Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szada85

aktív tag

válasz B-L-A-C-K #66692 üzenetére

Emögött pedig állhat az, hogy jobb elmondani a legrosszabb esetet, hogy az adott illetö felkészüljön rá, mintsem aztán azon menjen a szájtépés, hogy "ezt nem mondtátok", " ha ezt tudtam volna". :)

Persze egyikünk Sem látnok, emiatt is jobb lehet úgy számolni, hogy mi fordulhat elö, annál nagyobb az öröm, ha mégsem. :)

Hasonló sztori volt nekem, mikor még az OPC idejében - jó autóbuzihoz méltón - mindenféle izgalmasabb paripát beválogattam a keretbe, köztük Volt az OFF Audi S4 B6, 4,2es szívómotor, sok rosszat sem olvasni róla, hangja csodálatos, power is rendben van, a nem hullák pedig akkoriban 6-7 Ezer € környékén mozogtak, be is voltam sózva egyre.

Aztán a bösz túrás eredményeként vágott pofin az egyik tervezésböl adódó ´zanyád´, miszerint is a kedves tervezök a hosszanti V8 hátára ( tüzfal felöli oldal ) tették a vezérlést ( mer´ ugye a lánc az örök élet+2mississippi ), és úgysem kell cserélni, erre nem kiderült, hogy bizonyhogy kell, mert csak nyúlik a szemétje.
    Viszont elhelyezéséböl fakadóan a helyén csak Magneto tudná megcsinálni, a hétköznapi szervízeknek ki kell venni a motort a helyéröl, ami együtt jár a váltó, hajtás, bölcsö leszedésével. Ez a mutatvány idekint 2000+€-t tüntet el a számládról a fórumok tanulsága szerint, otthon lehet egy kicsivel olcsóbban megúszod, de nem leszel a szerelö kedvence ott sem. :D

Tehát egy 6-7 Ezer €-s autónál nekifutásból még egy 2k-t rádobsz emiatt, plusz jönnek a szürök, olaj, egyéb apróságok. És ha valaki nem veszi a fáradtságot ennek utánaolvasására - márpedig a user-ek nagyobb része sajnos ilyen -, akkor Öt eléggé szíven üti egy ilyen kiadás, hiába tervezte a szokásos " használtautó starter pakkot ", ekkora összeggel kevesen számolnának. Ergó jönne utána a gyomorkeserü, hogy " szar autó, foskazal, pénztemetö ". Pedig ettöl függetlenül nem rossz kis paripa.

De, hogy ON is legyek, múlt héten meglett a TÜV az OPC-n, szerencsére semmi halálos csapdát nem találtak az autón, olajpára van csak az olajdekni tömítés mentén, az lesz a következö hazaút során megcsinálva, ezen kívül semmi, két évig megint legálisan közlekedhet. :)

Új hozzászólás Aktív témák