Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz adorjant #84074 üzenetére

Igen ez igy van :R Viszont nekem az 1,7 cdti nem evett olajat. Meg amugy sem öntögettünk a csaladban soha olajat autokba....lehet ezert erzem furcsanak. Raadasul ugye itt sima szivo benzinröl beszelünk. Egy turbos autonal egy fokkal jobban erthetö szerintem, de egy sima szivobenzinnel :F ....nekem valahogy akkor se szimpatikus ez, hogy olajoskannaval a csomagtartoban közlekedjek....

Mint irtam ugye a ceges passat ugyan ezt csinalja....24 k km van az autoban es bö 1 liternel tart...nekem ez nem gyere be kategoria.

(#84079) Tikakukac hat ha valaki erre azt mondja, hogy ok, akkor az megerdemli a sorsat :D benzinnel locsolnam körbe, aztan begyujtanam fel a gyarto kapujaban azt az autot, ami nekem 10k km alatt megeszik 5 liter olajat :D azert a hülyeseget sem szabad elfogadni es benyelni. :N

(#84083) pvt.peter a fenti valasz ide is passzol :)) akkor ezek szerint nem rendellenes....mondom csak a jo szandek vezerelt, azert irtam amit irtam :)) de akkor ugy nez ki, ennyi benne van.

Új hozzászólás Aktív témák