Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Declare #43571 üzenetére

Ne folytasd a felsorolást mert behányok a Tesla kivételével :DDD Szerintem el kell dönteni, hogy benzin, dízel vagy elektoromos azt kész. Nem keverni meg hibridelni. Hülyeség az egész. A Tesla nagyon jó, de csillagászati sose térül meg és van aki szereti a bűzt és a bőgést :DDD
    Ettől függetlenül neked lesz igazad, mert a sok hülye torkán még le is tudják tolni, hogy de bizony az elektromos autó a jó mert nem szennyez. Igen, és az irdatlan mennyiségű elektromos energiát majd honnan szerzik? Bizisten nem égetnek semmit hanem csak atomerőművekből? De biztos? Tutimegigérik? És az olajlobbik ezt majd nézik és tapsolnak? És a sok hülye dilettáns zöld barom nem fog hisztizni, hogy épül Paks2 mert jajtejóég atom az biztos rossz? Helyette miért nincs tele szélerőművel az egész ország. De tényleg, 10 méterenként egy és akkor úgy Paks tizedét ki is váltja, mijó lenne már. Na meg a napelem. Azám a biznissz. :DDD

Ellentmondásos az egész és óriási érdekek ütköznek. Szerintem előbb köszönt be (ez is sajnos) mondjuk az E100 "benzines" turbós 2 hengeres (Trabant forever) csodák kora. :C

(Egyébként kalandos kedvemből tankoltam 1/3 vagy még kevesebb arányban E85 -öt és teljesen jó. Ami garantált hogy nincs változás ami jó, de szerintem érzésre még csendesebb finomabb az alapjárat és talán icipicit nyomatékosabb is alul, viszont érzésre lomhábban pörög fel talán? Kicsit megváltoztatja a karakterisztikát aztán lehet csak beképzelem az egészet. )

Új hozzászólás Aktív témák