- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Ne folytasd a felsorolást mert behányok a Tesla kivételével
Szerintem el kell dönteni, hogy benzin, dízel vagy elektoromos azt kész. Nem keverni meg hibridelni. Hülyeség az egész. A Tesla nagyon jó, de csillagászati sose térül meg és van aki szereti a bűzt és a bőgést 
Ettől függetlenül neked lesz igazad, mert a sok hülye torkán még le is tudják tolni, hogy de bizony az elektromos autó a jó mert nem szennyez. Igen, és az irdatlan mennyiségű elektromos energiát majd honnan szerzik? Bizisten nem égetnek semmit hanem csak atomerőművekből? De biztos? Tutimegigérik? És az olajlobbik ezt majd nézik és tapsolnak? És a sok hülye dilettáns zöld barom nem fog hisztizni, hogy épül Paks2 mert jajtejóég atom az biztos rossz? Helyette miért nincs tele szélerőművel az egész ország. De tényleg, 10 méterenként egy és akkor úgy Paks tizedét ki is váltja, mijó lenne már. Na meg a napelem. Azám a biznissz.
Ellentmondásos az egész és óriási érdekek ütköznek. Szerintem előbb köszönt be (ez is sajnos) mondjuk az E100 "benzines" turbós 2 hengeres (Trabant forever) csodák kora.

(Egyébként kalandos kedvemből tankoltam 1/3 vagy még kevesebb arányban E85 -öt és teljesen jó. Ami garantált hogy nincs változás ami jó, de szerintem érzésre még csendesebb finomabb az alapjárat és talán icipicit nyomatékosabb is alul, viszont érzésre lomhábban pörög fel talán? Kicsit megváltoztatja a karakterisztikát aztán lehet csak beképzelem az egészet. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Dacia topic
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem el kell dönteni, hogy benzin, dízel vagy elektoromos azt kész. Nem keverni meg hibridelni. Hülyeség az egész. A Tesla nagyon jó, de csillagászati sose térül meg és van aki szereti a bűzt és a bőgést