- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Dylen: itt a konditermek pl éjjel-nappal nyitva vannak, a uszodák kora reggeltől , de otthon is így volt pl.a Gilda, ahova én jártam. Este 9kor mentem edzeni, igaz úszni nem, azt hétvégén intézem. Csomagot küldtünk már haza 5 percre van a a posta, a bélyegautomata leméri a csomagot , kiadja a bélyeget is. Én elhiszem, hogy neked ez így jó, ami nekem egyedül bassza a csőröm, az az, hogy mindenki azzal jön, ogy de hát mikor intézel el valamit. Hozzáteszem, odahaza is 9-17.30 közt dolgoztam.
Szülőfalumban orvoshoz pl. el sem tudsz jutni ha 8-4 közt dolgozol. Egyik nap 8-12 másik nap 14-16 közt rendel.Ja és én itt MINDENT el tudok intézni , könnyen, ami nekem el. Nem csak néhány dolgot. És igen, a bürökrácia és a hivatal annyira tipikusan időrabló otthon, hogy azt elmondani nem lehet.
-
kételkedem
addikt
Én nagyon meg vagyok elégedve a jelenlegi munkaidőmmel, de ha bármit személyesen kell elintéznem, szabadságot kell kivennem. Hétköznap 07:25-kor vonatra ülök és 18:05-kor szállok le itthon a vonatról. A hétvégém szabad, de hát ugye hétvégén gyakorlatilag semmit sem lehet elintézni.
-
Mawyx
őstag
Én biztos a 8-5-iget választanám, mert ha 6kor teszem le a lantot, utána még mire boltba megyek, hazaérek, főzök, semmire nincs idő, lehet bedőlni az ágyba, ha lehet választani, inkább mennék 8ra, kelek korábban 1 órát, de végezzek is korábban 1 órával. De úgy van, mindenkinek más a normális. Nekem 8-16 a legszimpibb, amit el tudok képzelni, ha közel lenne, akkor 7 is jó lenne, álom, álom...
Most pedig reggelizni kéne vmit, aztán tételek, tételek, tételek
"Kizárólag megfelelő végzettséggel, és minimum 1-3 év SZAKMAI TAPASZTALATTAL rendelkezők jelentkezzenek!" ..nyátok cs...ját, hogy legyen tapasztalatom, ha tapasztalat nélkül nem vesz fel senki
én leszek Blackiné, olyan negatív vagyok már
-
Szép napot
Hát most kivételesen én sem nem örülök a Pénteknek annyira, mert holnap jöhetek be és költözhetek. Tegnap szóltak hogy ugyan neme érnék rá-e. Régóta szó van róla, meg tudtam hogy idén meg kell csinálni, de a legnagyobb hidegben kell, na meg 2 nappal előtte tudom meg, hogy hova kell. Át kéne pakolnom 1 csomó mindent, de hely meg nincs, szóval kompromiszumos megoldást fogok tenni. A legjobb az, hogy olyan (szerverek) is marad itt egyelőre, amit meg látni kéne azért. Logikus döntések itt vannak ám
UI: Döntéseket én se nagyon, de ultimátumot is kaptam, hogy muszáj lesz, kérdés az hogy jelentkezni fog-e a béremnél ezen lépés.
-
-
Mawyx
őstag
gondoltam, mert szemüveg nélkül nem megyek korizni, de most mázlid van, meglett
belecsúszott a paplanhuzatbahálózsákra tippeltem, azt ki is ráztam, újraágyaztam... kis sunyi, idegbaj kerülgetett, már előkerestem a régi szemüvegem, ami pillekkönnyű, de mindig eltört a szára, most is celuxszal van megragasztva
nah, öltözök -
fokukac
nagyúr
Attól függ, melyik bank.
OTP-nél anno hétfőtől péntekig éjjel nappal ment az azonnal, szombat-vasárnap nem.
A Rafinál hétvégén este sose próbáltam, de nappal azonnal ment az utalás.
A CIB-nél is azonnal megy, hétvégén, este még nem próbáltam, csak a saját számláim közötti átvezetést, az megy akkor is. -
fokukac
nagyúr
-
kételkedem
addikt
Ebédszünetben láttam egy fekete hajú, párductestű, hölgyet, amint enyhén pucsítva egy pultra dől.
Nekem is rögtön beugrott, hogy jaj gyerekek, annyira jó adni! Az ajándékozás, az önzetlen örömszerzés! Valamint az, hogy egy nő mennyi mindennel megtudja ajándékozni a férfit és viszont!
-
-
Pisztillus
senior tag
Hűha, úgy látom, nem célszerű veled rosszban lenni...
Azt meg soha nem értettem, hogy miért jó lenyúlni a más cuccát. Ha nekem megtetszik, akkor megkérdezem, hogy hol vette, és veszek magamnak. Lehet, hogy mégis én vagyok a helikopter?
Mawyx: Majd ha ő is melót fog keresni, akkor majd rájön, mi a helyzet. A lényeg az, hogy ne add fel, sikerülni fog!
-
kételkedem
addikt
Nőjjön a bölcsesség fogad 3 évig folyamatosan, te nyomi edénylopó!"
Ez nagyon kemény! Ilyen durva átkozódást is ritkán hallani!
Valamelyik nap ballagtunk haza a vasútállomásról, beértünk egy nőt és egy kb 5 éves kislányt.
A nő eképpen szólt a gyerekhez:
Gyere ide teeee! A rák abba a hülye fejedbe, abba! Gyere ide, me mingyá otthon vagyunk, aszt majd apád jó agyonver!A kislány látszólag semmi rosszat nem tett
-
Mawyx
őstag
Azt nem írjátok mennyit alszik ON népe. Akkor kezdem én: birok 12- t is aludni, de ha ez megy pl 4 éjen át, akkor utána már elég 5 óra is. Folyamatos 4 óra alvásnál fáradt vagyok, nem segít az energiaital se, bóbiskolok, kókadozok, belassulok. Rendszeres 8 óra, néha több, néha kevesebbel váltakozva az ideális számomra. Voltam éjszakás, nagybanis meg recepciós, meg lehetett szokni, de nem volt épp ideális számomra a fordított létezés.
Van olyan ismerősöm, aki egész életében, tehát nem muszájból, hanem mert a szervezete valahogy ilyen, napi 3-4 órát alszik csak és még így is beesik egy nem alvás. Lefekszik, nem bir elaludni, felkel, agyon unja magát és folyamatosan tévézikDe ez szerintem valami betegség, bár nem értek hozzá.
Egyik rokonom meg 12 órákat alszik, semmi ideje nincs meló mellett, de neki kell ennyi, mindig is így volt nála, nem birja kevesebbel. Elváltak, mert a felesége nem birta elviselni, hogy állandóan az ágyban döglik. Tőle lehetett térdig érő fű az udvarban, nem segített a mosásban, főzésben, semmiben... -
Str8 sk8r
őstag
...régen már volt BKV hajó...és tudtommal lehetett is használni jeggyel, vagy bérlettel...valahol van is olyan jegyecském(2 forintos), amivel igénybe vehetőek voltak többek között a fogaskerekű, a budavári sikló, a hajó, stb......csak hát a BKV mértéktelen kapzsisága, és a vezetőségi tagok zsebtömése ezt is tönkretette, mint már annyi mindent M.o.-n...
(#3236) pohár: én is belenézek néha véletlen, de meg nem mondanék 1 nevet se magamtól...
...
-
Pisztillus
senior tag
-
kételkedem
addikt
-
kételkedem
addikt
Tudom!
Igazából az döbbent meg, hogy valaki fél órán keresztül toporog a járdán, aztán nyitáskor mindenkit eltiporva igyekszik be az üzletbe!
Egyébként ez a használt ruha valami iszonyat nagy biznisz! A szomszéd faluban családi vállalkozásként indult a Háda használt ruha. Ma a fél országban van lerakata, raktárai, kamionjai vannak.
-
kételkedem
addikt
-
fokukac
nagyúr
inkább a vérnyomásod...
végre elolvadt ez a dzsuva.
és mi maradt utána? bokáig érő sár a járdán "síkosságmentesítés" jeligére.
ne essen már idén hó. szakadjon meg a hó, meg az összes mediterrán dzsuva-front...az ország egytizede belvíz alatt áll. ne essen most 3 hónapig egy csepp csapadék se!
-
tbs
addikt
Ohhh, elnézést. Számomra a "czukor" == "szénhidrát", és "szénhidrát" == "az energiáját 80+%-ban szénhidrátban tartalmazó kaja/lé".
Elnézést.
Finomított/fehérített cukorkát fogalmam sincs mikor láttam utoljára...Akkor elsősorban alacsonyabb GI-jű szénhidrátokra gondoltál, ugye..?
Mellékszál: a világ legfaszább édesítője a Jázminpakóca. Stevia Rebaudiana. Drágácskának tűnik, de... Kedves növény (sajnos buknak rá a levéltetvek és a hangyák
), azonban zseniális édes íze van.
-
r4z
nagyúr
-
kételkedem
addikt
Coldastop orrcsepp 20 ml - 1703 Ft
nooormális??
hová tart ez a világ?
Kellemes citrusos illata van, nem keserű, ha lefolyik a garatra, viszont én életemben nem láttam még ekkora cseppentőt! Akkora, mint egy kisebb golyóstoll!
(#2406) Winner_hun sajnos teljesen képtelen vagyok alvás közben a számon venni a levegőt! Ha nem kapok az orromon levegőt, az agyam ahelyett, hogy parancsot adna a szükséges izmoknak, hogy a számon keresztül lélegezzek, inkább képet vetít (ti álmodok), hogy egy medencében úszok és fel kell jönni levegőt venni!
-
kételkedem
addikt
És ő hogyan érez irántad?
(
)
Ma reggel hallottam a rádióban, hogy Ausztráliában Európa méretű terület került már víz alá az árvizek miatt! Ausztráliáról annyi maradt meg, hogy kontinens, száraz az éghajlat, jelentős része sivatag, kenguruk ugrálnak a bozótosban és az őslakosok azon a fura fa csövön duruzsolnak. Honnan került oda annyi víz?
-
venember83
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- 3DMark03 eredmények
- Honda topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest