- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Értő olvasás

1. Ki állította az ellenkezőjét vagyis azt, hogy nem szerepel a km óra állása? Én ugyan nem.
2. Igen, ismerem.Ezektől függetlenül továbbra is simán lehet negatív eltérés a 2 műszaki között, a kutyát nem érdekli. Átment remélem így harmadjára, hogy miért ér pontosan nullát az egész
A tekerés addig nincs bizonyítva, míg épp nem tekerés közben meszelik el emberünket. Minden más Excel hiba a törvénynek. Ez pedig, nos, hát erre hagynék időt.Ja, mert ilyen kalibernél már rendesen sztárügyvéd kéne, hogy valakit berakjanak olyan bizonyítékokkal, amiket igen nehéz lenne letagadni, épp elég gond, hogy egyáltalán kell
Nehogy azt hidd, hogy nem azzal kezdtünk, hogy összeszedtünk rendőrkapitányokat ismerős körben és kérdeztük meg lehetőleg minden érintett kerületben magát a fejet. Nagyon jól ismerik ők is. Boltosok is. El van rakva a dolog, szenvedélybeteg emberünk és innentől senki sem akar vele foglalkozni. Passzolgatják a papírokat ide-oda. Közben néha még betér 1-2-szer ismét. Én nem találkoztam vele azóta, valszeg én hamarabb kerülnék sittre, mint ő ebben az esetben. Éljen a jogszolgáltatás, igazságot meg keress magadnak.ON:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nehogy azt hidd, hogy nem azzal kezdtünk, hogy összeszedtünk rendőrkapitányokat ismerős körben és kérdeztük meg lehetőleg minden érintett kerületben magát a fejet. Nagyon jól ismerik ők is. Boltosok is. El van rakva a dolog, szenvedélybeteg emberünk és innentől senki sem akar vele foglalkozni. Passzolgatják a papírokat ide-oda. Közben néha még betér 1-2-szer ismét. Én nem találkoztam vele azóta, valszeg én hamarabb kerülnék sittre, mint ő ebben az esetben. Éljen a jogszolgáltatás, igazságot meg keress magadnak.