Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nagyon szuper, köszönöm. Így azért már sokkal könnyebb szívvel vágok bele már csak a fizikai és nem virtuális nézelődésbe is.
legelek:
Ha árulja, az sem baj, meg Kecsó sincs messze, de ha nem árulja, akkor sem dőlök a kardomba, ha két szóval tud segíteni. Nagyon szépen köszönöm.Szada85:
A C-hez nincs elég pénzem, úgyhogy kénytelen vagyok csak a B-nél maradni. Sajnos. Nem tetszik annyira a C, de ha már úgyis újabb autót veszek, nem bántam volna, ha még újabb.
Nem vágyom az 300-es költséget, de nem is olyan vészes a gépjármű árához képest. Szerintem.Köszönöm szépen, akkor majd lesem, fülelem. Ez sok-nagy segítség.
Igen, később én is megláttam, úgyhogy már le is tettem róla. De már nagyon elgondolkoztam azon, hogy vagy volt kolléga Belgiumból (rengeteg autót hordanak be, hátha kedvez nekem egy annyit, hogy egy jó példányt sóz rám, anyagi kedvezményt úgysem várok/fogadok el), vagy kimegyek Húgomékhoz Stuttgartba egy-két hétre keresgélni. Ha nem olcsóbban, de legalább hihetőbb előélettel hozom haza.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest