- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Jól van, mondjátok azt, hogy vak vagyok, nem kell túlragozni.
Túrtam egy linket:
[link]
kalkulátorWhat the chart shows is that, for a 50-inch screen, the benefits of 720p vs. 480p start to become apparent at viewing distances closer than 14.6 feet and become fully apparent at 9.8 feet. For the same screen size, the benefits of 1080p vs. 720p start to become apparent when closer than 9.8 feet and become full apparent at 6.5 feet.
-
Viszlát
addikt
Nem szándékoztam kiragadni semmiből, mivel a "De látszik." kérdésben egyetértünk, ha nem tűnt volna fel. Viszont a beszippantásnak szvsz semmi köze ahhoz, hogy érdekel-e a minőség vagy sem.
Hihetetlen, hogy még a fórumozó átlagnál klasszissal értelmesebbnek tűnők sem képesek két-három asszónál tovább kibírni személyeskedő megjegyzés nélkül. Na mindegy.
-
fokukac
nagyúr
amikor megvettem, egy ideig vizslattam, néztem a pixeleket, kerestem a deadpixelt, néztem a ditherzajt 20 centiről, hasonlítgattam a felbontásokat, meg kalibráltam veszettül, kétségbe voltam esve, hogy néha cicereg,
de igazad van, azóta már rég leszarom, az élményre koncentrálok.BlackSoul: Nem, az mazochizmus
Uui. -Üss meg, üss meg!
-nem ütleeeek, nem ütleeek..! -
Viszlát
addikt
Komolyan látszódik, csak @ot mérsékelten érdekli.
Mondom én, hogy valami komoly baj van.
már egy dvd-ből is olyan képet rajzol 1080p-re, amit nem gondolna az ember.
Elhiszem, nekem egy ilyen Philips DVD lejátszóm van, de ugyanez elmondható róla.
(#36008) fokukac: ez egy igen érdekes táblázat, 42"-ra 1,66 métert javasol FHD esetén, ami személyes tapasztalataim alapján baromság, de biztosan van aki szereti ilyen közelről bámulni a tévét. A sasszem kezelés még hátra van, de 3 méterről valóban látom a különbséget 42"-on, aztán sose jártam Paks közelében.
-
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
minosegileg mint a fitesi uzletag mind a haztartasi gepek egy raks sz.rok:- (
ezt mongyuk a gutesi uzlet a hatartasirol be is valjja nem pubnlikesdan:- ) de az aritaon kazaok sem egy nagy eresztesek ill. az amugy kikergutl jonak tartott innovacioik hibrid kaza es a nuos is max egy orsszz vicc ha megnezes/meghallgatod a zajszinteket:- ( ill. van ojjan kazanjuk ami 10%ig le tud szabjjozni /allitolag csak meg nem lattam/
mongyuk a tobbi low-mid-costos cirko se jobb:- (((udv
neduddki
mod: a lenyeg mivel proramozod a kazat?sajat v. OT? koszi
a ibridnek ez agayri link
-
Viszlát
addikt
Az volt a legkisebb baj, hogy nem tudta milyen eszközről van szó. Egy üzleti érzékkel megáldott, kevésbé nagyképű és arrogáns eladó elnézést kér, megkérdezi, hogy mi is az amit keresek és felajánlja, hogy megrendeli nekem. Ezzel szemben ez a fickó tapló volt, a tudatlanságát bunkó megjegyzésekkel igyekezett palástolni és hatalmas baromságokkal próbált meg kiosztani, még én érezzem magam rosszul.
-
fokukac
nagyúr
én csak felkelni nem bírok...
A kettes villamos meg nem jár, lezárták a kossuth teret az átépítés miatt, a komplett felső rakpart forgalmát beterelik a Honvéd utcáig, olyan utcákba, ahol kurvára nem volt még soha forgalom. Ott áll a dugó egész nap, a villamospótló busszal együtt.
Kb három villamospótló buszt hagytam le a kb 1. km-es távon.
És ez így lesz szeptemberig. -
EQMontoya
veterán
Reggel en is vakartam. Foleg, hogy mar boven esett, mikor hazaertem, igy az eloszor megolvadt a meleg auton, majd az ejszaka folyaman visszafagyott. Amugy az emberek tenyleg dobbenetesen nincsennek kepben, hogy ilyenkor mi a teendo. Elso kerekesnel nyilvan gaz, hatsosnal rarugni a kuplungra. Elottem egy furgon (talan Vito) szerencsetlenkedett tegnap, de latszott, hogy nagyon nem ura a helyzetnek.
Azert jo neha elmenni okorkodni, mert legalabb ha kozuton megy el a hatulja, reflexbol jol fogsz belenyulni.
-
FehérHolló
veterán
Én pedig akkorát fogtam ma reggel, csak visszaengedtem.
Más: Főnök közölte velem, hogy két hét múlva márpedig megyek velük üzleti útra Bécsbe. Kár, hogy már nem leszek jogviszonyban a céggel, így például az NDA sem él többé, napidíjat nem fizethet, ilyesmik.
Rosszabb, mint a maffia. Ott legalább lelőnek, ha szépen kéred. -
fokukac
nagyúr
Bájdövéj, azért ez nem annyira új jelenség. Hányszoer volt olyan 20 éve is, hogy februári busójáráson már rövidujjúban voltunk, ugyanakkor volt olyan is, hogy az áprilisi osztálykiránduláson szakadt a hó...
Ez van, tényleg, el kell fogadni a szélsőségeket, aztán egy idő után úgyis jön a tavasz. -
V.Stryker
nagyúr
át, semmit nem lehet tenni, lefutottam a köröket az ellenlábasainál és szomszédos szövetkezeteknél is. . Azt mondják,hogy bebizonyították a bíróságnak,hogy hamis meghatalmazás is volt az újraválasztásnál és erre a bíróság azt mondta,hogy oké...akkor a hamisakat vegyék ki és kész. És kérdezték,hogy az,hogy csaltak, mint tény nem számít? Nem. A hamisakat vegyék ki, és akkor a maradék az érvényes. Erre mondták, hogy hát azt képtelenség leellenőrizni...erre a bíróság mondta,hogy akkor ez van.
Ráadásul állandó meghatalmazásai vannak...ami azt jelenti,hogy mikor a nyugdíjas bement a közösktg-et befizetni, akkor mondták,hogy ezt még írja alá,csak egy közvélemény kutatás és hopp...véletlenül egy visszavonásig érvényes meghatalmazás. Így van olyan is, amit 10 éve használ fel és azt se tudni,hogy aki aláírta egyáltalán éle.
Azt mondta már mindent megcsináltak, feljelentetták rendőrségen, kameraképeket próbáltak kikérni és egyáltalán nem tudták megfingatni, mindenhova elér a keze és a lakók meg vannak félemlítve. Ő a helyi kiskirály. -
fokukac
nagyúr
nem érdekelnek politikusok homevideói.
ma reggel kávé helyett a bajszos házelnök nyilatkozata b.szta fel a vérnyomásom, miszerint a mostanában tüntető egyetemisták szülei valószínűleg olyan kommunista vezetők voltak, akik ellen anno ők tüntettek....
egy kis fejszámolással: egy ma 18-23 éves gyerek apja hány éves lehetett 23-25 évvel ezelőtt, ahhoz, hogy kommunista vezető legyen? MEg egyáltalán hogy lehet ilyeneket általánosítani, prejudikálni, hogy mondhat ilyet valaki? Mi köze van a tüntetésnek meg a szülők vélt mivoltának egymáshoz? Agyrém. -
ClayMore
aktív tag
vhogy így csak nem májból hanem az "egyéb" pipi dolgokból
how to make chicken pate -
parandroid
félisten
Az a "vicces", hogy időnként kitermel magából a magyar társadalom egy-két kiemelkedő személyiséget, de azért általában sikerül őket aztán pár év alatt kicsinálni. Szegény Tétényi évától vártam sokat, dehát benne is éppen az a szimpetikus, hogy nem akar a saját városából elmozdulni, neki annyi volt az ambíciója, hogy ott próbáljon változtatni - nem tudom, meddig bírja még, de sok sikert, kitartást, és minden jót kívánok neki. Kálmán Olga is szokatlanul régóta állja a sarat a viharos ellenszélben, az a baj, hogy ezek az emberek kevesen vannak, magányosak, és éppen abban rejlik az erejük, hogy nem kérték, hogy csinálhassák, amit csinálnak, csak belecsöppentek - nem véletlenül mondják, hogy aki hatalomra vágyik, az alkalmatlan a hatalomgyakorlásra, aki meg jól csinálná, az meg a háta közepére kívánja.
p
-
Viszlát
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
Genetika+ sport = rossz térd
sok állómunka + rossz térd+ öregedés = egyre rosszabb fájos kattogo térd.
kivizsgálják.Amúgy képzeljétek el a szitut.
3 SOR ülőhely de én a földön a taskamon ülök miniszoknyában a kórház falának dőlve, mert csak itt van konnektor ahol tölthetem a telefonom.
Néha.csak kicsit néznek rám furan. -
fokukac
nagyúr
a látásom nekem is hiányozna
a vidék relációt nem értem...Anglia pedig már nem világbirodalom, így szerény nyomott véleményem szerint eléggé megsínylené, ha kilépne az EU-ból. Önállóan nem megy, csak a leggazdagabbaknak (Norvégia, Svájc), de igazából azok is társult államok, így gyakorlatilag ugyanaz vonatkozik rájuk is, mint a többi EU-tagra, csak a döntéshozatalban nem vehetnek részt.
Szerintem nem fognak kilépni az angolok, annyira nem hülyék.
Ami meg a bevándorlást illeti: szerintem jobban járnak az európaiakkal, mint a pakisztániakkal.
Állítólag London lakosságának csak 58%-a Angliában született fehér ember; és 20% fölötti a mohamedánok aránya.
Arról nem is beszélve, ha a bevándorlók holnap hazamennének, Anglia összeomlana -
troland26
őstag
A szóban forgó egér egy ezer éves noti egér . A kedves főnökasszonyomé csak nem nagyon reagált már a kattintásokra . Miután befújtam tökéletes lett csak gondolom sok lett a kontakt spray és most már nem is kattan .. mondjuk reagál a nyomásra . Van arra esély , hogy ez az anyag idővel elpárolog belőle pl ha rárakom a radiátorra ?
-
FehérHolló
veterán
Nálunk a Razer egerek szokása volt, hogy garancia lejárta után 1-2 héttel meghibásodott a mikrokapcsoló. (5-6 egérről beszélek, mindegyiknél ez volt.)
A Kraiten kívül mindegyiknél lefújtuk kontaktpuceváló sprével a mikrokapcsolókat, azt utána legalább 2 évig nem volt velük semmi gond. (A Kraitnek elcseszett razer logó alakú csavarfejei vannak, nem sikerült semmivel kicsavarni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest