Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz vzsryl #61198 üzenetére

Ha 1 eves fizetesedböl veszel egy csaladi hazat, akkor azert mar anyagi ertelemben nem sok mindentöl kell tartanod :D

Megint olyan dolgokat irtok, aminek nincs alapja, csak huhogas....ez a 200k km re hitelesitett kis turbosok.Majd küld at legyszi, ki hitelesitette a tsi motorokat 200k km re....a regi szivokkal sem mennek fel millo km eket, mert a kis szivo/kis turbot nem arra veszik. Itt is megnezheted hany 15-20 eves szivo motort motorgeneraloznak/cserelnek....200k-300k kmel.

2. A bmw topicccal kapcsolatban: nem akarsz hirszerkesztönek menni az M1 re? ;] :D teljesseggel erdemes olvasni a dolgokat: ez a folytatasa annak amit irtal. Itt akkor azon lepödünk meg, hogy egy 5-6 eves felsökategorias, nagyteljesitmenyü, ujjonan 15-20 millios autora költeni kell es a sok komfort extra közül lehetnek meghibasodo alkatreszek? Szerinted egy H/J/K dizel astraban nem lehetne felsorolni hasonlo listat, ami bajos lehet 5-6 evesen?

Az alap gondolattal egyetertek viszont maximalisan. En is azt vallom, hogy az auto az kb valahogy a 6-10 havi netto fizu érteke körül mozogjon es kb minden mas alörebb valo (ingatlan/megtakaritas/befektetes) :K az hogy sok hülye hitelre vesz 10 eves külföldröl behozott felsökategorias autot, az meg nem a mi bajunk :)

Csak a megalapozatlan huhogast/hangulatkeltest nem szeretem, ezert irtam amit irtam ;) :R

Új hozzászólás Aktív témák