Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy azért nem buksz már annyit egy használton amit eredetileg volt 15-20 és te vettem 8-10 -ért, mert már az előző tulaj bukta a felét. Onnantól nyilván szépen esik az ára, de nem olyan drasztikusan. Míg nyilván az Astra is a felére fog bukni majd szépen egyből.. Értem én mit mondassz, és azt hiszem egyet is értek, de ettől még egyáltalán nem fair összehasonlítás.
Mondjuk én nem is vennék újonnan autót.. épp emiatt. Eléggé úgy vagyok vele, hogy meg lehet színi a használttal, de azért ha az embernek van egy kis tapasztalata, tudja mit keres, netán egy szerelőt is visz, akkor talán csőd közelébe nem kerül majd. Valamint egy új autóval is lehet rengeteg baj. Ennyit a műszakiakról. A külső, nem érdekel, csak szerkezetileg ne legyen törött multú (bár mint utólag kiderült nekünk az F kapott egyet oldalról, azóta sincs semmi baja csak a pára, de az itt kb mindenkinek
). A belsőt úgyis szétkapom cérnaszálakra és takarítom, a külsőt is rendberakom.Nagyon sok pénzemnek kéne ahhoz legyen, hogy ne akarjak alaphangon 4-5 misit spórolni, és akkor csak egy Astráról beszélünk ugye még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway KickScooter F2 Plus E
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A belsőt úgyis szétkapom cérnaszálakra és takarítom, a külsőt is rendberakom.