset nyerő junkot, hanem ki is lehet őket iktatni, hála a rakétáknak. Én nagyon szeretem. -
bazs0811
tag
Hááááát...én nem vagyok egy pro de egy 1100-1300 dmg/min és emelett 1200-1300 heal/min simán hozható vele közepes playerként. Jó oké nem minden mapon és metában. De már hogy a fenébe ne kellene a játékkal foglalkozni vele...sőt nagyon is oda kell figyelni a csapatra. Továbbá speed módban elég jól lehet tolni illetve tartani a payload-ot, a hatékonyság nem csak a heal-ben merül ki.
Ezt brumi1024-nek szántam.
-
freeknight
őstag
Egyetértek, junk baromi op most. Azt különösen szeretem, hogy pl zaryával nem is kell senkinek ultit kombózni, csak junk bedob két aknát szépen, és hullik szinte az egész csapat.
Viszont így is vannak olyan pályarészek, ahol semmit nem ér, ilyen pl az ominózus numbani első pontja, attack oldalon. Minden bejárat emelkedőn van, csak akkor lett volna valami sansza, ha valahogy a hátukba tud kerülni egy mercyvel, az emeletre. De ehhez már tudni is kell mozogni junkkal, nem elég dobálni vakon a golyókat.
A videóval csak az a gond, hogy mi ebből a 3 percből tudtuk megítélni a srácot, és ez alapján a 3 perc alapján ez a produkció még silverbe is kevéske. Ez így elég öngól volt, de nem ítélem el, én is baromi sokszor benézek dolgokat. Azért (is) kell a jó csapat, hogy tudjuk kompenzálni egymás hibáit, itt ez nyilván nem volt meg.
-
freeknight
őstag
Amíg látható a rang, mindig lesznek smurfök, ezen nem kell csodálkozni
Nyilván a Blizzardnak is jó, hogy csomóan ezért vesznek 2-3 accot, de ez elsősorban az ő saruk, meg a rendszeré, nem azé, aki smurfön tolja. Ha nem lenne látható a rang, nem lennének smurfök sem, ezt elhiheted. -
MK VII
veterán
"Ha sokat játszol akkor idővel meglesznek a spray-ek, hangok és akkor nagyobb a % az evenetes skinekre is."
Ebben van valami... Igaz amit írsz. Akkor talán ezért nem dobot még eventest, mert kiszórja a spray-ket meg a többi tölteléket. Ha már több lenne belőlük akkor nagyobb esélyem lenne a skinekre. -
oxox
addikt
random társakat szoktam osztani...mikor pl. bepikkelik 4.-nek widowt, vagy mikor overtime-nál nem ugranak a pontra (az sem zavar ha QP van...agyat nem adhatok nekik, de a lelkemnek jobb ha megkérem őket, hogy inkább passziánszozzanak ow helyett
)...hát úgy látszik, sokaknak nem tetszett
de igen EZ-zni is szoktammondjuk vicces mert Bocsi mondta is, hogy ezt meg, hogy? merthogy szóban tőlem még egy b.zdmeget sem hallott (mondjuk ritka, hogy káromkodok verbálisan...asszon is 15év után rámtud csodálkozni, ha valami tényleg brutálmód felidegesit, és szitkozódom )
-
Yodamest
veterán
Először is leszögezném, hogy nagyon nagyon kezdő vagyok még a gémben, lvl 25-öt sem értem el, hogy belekóstolhassak a kompetitív részébe, de szerintem is igaz ez, hogy quick matchben mindenkit bedobál csak, hogy gyorsabban találjon partyt. Így is sokszor még skirmishben kell eltölteni 3-4 percet, mire jön a meccs... pedig tudtommal elég népszerű a játék.
Na lényeg, hogy lvl 15 vagyok, de sokszor látok ilyen lvl 80-90 playereket sok sok csillaggal a karakterképük mellett. Ez pontosan mit is jelöl? Ez csak playtime vagy az a sok csillag valamilyen divíziót is mutat? Persze az ilyen játékosok mindig McCree-vel tolják (gondolom magas eloban elég OP lehet a karakter) és állandóan one shotolnak vele. Már úgy vagyok vele inkább, hogy botok ellen felhúzom magam lvl 25-ig aztán irány a kompetitív, mert ott legalább a legaljáról indulhatok és nem kapok olyanokat magam ellen, akik már csúcsra járatták a gémet.
-
BaLee
addikt
Olyan mondjuk nálam is van, hogy percekig nem tudok/akarok elultizni soldierrel, mert a csapat nem fogja fel, hogyha regroupolunk, beállok melléjük, és eltolom az ultit akkor mindenki elbújik a sarok mögé, illetve reinhard + orisha/d.va pajzsába nyomom az ultimat...
Ilyenkor próbálok mögéjük menni és nagyon ritkán bejön, gyakrabban meg rám mozdulnak mind a 6an, mert a többiek éppen regroupolnak tovább, vagy mégsem támadnak amikor kellene. -
BaLee
addikt
Ezt átérzem. Pont ma volt egy ilyen meccsen ami után le is rakott és el is ment a kedvem a játéktól.
Map mindegy is, támadó oldalon soldierrel tök jól megy, ultikat is jól elkapom ami ritka, be is toljuk a payloadot. 3 gold. Csere. Jön symetra, itt is jól megy, a teleportomnak hála majdnem meg tudjuk védeni az első pontot, hosszabbításban bukjuk el. Majd nyomjuk tovább, még mindig jól megy, teleportokat pakolgatok de csak jönnek. Uccsó pont, már kapom az osztás hogy váltsak (elég bunkó hangnemben) de még megvárom, mert pont feltölt az ulti, pajzsot lerakom. Totál szét estünk, nem sokat ér, le is szedik. Váltok soldierre, már csak én ölök szinte, többiek leragadtak az useless sym-nél, főleg egy valaki. Be is tolják sajnos. Kapom az osztást, de most már nagyon felhúzom magam, beírom hogy uselessként 2 gold meg silver dmg talán nem rossz annyira... De csak mondja, hogy így useless úgy useless, elpattant valami, pickeltem a törpét és a kezdőn maradtam. 163 szint óta először...
Nem érdekelt már a meccs, csak az, hogy ez a nyomorék ne nyerjen. Végül döntetlenre hozták valami csoda folytán szóval velem biztos nyertünk volna de már ez sem érdekelt. Túl sok lett a barom ebben a játékban.
-
errorcode06
őstag
Én meg már nagyon várom. Főkén úgy hogy compon sokszor egyedül álltam a ponton, miközben az 5 másik retardált ment hajkurászni az ellent. És itt most 3000+-ról beszélek...
A retardáltakat úgy is csak a kill meg a damage érdekli, menjenek csak oda, legalább tisztulni fog a többi.
-
freeknight
őstag
Na látod, ezért jó ez. A sok kis majom menjen csak dm-et tolni, a ranked meg megmarad nekünk ez alapján az elmélet alapján
. De sajnos nem így lesz.
Kellett már a deathmatch, mint egy falat kenyér, végre lehet normálisan is gyakorolni csak a célzást és a karaktereket, mert a qp erre alkalmatlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest