- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Lenne megint egy problémám a Vectrával

Régen csak nagyon néha jött elő egyfajta hang a motortér felől, mintha valami levegősödött volna, és mocorognak a buborékok, vagy mintha valamilyen szíj időnként megcsúszna valamin. Sajnos nem tudom jobban körülírni, nagyon furcsa hang, és nagyon nagyon zavaró. Régen csak hidegen hallatszódott egy egy mp-re, mostanra hidegen és melegen is, hosszú másodpercekig, majdhogynem folyamatosan, de csak 1500-2500-as fordulat közt, és csak akkor ha gyorsítok, vagy motorfékezek.
Próbáltam felvenni a hangot telóval, de semmi nem hallatszott belőle.
Ma mentem egy kört autószerelővel, akarom mondani alkatrész cserélő pékkel, csak hebegett habogott mindent, fogalma nem volt mi baja lehet.
Állóhelyzetben, motortér felől nem sikerült még reprodukálni a hangot, csakhogy még nehezebb a dolog.Tudtok esetleg bármilyen típushibáról, ami egy ilyen szekérnél előjöhet, esetleg pár tipp mit lehetne megnézni? Szerintem valahol valami elöregedhetett már, elvégre már 22 éves.. 1.6 benzin, X16SZ motorkóddal.
Vagy ha esetleg tudtok hozzáértő autószerelőt Bp-en, vagy Komárom-Esztergom megyében, az is nagy segítség lenne, mert távolról nem hiszem, hogy ennyiből ki lehetne deríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma mentem egy kört autószerelővel, akarom mondani alkatrész cserélő pékkel, csak hebegett habogott mindent, fogalma nem volt mi baja lehet.