Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz adorjant #21903 üzenetére

Még kaptam egy tippet miszerint javítani lehet egy fémlemez hajlításával ami idővel elhajlik ezért könnyen kapcsol. Délelőtt megnézem, ha nem jön be akkor marad az új ami viszont aránylag ritka mivel tempomatos.

Intervallum kapcsolós ablaktörlője van valakinek? Tervbe van véve a beszerzése annak is, valóban jó lenne ha lehetne állítani menet közben kicsit pontosabban az eső intenzitásához. A potméter mennyire gyakran hibásodik meg?

Tegnap felkerültek a nyári kerekek, végre csendesebb is a gumi rajta. Nemrég a haspajzs is fel lett rakva és a kipuff rögzítései cserélve, minden szíj, görgő új, friss olaj, frissen csapágyazott generátor, új gyertyák és a kipuff rozsdás/lyukas része is cserélve így nagyon halk az autó. Városban ami zavaró hang benne: a benzin lötyögése a tankban... Motortér ránézésre is egészen rendezett lett, sokat dob rajta az új kiegyenlítő tartály valamint, hogy a hűtővíz is lett cserélve. Az akkura is kerül majd egy akku takaró így az is szép lesz.
    Új akkut is raktam bele bár a régi sem volt rossz de fél ár alatt siekerült exide 54ah-s akkut vennem garival. Tetőcsomagtartót is vettem bár eredetileg A vectrára való volt így egy kicsit flexelni kellett mert beleért volna a tetőbe de sikerült megoldani, van hozzá tetőcsomagtartóra való kerékpártartó is így a nyári szezonba lehet menni tekerni a hegyekbe :) Itt még téli kerekekkel és sajnos rozsdával a kerékívnél valamint a sofőr ajtó alsó sarkánál.

Új hozzászólás Aktív témák