Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
adorjant
üzenetére
Igen ez igy van
Viszont nekem az 1,7 cdti nem evett olajat. Meg amugy sem öntögettünk a csaladban soha olajat autokba....lehet ezert erzem furcsanak. Raadasul ugye itt sima szivo benzinröl beszelünk. Egy turbos autonal egy fokkal jobban erthetö szerintem, de egy sima szivobenzinnel
....nekem valahogy akkor se szimpatikus ez, hogy olajoskannaval a csomagtartoban közlekedjek....Mint irtam ugye a ceges passat ugyan ezt csinalja....24 k km van az autoban es bö 1 liternel tart...nekem ez nem gyere be kategoria.
(#84079) Tikakukac hat ha valaki erre azt mondja, hogy ok, akkor az megerdemli a sorsat
benzinnel locsolnam körbe, aztan begyujtanam fel a gyarto kapujaban azt az autot, ami nekem 10k km alatt megeszik 5 liter olajat
azert a hülyeseget sem szabad elfogadni es benyelni. 
(#84083) pvt.peter a fenti valasz ide is passzol
akkor ezek szerint nem rendellenes....mondom csak a jo szandek vezerelt, azert irtam amit irtam
de akkor ugy nez ki, ennyi benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont nekem az 1,7 cdti nem evett olajat. Meg amugy sem öntögettünk a csaladban soha olajat autokba....lehet ezert erzem furcsanak. Raadasul ugye itt sima szivo benzinröl beszelünk. Egy turbos autonal egy fokkal jobban erthetö szerintem, de egy sima szivobenzinnel
....nekem valahogy akkor se szimpatikus ez, hogy olajoskannaval a csomagtartoban közlekedjek....
benzinnel locsolnam körbe, aztan begyujtanam fel a gyarto kapujaban azt az autot, ami nekem 10k km alatt megeszik 5 liter olajat 
akkor ezek szerint nem rendellenes....mondom csak a jo szandek vezerelt, azert irtam amit irtam