Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz B-L-A-C-K #75792 üzenetére

Ujnak az ara mindig esik, de amikor fel eve nezegettem a 2014 töl, disel, xenon, tempomat insigniak 18k körül mentek. Most amit linkeltem az elöbb, az 70k km el, 2015 ös, börös, xenonos, led müszerfalas 14k euro es a környeken is ezek mennek, Meg irtam is anno, hogy majdnem 20k ert inkabb egy 320d GT -t vennek. (Nemet piacrol beszelek, az otthonit nem ismerem, nem is nezem soha)

S5 az kafa, de ugyan az, amit beszeltünk, hogy 5 millioet, amilyen S5 öt veszel, azt kesz horror lesz valszeg fenntartani.....azert egy S audinak minden csavarjan egy 3x- szorzo szerepel :)

E-merci az meg gádzsós, vagy itt a nemeteknel a tipikus 60+ korosztaly autoja :P :D

(#75793) geleati nem kerdes :K ....en pl emiatt is akadtam el (is). Most egy par eves dizel azert nem olcso mulatsag. Par eves dizelt nem 1-2 evre vennek....viszont ha par ev mulva elkezd zuhanni a dizel renomeja, eladasai es jönnek ezerrel az elektromos, meg az egyre olcsobb benzin-hybridek, plussz akar elkezdik elökesziteni a diselek kivezeteset (ugye 2025 pl a norveg/svedeknel a deadline, amit a Nemetek is fontolgatnak) es elkezdik mondjuk felnyomni a disel adoit, üzemanyag arat stb....akkor kb eladhatatlan szinesfemme ertektelenedik kis tulzassal a ma csili vili es draga disel.... :U

(#75794) AMD Power helyedben en is ;)

Új hozzászólás Aktív témák