Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Declare #48891 üzenetére

Azért azt vedd figyelembe, hogy azért nem buksz már annyit egy használton amit eredetileg volt 15-20 és te vettem 8-10 -ért, mert már az előző tulaj bukta a felét. Onnantól nyilván szépen esik az ára, de nem olyan drasztikusan. Míg nyilván az Astra is a felére fog bukni majd szépen egyből.. Értem én mit mondassz, és azt hiszem egyet is értek, de ettől még egyáltalán nem fair összehasonlítás.
    Mondjuk én nem is vennék újonnan autót.. épp emiatt. Eléggé úgy vagyok vele, hogy meg lehet színi a használttal, de azért ha az embernek van egy kis tapasztalata, tudja mit keres, netán egy szerelőt is visz, akkor talán csőd közelébe nem kerül majd. Valamint egy új autóval is lehet rengeteg baj. Ennyit a műszakiakról. A külső, nem érdekel, csak szerkezetileg ne legyen törött multú (bár mint utólag kiderült nekünk az F kapott egyet oldalról, azóta sincs semmi baja csak a pára, de az itt kb mindenkinek :DDD ). A belsőt úgyis szétkapom cérnaszálakra és takarítom, a külsőt is rendberakom.

Nagyon sok pénzemnek kéne ahhoz legyen, hogy ne akarjak alaphangon 4-5 misit spórolni, és akkor csak egy Astráról beszélünk ugye még mindig.

Új hozzászólás Aktív témák