- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Azert amikröl beszelsz, 20-25 eves konstrukciok, ne ebböl vond le a következtetest

Amiket irtam esetek azok 10 evnel fiatalabb konstrukciok, sok extraval....ezek az ismerettsegi körben mind problemasak voltak. Nekem ennyi eleg, ahhoz, hogy azt mondjam, en biztosan nem vennek ilyet....nem is akartam, de ez meg is erösit benne.
Legujabb elmenyem egy kb 2 eves renault megannal van. 1,6 os szivo benya. Vezetni borzaszto. A kormanyzas olyan mintha egy jatekkormanyt tekergetnek, a pedalok nekem katasztrofalisak, a kuplung, a fek...minden...billeg, bologat fekezeskor....a multikormany, a kapcsolok.....nekem szörnyü
Persze ettöl meg biztos van jo es biztos van aki imadja es hibatlan es........en meghagyom a tuti franciakat is annak aki arra vagyik

(#45870) AMD Power en haveromnak is volt. Semmi baj nem volt vele. Ez is a dögunalmas kategoriaju auto, fogyasztasa nem alacsony. Kb ennyi
en is a g astrat vennem, mert jobban tetszik, meg talan masszivabb...erzetre legalabbis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest