- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #48468 üzenetére
Igy van. Jobbat szoktak adni, nem rosszabat, ha nincs amit foglaltál. Hivd fel öket, hogy hozzanak egy autót, mert ezzel a sz@rkupaccal nem mész tovább, kész életveszély.
Enyémet multkor ki se tudtam nyitni, mondom ez jol indulde adtak egy sokkal jobbat, ráadásul bordót, jobban tetszett
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #48029 üzenetére
Ahhha. Ezeknek a progiknak nem a kódolás erőssége szokott a szűk keresztmetszetük lenni...
Van egy-egy LUKS-os cryptoloop-om a szervereimen, ha kell tudom mozgatni 1 fájlban akárhová. ( [link] )
Nyílt cuccokban privacy témában - "Snow Den" óta különösen - jobban bízom, mint a kommerciális izékben.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #47631 üzenetére
Ma eszembe jutott ez a jelenet és csak neked, csak most, kivágtam és feltöltöttem. Happy parenting!
-
válasz
bobsys #47597 üzenetére
Itt az volt, hogy a korhaz fotosa csinalt rola kepeket, aztan elhozta a mar elkeszitett (!) kesz fotoalbumot, CD-t, kepeket, satobbi. Ezen a ponton eldonthetted, hogy akarsz-e belole venni, a maradekot kidobjak.
Elegge erzelmi zsarolasnak ereztem
Gratulalok egyebkent, a kovetkezo par honap nagyon erdekes lesz szerintem, foleg, hogy minden egyes nap valtozik a baba.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #47582 üzenetére
Eletmento beavatkozast egy klinika sem tagadhat meg, de a vegen ettol meg kiszamlazzak.
Vannak helyek, ahol csokkentett aron kaphatsz szolgaltatast, de korlatozott szamban, meg rendeteg kriterium van melette, van ahol elore kell fizetni a teljes osszeget, vagy X szazalekot.Nyilatkozott egy ilyen korhaz vezeto nemreg es mondta, hogy ez egy nagyon szep dolog, de anyagilag nagyon nem jo nekik, mert minden a "fizetos" ugyfelre van kiszamolva, ezert rengeteg penzt "buknak" egy-egy ilyen muveleten.
Itteni baraton felesege vegzett az orvosin, beadta a jelentkezest 5 "helyi" korhazba azt mondta 4 helyrol jott valasz par nap alatt, a legrosszabb ajanlat $186K alapber/ev volt. Es ezek mellett minden iszonyat tul van arazva az eu-ben, de eszmeletlen modon.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #47562 üzenetére
Ez az uzleti alapu biztositas pozitiv oldala, hogy minden igenyes, mindenki meg van fizetve es profi szolgaltatast kapsz a penzedert cserebe.
Egeszen addig amig tudod fizetni a biztositast vagy a biztosito meg nem gondolja magat es azt nem mondja, hogy bocsi ezt nem fedezi a biztositasod. -
Integra
titán
válasz
bobsys #47562 üzenetére
lehet, hogy rosszul tudom, de ha az ember nincsen megkeresztelve, alapvetően nincsen második keresztnév, hacsak nem az első keresztnév alapból dupla név. ami nem jellemző mo-n, csak mostanában lett ez is nagy divat, mint az is, hogy olyan neveket adnak a "művelt" szülők, amivel egy életre megbélyegzik a szerencsétlen gyerkeket, akiket emiatt már az első iskolában is verni fognak. sajnos nem lehet a magyar bulvár mellett teljesen elmenni, hiába nem akarsz róla tudomást szereni
-
válasz
bobsys #47430 üzenetére
Sajat penzbol sajat magamnak szerintem egyszer vettem vadiujat, amikor 50% ceges kedvezmeny volt Lenovokra. Akkor (2010-ben) egy kimaxolt X201-et vettem (8G RAM, Ultrabase dokkolo, 2.13 Ghz i5, 9 cellas akksi, satobbi), 2000 euro helyett 1000-ert, az jo uzlet volt, mai napig jol megy, a parom mondjuk kicsit leharcolta a sokszor napi 24 oraban futtatott neuralishalo-szimulaciokkal, a hutese nem az igazi mar (eleg fura felhasznalasa egy szubnotinak).
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #47353 üzenetére
a gyógyszer valami olyasmi, amihez a lehető legritkább esetben fordulok - most is ki fogom bírni nélküle. nem is biztos hogy a jetlag a ludas igazán, hanem a sok utazás, a fáradtság, a rengeteg mocsok kaja amit magamba tömtem, óraállítás, államokon való ugrabugrálás miatti időzóna-váltás, stb... mindjárt meghalok de nem érzem, hogy képes lennék aludni. lehet elmegyek bulizni egyet, szombat van...
ma este kevés sör is elég lesz az tuti.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #47288 üzenetére
Sokéves emlékekből élek már csak Notes tekintetében, de mivel külön adatbázis az aktív meg az archív, ezért nem is rémlik, hogy lett volna ilyen lehetőség. Mondjuk azt nem vágom miért van több archív adatbázisod egy nsf-ről?
Mondjuk kicsit elgondolkodva rémlik valami, hogy a replikát és az archívot össze lehetett valahogy kapcsolni, de már meg nem mondom hogyan. Az viszont biztosan felsejlett, hogy csak a replikával lehetett ezt megcsinálni, a szerveren lévővel nem.
-
válasz
bobsys #47278 üzenetére
neismondd... bár a héten elkezdték nálunk a cserét outlookra/exchangere, alig várom, hogy az én gépem kerüljön sorra
bár nem tudom mi lesz a közös postafiókokkal, amelyekre érkező levelet adott címzettek kapnak meg, illetve az adatbázisokkal. tud vajon ilyet az exchange?
-
FehérHolló
veterán
válasz
bobsys #47278 üzenetére
Hát pedig a nevek rövidítésének atuomatikus kiegészítése mintha rohadtul nem működne áutluk alatt. Pedig rohadtul hiányzik.
SimS: Nekem például szétdarálja az arcbőröm a borotva, ha nem totál puhított szőrön adom elő a mutatványt. Lehet, hogy túl erős, vagy túl érzékeny, vagy lövésem sincs.
-
Elims
veterán
válasz
bobsys #47141 üzenetére
Jó ez a kávégép! Nem rosszat préselhet ki magából..
Ha kávé akkor egyértelmű,hogy segafredo.
Viszont egy komoly budai étteremben felvilágosítottak,hogy van attól jobb.
Nem hittem el,majd amikor megkóstoltam a 3cl körüli Illy kávét....akkor tudtam meg,hogy bizony az üt Mindent!
Ritkán szoktam venni a müllerből.Tényleg naggyon finom. Természetesen cukor nélkül,úgy kávé a káve.
Ajánlom,hogy kóstoljátok meg egyszer.
Persze nagyon sok függ a kávégépen is.Abban az étteremben csak a daráló 1.5millió Ft.,a főző 3m körül van. :-)
Egy ismerősöm szerint 50-50%-ban függ a jó kávé.50%,hogy milyen a kávé és 50,hogy milyen a gép. -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #47155 üzenetére
gondolom, olyan szépen fog teljesíteni, mint a zuckerberg részvény, hogy10% mínuszban nyit, majd felezi magát egy hónap alatt.
szerintem ez a tőzsdére való bevezetés mostanában semmi másról nem szól, csak az új tulajok megkopasztásáról, illetve a régi tulajok némi anyagi kielégítéséről.
-
válasz
bobsys #47138 üzenetére
Teny, viszont a jobb kavezokbol igy 2013-ban mar Budapesten sincs hiany. Ami durva, az az, hogy a McCafe-ban sokkal jobb kavet adnak, mint a Starbucksban. Nem tudom, mennyire standard a minoseg, de pl. a Mammutban levo McCafe par eve tok jo kavet adott, kremes, suru, nem odaegetett.
-
válasz
bobsys #46838 üzenetére
Én se nagyon torrentezek, csak nmag, mégis 2,5 terra a havi forgalmam..
Az ilyen össznépi mókák épp az emberek tudatlansága miatt problémásak, mert ahogy a wifinél nem tudja, hogy működik a doboz, a csatornakapacitással kapcsolatban se hiszem, hogy nagyobb ismeretségben lennének..
Lassan eljutunk az internet kommunista módra való megosztásához? -
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #46806 üzenetére
Erre licitalj van hogy senki sem rak ra :[link]
Melle meg egy ilyet: [link]
Csinalsz egy policy-t, hogy mind AP ami nem a tied az aktiv rouge es soha tobbet nem lesz gond a savval
Aztan informatikus legyen a talpan aki kideriti, hogy a szomszedok miert nem tudnak felcsatlakozni a sajat wifi halozatukra.Csak vicc ne csinald, mert ha megis valami csoda folytan rajonnek akkor beperheltnek miatta. Be kell kapcsolni a clean air funkciot, es az szepen nezegeti, hogy hol a legjobb a pozicioja es atrakosgatja magat mindig oda, hogy a legkevesebb legyen az utkozes.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #46785 üzenetére
En teljesen ki vagyok jeletkezve, ha minden jol megy akkor talan aprilis-majus kornyeken meglesz az itteni utlevel. Pont tegnap voltam DC-ben a Magyar Nagykovetsegen ahol (mellesleg tok rendesek-segitokeszek) mondtak, hogy itt vannak a szavzasi nyomtatvagyok, csak vigyek magammal batran belole.
Nem, koszonom. Nem elek Magyarorszagon lassan 5 eve, nem kovetem a politikai esemenyeket, nem is szavazok.
fokukac: Az en szemszogembol meg is ertem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #46789 üzenetére
most nem találom, de a lényege, hogy a határon túliak csak pártlistára szavazhatnak, egyéni jelöltre nem, holott az egyéni körzetekben dől majd el minden, ráadásul a győztes jelöltre leadott szavazatok is felkerülnek az országos listára. Egy magyarországi szavazat tehát gyakorlatilag többszörösen számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest