- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
A linket Magyarországról netezve nem tudom megnyitni, de gondolom, Nexus 7-re gondolsz. Igen, az megfontolás alatt van nálam is, 8 GB-os verzió elég lenne nekik. Azért remélem, nem készítené ki úgy őket, mint Kalandort.
iPad 1 itthon olyan 45k-tól felfelé kezdődik használtan. Érintőkijelzős telefont nem merek nekik adni, valószínűleg túl kicsinek és kezelhetetlennek találnák.
Kukac: ezt erősen vitatnám, így 2 év tabletezés után. Az iOS meg tud magyarul, ékezetekkel sincsen gondja, a virtuális billentyűzete pedig jobb az alap Android AOSP billentyűzetnél. De persze továbbra sem ér fel valós billentyűzettel. (Viszont ha van BT a tabletben, akkor lehet használni BT-s billentyűzettel pölö.)
A noti + dokkoló + monitor páros is esélyes.
-
Tim82
félisten
Köszönöm! Nektek iPad 2 van, ugye? Az a gond, hogy ugyan az volna a megfelelőbb (szempontok: hardver, frissítés, előlapi kamera Skype-hoz), de az itthon még mindig drága, használtan is 70-80k között mozog a 16 GB-os Wifi alapmodell és szerintem nem is fog számottevően lejjebb menni idén az ára (majd akkor, ha az aktuális modellfrissítés forgalomba kerül). Az meg kb. fél havi fizetésem, pont túl van a fájdalomküszöbön. (Egy Android-os tablet / használt, de jó karban lévő business class noti / asztali gép monitorral ennél számottevően olcsóbb, de nem biztos, hogy megfelelne, szóval nehéz kérdés. Igaz, nekem is van iPad Mini-m, de én előfizetés mellé, részletre vettem, szóval nem egyben fizettem ki.)
Ha nem gondolnám fontosnak a kamerát, akkor az első generációs is megtenné, azon kívül, hogy nem kap már iOS frissítést, a célnak megfelelne.
-
fokukac
nagyúr
Hát, sokmagos mobilon lehet, de ilyen többéves, egymagos matuzsálemeken, mint a mienk, egy tetűlassú fos. Ami nem lenne baj, ha erre figyelmeztetnének, vagy meghatároznának minimális hardver-követelményt, és biztosítanák a régebbi mobiloknak a kis erőforrást igénylő szoftvert, de nem.
-
fokukac
nagyúr
nézd, megoldottam én is.
engem az zavar, hogy mennyivel normálisabb, egyszerűbb is lehetne.
Pl. totál összekötni az ügyfélkapuval, és akkor nem k éne beírnom anyám nevét, meg az adóazonosítómat, lakcímemet, külön a levelezési címemet, stb.Meg, hogy miért dob olyan hibaüzeneteket, amilyeneket. - pl. bejelöltem, hogy egyszerűsített szja-bevallást akarok kitölteni. Erre feljön egy hibaüzenet, hogy de ha őstermelő vagyok, azt nem tölthetem, opciók: "javít", "tovább" - hát b+, mi közöm nekem az őstermelőkhöz? Vagy, amíg nincs kitöltve a főlapon a dátum (ami ugye, nem értem, miért nem alapbó a mai nap), addig nem enged rámenni se arra a fülre, ahol az 1%-ról lehetett rendelkezni, merthogy május 21 után nem lehet rendelkezni. B+, 20-a van, gondolkodjál már, te vagy a számítógép... Ha felviszed a törzsadataidat, utána kitölti az összes nyomtatványt, de csak akkor, ha új űrlapot nyitsz. Azt, amit már megnyitottál, nem változtatja meg. És a legszebb a levelezési cím volt, meg a nemem, amit hiába írtam be a törzsadathoz, külön be kellett volna még írni a főlapra is, és még sorolhatnám. Nekem agyrém volt
Arról ne is beszéljünk, hogy miért kell külön keretprogram és nyomtatván, miért nem lehet egybe, mindegy megvolt.
Mindegy, 41 perc volt installálással együtt, közben még a java is belefagyott az egyik installálásba, de kész, majd jövőre. -
fokukac
nagyúr
Mármint itt, vagy ott?
Amúgy ennek semmi értelme. Teljesen egyén- és iparág-függő.
A tapasztalatom alapján az én bérem pl. itthon is (!) kétszer ennyi kéne, hogy legyen, mint most, de mégsem, mert egy negatív összegű játék részese az egész iparág, amiben vagyok. Persze, én vagyok a hülye, hogy még itt vagyok, mert ha akkor kimegyek, amikor Te, akkor már ki tudja hol lennék. De nem mentem. -
parandroid
félisten
Ennyi pénzt igiazából olyan területen lehet keresni, ahol "anyanyelvi szinten" ismered a piaci elvárásokat. A legjobban fizetett terület még mindig mindenhol a pénzügy és a jog, de mindkettő esetében sok éves gyakorlat kell egy igazán jó álláshoz, és a helyi viszonyok 110%-os ismerete. Vagy 150%. Marad még a mérnöki terület, ami jól fizet, de azért ott is lehetnek durván országspecifikus előírások, meg minősítési rendszerek, amik kikerülhetetlenek, és hosszú évek alatt lehet csak keresztüljutni rajtuk. És akkor még nem is beszéltünk az extrém jó fizetés esetében elvárt extrém sok munkáról. Szóval azért nettó 5000 az rengeteg pénz, még itt is, csak úgy belecsöppenni ebbe, főleg külföldiként, ahhoz nagyon különlegesnek illik lenni, és az adott szakterüeten elég sokat fel kell mutatni.
Ja, és ott van még persze a legősibb mesterség, azzal is lehet ennyit keresni, de nehéz lehet hosszú távra tervezni vele, és nem is igen hiszem, hogy bandus ilyen területre orientálódna...
p
-
Ahol lakom, az tobbe-kevesben hasonlo arszinvonal, mint ahol Londonban laktam (kb. hasonlo meretu lakas ugyanannyiba kerul euroban, mint ott fontban). Berlin az mas teszta, az sokkal-sokkal olcsobb (ennek megfeleloen a fizetesek is alacsonyabbak).
Ami itt olcsobb talan, az a hazberles, mert joval tobb haz van (relative), mint Londonban.
-
Viszlát
addikt
Ez ismeretségi kör kérdése. Én is kiindulhatnék abból, hogy az ismerőseim egy része és az a kör amiben ők többnyire mozognak mind 7 számjegyű fizetésért dolgoznak (nettó), de ebből soha de soha nem tennék általános kijelentéseket, nagyon szűk rétegről van szó mindkét esetben.
(#36790) DeFranco: nincs szakaszos fizetés Szlovákiában, megveszed a 10 eurós (10 napos) matricát és azzal minden fizetős útra jogosult vagy felmenni. Pestről indultok egyébként? Mert ha esetleg az ország nyugati fele, akkor érdemes elkerülni Pozsony felé, onnan majdnem a lengyel határig ki van már építve az autópálya.
-
ladybug
őstag
A Frankfurt környéki tömegközlekedésről tudok csak nyilatkozni, de itt semmi probléma. Az Sbahn, a metró, a villamos és a busz is minden esetben használható, bármelyik ülésre leülök. Nem kell attól tartani, hogy foltos lesz a ruhád. A Regionalbahnon néha büdös a mellékhelyiség, de a vonat többi részének tisztaságával nincs gond.
Természetesen itt is vannak vonalak, ahol olyan emberek mozognak, akik igénytelen módon szemetelnek és viselkednek, de ilyenek mindenhol vannak.
A tömegközlekedési eszközök pontosságáról és a járatok számáról pedig csak anynit szólnék, hogy a reginalbahn félóránként, a többi pedig 10 percenként közlekedik. -
Viszlát
addikt
Persze, vannak ott is normalis emberek, nem is allitottam, hogy nincsenek. Mondom, masok az igenyeink, elvarasaink, nekem alapvetoen azzal van gondom, hogy pl higieniaban a tobbseg meglehetosen igenytelen. Nagy reszuk igen komolyan rasszista, hordjak magukban a naci gyokereket es en ezt keptelen vagyok joizuen toleralni.
De persze vannak kivetelek, volt fonokomek halal rendesek, mai napig tartjuk a kapcsolatot. Sot, egyszer egy kis faluba vittem egy cseszett nagy varrogepet egy kis csaladi vallalkozasnak, de nem volt hazafele fuvar, igy aztan ottragadtam es mikor ezt megtudtak (lattak, hogy meg mindig ott allok este 10-kor), meginvitaltak a vendeghazukba, enni-inni adtak, veluk is valtok havonta, kethavonta par sort.
-
Viszlát
addikt
Lakva ismerszik meg ahogy mondani szokták, de hát az igényeink is mások. Tudnék németben élni ha muszáj lenne, meg ott is vannak kevésbé és nagyon gázos részek (az emberekre értem), de a vágyódás az kizárt.
Ami a metrót illeti, ennél jobban nem akarnék belemenni a témába, mert sem a londonit, sem a budapestit nem használtam olyan sokat, hogy igazán jó képem legyen róla. A busz az más téma, de ott meg csak az angliairól van "élményem" meg vidéki magyarról, óriási a különbség és nem az angolok javára...
Ez egy mindennapos kép kintről, mondjuk ez csak a padló és még kiborult kajamaradék ezen nincs is, de sokszor leülni sincs gusztusom:
-
Tim82
félisten
A vonatig kimenés sajnos több időbe telik nekem, mint az éjjeli busz. (Az utóbbi ott megy el a közelben, a legközelebbi pályaudvar meg a KöKi, ami hiába van közel légvonalban, éjjeli közlekedéssel egészen komoly kitérő, legalább egy plusz átszállással. A Nyugatiról nem is beszélve, az plusz fél óra.)
to all: igazából csak azon agyalok, hogy időben kiérjünk és
tudjon is a barátnőmtudjunk is valamennyit aludni előtte. És hát a BKV-n már megint elképedtem, esküszöm, csak romlanak a közlekedési lehetőségek.A másfél órával előbbi kiérés meg kell, sajnos, ahogy Mawyx is írja, sosem lehet tudni.
Közben még egyszer nézem ezt az Airport Shuttle izét: ez igazából drágább, mint a taxi, merthogy szerintük a "Hotels & City Centre" zónában lakom.
-
ClayMore
aktív tag
hat honvágyam az nem volt!
így alakult. utólag belegondolva nem bántam meg, hogy hazajöttem mert végre kaptam olyan melót ami miatt kimentem angliába eredetileg.jól emlékszel. lehet h itthon a roskadozó rendszer eredményeit kell kerülgetnem: szemét, kátyúk, csövesek, kéregetők, stb.
kint meg el kellett tűrni, hogy az totál természetes, hogy vki odaszarik a buszon, vagy mondjuk a félig-elfogyasztott kajáját az utca közepén eldobja.
tömören: az emberek kint is ugyan úgy telibe xarják a többi embert csak a nyomor nem akkora (pontosabban máshogy nyilvánul meg mint itthon).
-
bobsys
veterán
mert ha nem szaritja meg teljesen akkor felesleges, raadasul szerintem egy csomo aramot fogyaszt, kirakom az erkelyre es a nap ugyanazt megcsinalja
most latom nem tudtok hova teregetni
Sydneyben hasznaltuk tobbet, mert mikor 1 hetig esik az eso akkor nemtudsz az erkelyen teregetni es a lakasban sem szaradt meg 1 nap alatt semde inkabb vegyen egy hasznalt dryert, azzal gyorsabban meglesz a szaritas es tele lehet pakolni
-
ClayMore
aktív tag
nem minden zsák nélküli masina vizes fajta.
van ami ciklonos leválasztó hepa szűrővel. ennek is sok féle layoutja van. itt egy pl:
[link]no én most nem vizeset szeretnék hanem "kopogósat".
ladybug: nekem korábban amim volt philips annak az effektív szívóereje 250 W -volt. a mostaniaknak 20-30k között már 300-350 W az effektív szívóereje....és én már a kis pici philipsemmel is elégedett voltam csak azt már nem kapni. ezért keresek most egy új drágaszágot.
-
BlacKSouL
addikt
Ahogy írtam is, többször ki kell öblíteni. Illetve mikor befejezted, akkor előbb engedni kell még bele vizet hogy híguljon, - mivel maximálva van az üzemi vízszint az úszó miatt - főleg ha sok por volt, és utána 2x-3x is bő vízzel alaposan meglötykölni, illetve amíg van benne szemcse, por, haj, bármi.
Körülbelül amennyi kényelmetlenséget csinál annyi előnye is van. A porzsákosakat is ki kell portalanítani, a legrégebbi Rakétákba lehetett kapni papírporzsákot, noha elméletileg a szövet is megfogja. Az újakhoz már vagy eleve dobnivaló papírszűrő van, azt csak kiveszed, kidobod, cseréled újra. Nekünk olyan takarítógépünk volt, ami szövetes volt, de nem igényelte a plusz papírszűrőt. És nem a zsákba, hanem a zsákon kívülre, a nagy tartályba gyűjtötte a port. Viszont egy idő után elgyengült a gumija, leesett a szövetzsák, és akkor fújta ki magán a port is, a pollenszűrőig, ami egy idő után akkor is telítődött, ha rendszeresen azt is kivertük. És ebből adódóan a porszemcsék legkisebbike átjut szárazon a legsűrűbb szövet/filc, bármi szűrőn. Azért mivel működik, még ezt is megtartottuk.
Viszont a vizesnél már eleve megköti a víz a port, pollent, mindent. Tehát sokkal tisztább, szűrtebb levegőt fúj ki magából, nincs forró porszag(porszívószag), És a szövetszűrő kirázásához képest a 4-szeri kilötykölés azért nem nehezebb meló. A kilépő levegőszűrője ezért gyakorlatilag ugyanolyan fehér, mint mikor megvettük. (Ehhez jön mondjuk a klíma HD szűrője, és sPi ionizátora, ami szintén légtisztító..)
Szóval látszólag macerásabb, de valójában és összességében nem.
-
bobsys
veterán
Oszinten szolva nem, mar Ausztraliaban sem tetszettek a Viktorianus vagy milyen epuletek meg a szigeteles, rendes futes nelkuli pecok. Most Ayrben vagyok Skociaban az ut idefele naqgyon szep volt mar amikor nem az autopalyan menetm
4 csillaos hotel, de a csap itt is a tipikus, kulon hideg, kulon meleg a msodoban. Es nem ertem, hogy miert?
Az idojarasrol pedig en Sydneyben is faztam telen, illetve nem veletlen elek most Floridaban
Ma elvileg nem dolgozom (pedig fogok, delutan/este), elmegyunk korulnezni a kornyeken, var nezegetes, Glasgow, whiskey gyar latogatas ilyesmiket tervezek, holnap delelott pedig bemegyek a "citybe" es veszek egy uveg single malt whiskeyt, delutan pedig nekiallunk a munkanak. -
bobsys
veterán
Van az autoban km/h, de a kompjuter
merfoldben irja a kis kepernyore. Mikor a repterrol felhajtottam az autopalyara akkor gondolkoztam el a kiirt 70es tablanal, hogy km/h vagy merfold, de 70 merfold/oraval mentem es meg igyis elsuhant a tobbseg igy a merfoldet tippeltem
-
Tim82
félisten
Általában 3-4 PH!-s fórumtopik marad nálam nyitva, szóval nem annyira flash heavy oldalak (ebből most kettőnél fut fent a megszokott Samsung-reklám, a másik kettőnél nem). Önmagában nem az Operával van gond, hanem azzal, ha mellette nyitok meg bármi mást, pl. VLC-t vagy MPC HC-t (3-4 napi uptime után) - a Feladatkezelő szerint pedig ilyenkor az Opera kezdi el zabálni az erőforrásokat. Együtt tudok vele élni, de akkor is bosszantó egy kicsit.
-
parandroid
félisten
Egyszobás lakás mehet ennyiért, különösen keleten. Itt a szobák számába a nappali is beleszámít, tehát ez gyakorlatilag egy apartman, annyi plusszal, hogy különálló a konyha. Népszerűbb, nagyobb városokban ugyanez kb ennek a duplájától indul, de persze bőven mehet feljebb is, attól függően, hogy milyen a környék.
p
-
fokukac
nagyúr
a magyar lakóparkokban is így kapod az új lakást.
csak azzal a különbséggel, hogy a nappali egyik sarkát csempézték le, és ott áll ki a cső a falból.
aztán már csak 2 millát kell rákölteni, és lesz konyhád.Amúgy szerintem a konyhabútor hozzátartozik a lakáshoz, anélkül nem igazán használható...
-
ladybug
őstag
Hehehe, kb így nézett ki a mi konyhánk is.
Emellett csonk lógott a plafonról mindenhol a lakásban, tehát ha nem vagy villanyszerelő vagy bátor amatőr, akkor simán szakembert kell fogadnod a lámpák beszereléséhez. Szerencsére itt a házban van egy-két ügyes ezermester, aki "zsebpénzért" segített beszerelni mindent (lámpák, mosógép, mosogató).Van ez a fajta üres kiadó lakás és van a drágább fekvésű, ahol bent van a konyhabútor meg pár extra. Természetesen felár ellenében.
-
bobsys
veterán
Nekem mondjuk az elso linken levo butor jobban tetszik, a TV allvanyunk meg ennel is minimumabb, egy polc van a hazimozinak es kesz.
emvy: meg igy is furcsa, raadasul nekem nem is erne meg az. Az elmult 2 evben 4 kulonbozo helyen 2 kulonbozo foldreszen laktam
de meg ha maradok a seggemen akkor is fura, hogy a konyhabutort en csinaltassam meg egy olyan lakasba ami nem is az enyem
-
parandroid
félisten
Ezek a nevek csak nekem hangzanak viccesnek? Téglásy Kristóf, Csontos Sandra, meg ott az a Trisztán fiú még régebbről. Tudom, alapvetően nem ők tehetnek róla, hogy a szüleik hogy bántak el velük, de az a Sandra az már nekem is erős, tekintve, hogy Mo-n még Jennifer is csak Dzs-vel lehet valaki, meg Juliette is csak Zsüliettként.
Nem azt mondom, hogy kamu az egész stáb, csak olyan... lányregényes.
p
-
Tim82
félisten
= a Sense, ami HTC-only, ismer néhány blacklist-funkciót. Nem igaz?
Alapvetően a legfontosabb blacklist-funkció a nem kijelzett hívószámok blokkolása (jellemzően telemarketingesek pl. ilyenről hívják az embert, ez az, ami miatt a felhasználók 90%-ának kell a blacklist). Szóval ez nincs, köszi a megerősítést.
-
Tim82
félisten
Azt is leírhatnád, melyik telefon, melyik gyártói ROM... meg tök jó, hogy létező kontaktot lehet blokkolni, de mi a helyzet az ismeretlen számok blokkolásával?
Nálam SGS-en gyári ROM-mal biztos nem volt ilyen, most CM 10.1-en is csak a "Minden hívás hangpostára..."- opció létezik (csak kontaktoknál), ami azért blacklistnek korlátozottan hívható.
Dylen: szólj, ha megvannak a kazetták.
-
parandroid
félisten
Szerintem erre fogok hivatkozni:
"Álláspontunk szerint a házasságról, a családról és a gyámságról szóló 1952. évi IV. törvény 77. (3) bekezdése fenti család esetében nem alkalmazható, tekintettel arra, hogy a szülök
együttesen költöztek külföldre, egy másik uniós országba, gyermekeikkel egyetemben, ahol az óta is együtt él a család. A jogszabály alkalmazásának egyértelmüsítése megtörténik az új
Polgári Jogi Törvényben.A gyakorlatot ismerve azonban sok olyan élethelyzetröl számoltak be a gyámhivatalok, amikor a kiskorú kiílföldön történö tańózkodását kell „biz0nyítani”. llyen lehet a beiskolázás
bizonyítása, családi pótlék igény megszünése, stb. Mindemellett - tapasztalataink alapján - a spanyol hatóságok a család „magáné1etébe” nem óhajtanak az Hivataluk által kért mélységig
beavatkozni (környezettanuhnány elkészítésével), és erre kötelezni sem tudjuk öket.Fentíekre tekintettel ezekre és más hasonló esetekre ajánljuk egy olyan jegyzökönyv felvételét, amelynek során a szülök nyilatkoznak arról, hogy életvitelszerüen Íartózkodnak külfóldön kiskorú gyerrnekeikkel együtt, így kérik a hazai lakcímnyilvántartásból való törlésüket."
Egyelőre 2017-ig van a gyerekeknek érvényes útlevele, a gáz az, ha addig nem rendeződik a helyzet, és jogelleneesen külföldön tartózkodónak minősítik az egész családot. De akkor meg szerintem majd politikai menedékjogot kérek az eljárásra hivatkozva.
Az egész nem érdekelne, ha nem lenne otthon ingatlanom, ami miatt azért előbb-utóbb csak haza kell még járni. Bár ha időközben az is lenullázza az értékét, akkor ott eszi a fene az egészet.
p
-
bobsys
veterán
dejo, 2 honappal ezelott kertuk a kovetsegen keresztul, hogy veglegesen kulfoldon telepedtunk le de kene szemelyi es lakcim kartya a kulfoldi (USA) cimunkel.
Akkor most az van, hogy kidobtam az ablakon $100, mert nem lehet mar lakcimkartyam ha veglegesen kulfoldon telepultem le? -
gaborbol
őstag
Koszi!
Erdekesen hangzik
En usaban elek, tehat nekem eleve csak "egy unios" cimem van, viszont akkor az ideiglenesen kulfodre tavozottat veglegesen kulfoldre tavozottra kellene modositanom.Jovo ilyenkorra meg jeletkezem is az itteni allampolgarsagert.tope: Utlevellel meg magyar jogsival, meg ezek utan is lehet.
-
fokukac
nagyúr
Lehet, hogy téged nem érdekel, de a devizapiac úgy működik, hogy vannak fő devizapárok, amiket egymás ellen jegyeznek, de amúgy minden összefügg mindennel, elvileg nincs arbitrázs... (nincs olyan, hogy az egyik elmozdul az egyikkel szemben, de a másikkal szemben nem.)
A GBPHUF forgalma minimális, gyakorlatilag nem is létezik A forintot is és a fontot is az euróhoz mérik, és ha az EURHUF-t és az EURGBP-t összeveted, ennek eredőjéből kapod meg a GBPHUF-ot.
-
EQMontoya
veterán
Akkor ellentmondásba kerültél önmagaddal.
Ez a grafikon pedig zseniális: 2006 végén ugye itt állt a bál (Öszöd, stb), 2008-ban előbb beütött az angol válság (nálunk akkor épp a költségvetés rendberakása zajlott), majd ide is begyűrűzött, 2010 közepén pedig megszólalt Matolcsy.
-
fokukac
nagyúr
szia!
Angliában kezdődött a válság 2007-ben, összeomlott az ingatlanpiac, meg pár bank, amiket meg kellett segíteni, így a költségvetés éveken át ilyen gyurcsányi magasságú 8-11%-os ktgvetési hiányokat produkált, továbbá évek óta nyomják a quantitative easing-et ők is, konkrétan szarrá higították a pénzüket, sokkal durvábban, mint az amcsik, ezért gyengült be a font, aztán ott is maradt......
-
fokukac
nagyúr
Miért van az, ha Neked jó valami, az másnak mindig rossz..?
egyébként pedig a font gyengült be elég csúnyán az elmúlt fél évben...
Ha még mindig olyan erős lenne a font az euróhoz képest, mint októberben volt, az a mostani euró-árfolyamon ~375 Ft-os fontot jelentene.
-
EQMontoya
veterán
Ez eleg gyaszul hangzik. Elhiszem Neked, hogy igy van, csak fura. Mert az a 64K CAD nem olyan sok, nyilvan, csak ott az elet is eleg olcso, Montrealban 7-800CAD/hoert kapsz mar kisebb, de ertelmes lakast. Az kicsit furcsan hangzik, hogy Londonban dragabb az elet, de kisebbek az fizuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest