Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

Neduddki: igen, jó lenne két ködlámpa, sárga izzóval...
    erikke17: azért azok az aprópénzes menetfények... Van pár feltétel, ami nem teszi olcsóvá ezeket, olyan ez, mint a fasza xenon szett. Van 30$-os is free shipping-el. Rendőr megbasz, büntetés, esetleg forgalmit el is veszik, vakítasz mindenkit, foncsorod szétég, de jó fehér, szart se látsz sokszor (van 15000K-s is), és akkor már nem is olyan olcsó. Pedig annyi, mint egy pár Night Breaker.
    De te magad mondod, h újra ugyanazt veszel, mert a régi sárgásan pislákol. Nekem is gyertya volt a kocsi orrában, amikor beraktam a H7-es Osramokat, kamilláztam. Ezért is vettem meg a HB3-asokat.
    Ettől függetlenül van igazság a DRL-ben, mondjuk reggel 5:30-kor és este 18:00 után közlekedek, úh nekem nem igazán pálya mostanában. Később lehet az lesz.
    Tegnap reggel buszhoz mentem (mert a lógósszemüveges pirosorrú kisvállalkozó nem engem nézett, hanem a gyors sávváltást remélte és belémjött), és láttam egy F Astrát szép kékesfehér fénnyel világítani. Szóval fizikálisan lehet, de minden más ellene szól.
    Dinamikus fényszórómagasságállítás, lámpamosó.
    G Astrába lehetne applikálni, ugyanis volt gyári xenonos, de ehhez a fényszórón kívül kellenek a fenti egységek is.

Új hozzászólás Aktív témák