Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
anno mikor a passatot hírdettem, gondoltam nem lehet probléma az eladással millión felül költöttem rá, a motorban 30e km sem volt a totális felújítás óta, futómű, fékes szintén újak voltak, minden működött rajta, szép állapotú is volt, ment mint a villám, friss műszakis volt, akkor lett frissen féltengely cserélve meg 1-2 apróság, 273e km volt benne. leírtam a hírdetésben mindent a-z-ig, a kutya sem hívott fel, 1 hónap után átírtam a szöveget, hogy minden szuper, megkímélt, működő extrákkal és jött is rá az érdeklődő! tehát a lényeg, hogy egy 18 éves fosról nem azt akarja hallani az emberünk, hogy minden fel van benne újítva, hanem azt, hogy 18 éve megbontatlan minden, sőt még Günther fingjának a szaga is terjeng benne..... taszítja az embereket az, hogy egy vagyont költ a tulaj az autóra és töredékéért árulja....
végül tőlem egy nepper vitte el, lealkudta a béka segge alá, magánemberek jöttek, kipróbálták, cigánykodtak mindenen..... a nepper jött, kipróbálta, mondta, hogy ennyit adna érte és majd akkor kapok papírt, ha majd ő eladta..... és eladta 1 héten belül, fingom sincs hogy csinálta, de eladta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Star Wars rajongók
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest