- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ujnak az ara mindig esik, de amikor fel eve nezegettem a 2014 töl, disel, xenon, tempomat insigniak 18k körül mentek. Most amit linkeltem az elöbb, az 70k km el, 2015 ös, börös, xenonos, led müszerfalas 14k euro es a környeken is ezek mennek, Meg irtam is anno, hogy majdnem 20k ert inkabb egy 320d GT -t vennek. (Nemet piacrol beszelek, az otthonit nem ismerem, nem is nezem soha)
S5 az kafa, de ugyan az, amit beszeltünk, hogy 5 millioet, amilyen S5 öt veszel, azt kesz horror lesz valszeg fenntartani.....azert egy S audinak minden csavarjan egy 3x- szorzo szerepel

E-merci az meg gádzsós, vagy itt a nemeteknel a tipikus 60+ korosztaly autoja

(#75793) geleati nem kerdes
....en pl emiatt is akadtam el (is). Most egy par eves dizel azert nem olcso mulatsag. Par eves dizelt nem 1-2 evre vennek....viszont ha par ev mulva elkezd zuhanni a dizel renomeja, eladasai es jönnek ezerrel az elektromos, meg az egyre olcsobb benzin-hybridek, plussz akar elkezdik elökesziteni a diselek kivezeteset (ugye 2025 pl a norveg/svedeknel a deadline, amit a Nemetek is fontolgatnak) es elkezdik mondjuk felnyomni a disel adoit, üzemanyag arat stb....akkor kb eladhatatlan szinesfemme ertektelenedik kis tulzassal a ma csili vili es draga disel.... 
(#75794) AMD Power helyedben en is

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

....en pl emiatt is akadtam el (is). Most egy par eves dizel azert nem olcso mulatsag. Par eves dizelt nem 1-2 evre vennek....viszont ha par ev mulva elkezd zuhanni a dizel renomeja, eladasai es jönnek ezerrel az elektromos, meg az egyre olcsobb benzin-hybridek, plussz akar elkezdik elökesziteni a diselek kivezeteset (ugye 2025 pl a norveg/svedeknel a deadline, amit a Nemetek is fontolgatnak) es elkezdik mondjuk felnyomni a disel adoit, üzemanyag arat stb....akkor kb eladhatatlan szinesfemme ertektelenedik kis tulzassal a ma csili vili es draga disel....