Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Hát figyelj én biztos nem fogok azért turbós módon venni, költeni, karbantartani stb.., csak hogy nyomatékosabb legyen alul és semmi más ne változzon. Azért ez a turbó megszégyenítése
150 ló nem gondolo, hogy szét lenne hajtva, épp azért mert ez szvsz. kb 50% egy 1.4 -es értelmes motornak.
A használt állapot után gondolom az 1.0T -re gondolsz nem az 1.4 szívóra?Visszatérve a váltódra, én azt nem értem, hogy ha az 1.7dízel reggelire megette a váltót, akkor mit csinált vele a 1.9, 2.0 meg tudom is én még milyenek is vannak? Vagy azokba mást pakoltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
150 ló nem gondolo, hogy szét lenne hajtva, épp azért mert ez szvsz. kb 50% egy 1.4 -es értelmes motornak.