Új hozzászólás Aktív témák

• válasz B-L-A-C-K #73695 üzenetére

Ebben igazad van, most sem lesz egyszerű ,mint ahogy akkor sem volt mikor együtt kezdtük el az autóink keresését, de van egy érzésem most hosszabb lesz ez az időtartalma, mert most sok olyan autó van (márkától független) ami lehetetlen lekövetni . És most a kínálat is igen hiányos,foghíjas .
    Azért is linkeltem ezt, mert itt igaz kereskedésről van szó, de le van írva az alvázszám, rendszám, a szerviz könyv, minden adott a lekövetéshez, na meg Magyarországon "újonnan" üzembe helyezett, ami nekem igen fontos, még a kilométer futástól is. Legyen szuper az állapota, meg azt hiszem egy dizlinél ez a 230-ezer kilométer még nem tragikus. Mert ha jól számolom évente 35-ezret raktak bele, és a legjobb esetben ilyen rövid idő alatt inkább volt pályás, mint belvárosi roham kocsi. Persze ez állapot átvizsgálásnál derül ki igazán.
    Még nézem ezen kívül a Focust, és a márkán belül a C vekit "facelift", J Astrát is.

Egy biztos hogy az 1.6/116-hoz viszonyítva szeretnék egy kicsit nyomatékosabb motort, ami lehet benzines vagy dizli. :)

zolikaDB
    Én csak ajánlani tudom. :K

Új hozzászólás Aktív témák