- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Mióta voltak ezek a nagy mínuszok nekem is valami sikít motortérnél. De csak hidegen 10-15mp-ig és elhalkul teljesen. Vezérlés kizárva nemrég volt cserélve. Generátor csapágyat gyanítom, mert mikor lent volt hosszbordás szíj és kézzel forgattam nyikorgott.
Mióta nálunk van 70 000-et rácsavartunk az 5 év alatt azóta nem volt generátorhoz nyúlva, meg előtte is kitudja mikor volt

Más: Áll egy hétig autó, fordítom kulcsot pöcröff, majd jön egy ki kék füst de tényleg csak ami startoláskor kijön. Utána már nem ha másnap vagy 2 nap múlva próbálom...
Mitől lehet ez szelepszár szimering? Vagy csak szimplán sűrű hideg olaj végett ami hengerfalon maradna meg a gyűrűk között? Mert nyáron ilyen eszébe sem jut..
Még valami
lassan negyedéve 99+-os szaftot kap, előtte néha elég köhögősen startolt sokat tekert elszokta engedni benzinnyomást fél nap után. Most meg semmi ilyesmi egyből röffen, úgy látszik kipucolta az egész rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Highguard
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest