Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Google Pixel topik
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Most értem haza, 5kor zárnak. Hivatalos bosch szerviz, szerintem a főnöknek még a cipőfűzője is bosch. Szétszedték, vezérlő lábait mérték ki. Ment minden de nem volt meg a klímahűtő kisebbik fokozata. Lökhárító le, előtétellenállás kivesz - kitisztít, máris megy. Aztán beindítottuk a klímát......
Mondták már többen is hogy az öreg elég lehúzós, már értem miért. Mondja hogy ezen kompresszort kell cserélni, hangos, fogja a motort, rázkódik az egész. Mondom majd ha mindennel kész vannak akkor meglátjuk. Mikor eljöttem akkor mosták át a rendszert de érdekes módon csak 500g gáz jött le holott délelőtt volt teletöltve 700g-ra. Ez volt az első érdekesség. Megnézte mennyi rá egy kompresszor, Valeo 63K. Persze most is működik de ki tudja meddig mondja az öreg. Érdekes módon az előző szerelő azt mondta milyen jó a hangja. Na most akkor döntsd el kinek van igaza. 1-es ventifokozaton is már nagyon jó hideg levegőt fúj be, nem hinném hogy szar lenne a kompresszor. Ha tényleg olyan kopott és szar a hangja akkor hogy fúj egyből hideget ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest