Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
En is osztom Gergőke88 véleményét, 1.8 benzin+gáz
. Dízelre szokták mondani a 20-25k km/év futást, hogy az alatt nagy a rizikó. 15k km az nem sok. Ha volt egy kókler gazdája, 8-10 évesen ennek a 100 ezernek a többszörösét hagyhatod a szervízben pikk pakk.Ha szeretsz kockáztatni és mondjuk van egy 3-400 ezer forint gond nélkül arra, hogy szervízbe rádobd, amikor kell, akkor vegyél egy dízelt és ha szerencséd van, akkor jól fogsz vele járni. Én az 1.7 dízelt tudom ajánlani, nekem is az van (astra h gtc) és neten is jókat lehet róla olvasni és nekem is jók vele a tapasztalataim.
Ha biztosabbra mennél inkább, vegyél benzint gáz kombóval. 15k km en nem sokat spórolsz üzemanyagon egy dízellel egy benzin-gáz üzemű autóhoz képest. Még én is szimpatizálok a gondolattal, annak ellenére, hogy 25k km körül/fölött megyek egy évben

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Dízelre szokták mondani a 20-25k km/év futást, hogy az alatt nagy a rizikó. 15k km az nem sok. Ha volt egy kókler gazdája, 8-10 évesen ennek a 100 ezernek a többszörösét hagyhatod a szervízben pikk pakk.