- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
concret_hp #50523 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #50523 üzenetére
-
válasz
concret_hp #50470 üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #50392 üzenetére
Nálunk Stallone Oscar-ja a klasszikus minden szilveszteri film. Olyan, mint a Reszkessetek betörők karácsonyra.
De minden évben találunk benne valami új apróságot, és alapból is zseniális.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #50293 üzenetére
2x irtam be, a tobbi valasz volt masok valaszara
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #50270 üzenetére
centralizált országokban nehezebb megtalálni az ideálisat, valóban, így magyarországon is, hogy van budapest, meg minden más. minden nehézsége ellenére budapest mégis egy meglepően jól élhető város még mindig. szerintem
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #50268 üzenetére
igen, decentralizáltabb az egész ország, profi infrastruktúrával és vasút hálózattal. sokkal több az élhető város úgy, hogy semmiben sem szenvedsz hiányt. de azért igazán komoly város csak berlin, hamburg, münchen, talán még frankfurt.
-
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp #50241 üzenetére
Én is csináltam egyet hetekkel, tán hónapokkal ezelött, akkor szerettem volna még egyet lefoglalni, de akkor már telefont kért és azóta egyfolytában. Másik böngészö, másik gép, tök másik gép más ip-vel, nem segit semmi.
Esetleg megpróbálnád nekem amit kinéztem? Ráadásul ez más mint amit akkor kigondoltam, ez most jutott eszembe, úgyhogy az se lehet, hogy beragadt az az egy név. -
válasz
concret_hp #50200 üzenetére
Dugó és zsugorvég.
-
válasz
concret_hp #50137 üzenetére
A telefon azt írja, hogy holnap lesz
-
válasz
concret_hp #50119 üzenetére
a szerencsesebbeknek nem
a kevesbe szerencseseknek igen, annak elkenere is, hogy ledolgoztak
-
pohár
félisten
válasz
concret_hp #50119 üzenetére
nem, előző szombaton lett ledolgozva
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #50011 üzenetére
VLC amit nem mutat meg rendesen, azt nem is érdemes megnézni.
Szar filmeket szerzel okosba.
Illetve érdekelne, egy ilyen foley only film.
Elég vicces lehet.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #50008 üzenetére
mpchc is ezt csinálja?
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #50008 üzenetére
Hanyfele kodeked van? Lehet osszevesztek, ha tobbfelet tettel fel.
-
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp #50002 üzenetére
Nem szeretek haragban lenni, most eléggé rosszul érzem magam.
Egyszerüen hangzik ez az elférnek a kocsiban dolog, egy városból indulunk, egy városba megyünk, de képtelenség ezt összeegyeztetni. Meg még ide meg oda elvinni öket, meg itt meg kéne állni beadni valamit, de ne, ne álljunk meg sehol, mert nekik az nem jó, én másik nap akartm menni, mert elötte máshova kell mennem, de az nem jó, most mit csináljak? Görénység, hogy miért nem viszem el öket, de én máskor megyek. -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #49929 üzenetére
Én már rég tudom a titkot. Hát mik is a híres piák: kanadai whiskey, skót whiskey, ír whiskey, finn vodka, orosz vodka,
mondjuk hogy a karibi rum hogy jön a képbe nemtom.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #49827 üzenetére
belsőkben 8, külsőkben 6 tudtommal.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #49756 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #49756 üzenetére
Amúgy, mai téma:
[link]
Lehet, hogy a Közgép beszállna a biztosítási bizniszbe is.
Elképesztő, hogy mióta az MNB hatóság lett (kb. 2 hónapja), hogy szórja a büntetéseket, és milyen indoklásokkal."az általa bemutatott kgfb konstrukciókban nem elemzett megfelelő számú kiegészítő termék ajánlatot és azok ajánlási sorrendbe helyezését nem indokolta"
kb. 20 kgfb-t sorolt föl, a kiegészítők meg nem érdekeltek.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49757 üzenetére
Hehe, az itt van Floridaban a nyugati parton (Clearwater) es azert lett 150 millio, mert a nagyreszet a penznek elsikkasztottak, azt mondjak eleg jol helyezkednek Hollywodban es ott azert van penz.
Az idevago South Park reszlet -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #49717 üzenetére
Sztem téved...
-
válasz
concret_hp #49717 üzenetére
Ha meg sikerul..
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #49707 üzenetére
Bleki, gyere át, ki is ütünk gyorsan!
Aztán NEduddkitól kapsz egy kis utó-kezelést, garantáltan jól leszel.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #49601 üzenetére
Ertem en, de azt nem, hogy miert kell emiatt ilyen megjegyzeseket tenni...
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49513 üzenetére
ilyen ez a popszakma
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49503 üzenetére
ugy vannak vele, hogy nembaj, szokjad
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #49496 üzenetére
Tipikus. Aztán majd egyszer csak csörög a telefon és moströgtönazonnal kezdeni kell, mert összedől a világ.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #49497 üzenetére
NEM napfényre, hanem UV-re sötétedik.
Borult időben is van annyi UV, amire reagál izomból. Nekem Pentax szürke lencséim vannak, durvák nagyon.
Annyi, hogy ha áthűlnek, akkor lassabban tűnik el a "sötét".
szerk.: Tobi -> nem bevonat. Anyagában hülye a rendes lencse. A bevonatos szarok azok... Nos, szarok...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #49497 üzenetére
Haveromnak tavaly télen szakadó hóesésben is besötétedett.Az külön poén volt,hogy este 7 volt és tök sötét
Ezután soha nem kért a szemüvegére ilyen bevonatott
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #49310 üzenetére
na felhívtak
...
hogy még nem döntöttek
de ez gondolom inkább azt jelenti, hogy jók az esélyeim, mint hogy rosszak
(~ 2 hónapja azzal zártuk a telefonos interjút, hogy azonnal tudok-e kezdeni)
-
válasz
concret_hp #49416 üzenetére
Könyvtár?
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #49398 üzenetére
Jah...
Szorivagyok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #49310 üzenetére
Az UV-t nem kapcsolom be.
Legalábbis ehhez a gyógymódhoz nem. Az infra rész meg csak egy sima ellenállás(fűtőszál..) egy disztribútor csőben...vagymi. Felizzik vörösre és meleg. És sugárzik. Közben a szobát is fűti.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49208 üzenetére
nagyon szanalmas
-
tildy
nagyúr
válasz
En itt kijelentem, hogy senkinek nem hoztam telefont, ha meg veletlen megis, akkor meg kulfoldon elek, tulajdonjog nalam, oke meg ajandekba kaptak!
-
válasz
Varom, mikor fognak a memoriakra ramenni -.-
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #49160 üzenetére
Ilyen ütemtervvel a HR discussion szerintem körülbelül annyit tesz, hogy ismertetik veled az anyagi vonzatokat, a szabadságpolitikát, és hogy napi 10 órát elvárnak átlagban.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #49125 üzenetére
September kozepen jelentkeztem. September 21-en kaptam egy e-mailt a managertol, hogy megkapta az oneletrajzomat es beszelgessunk egy et telefonon. Utanna meg egy telefonos interju egy szakmai figuraval, majd oktober kozepen a 3. telefonos interju a division directorral. Ezutan majd 3 hetig csond es oktober utolso napjan kaptam meg az offer lettert miutan felhivtam oket, hogy hat itt van a kezemben egy masik ceg ajanlata is. Szoval megjott oktober utolso napjan amiben a munkakkezdes november vege volt, az elso interju utan tobb mint 2 honappal kezdtem el dolgozni (illetve mentem a 2 napos orientaciora)
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #49119 üzenetére
Lehet, hogy ma ez a módi. Tavaly 3 cégnél voltam 5 interjún, 4 pozícióról volt szó. Mindegyik alkalommal a cv-m elküldése után negyed órán belül behívtak interjúra. Ebből két alkalommal már azt is megbeszéltük, hogy mikor kéne kezdenem (nem feltételes, hanem kijelentő módban, szóban megegyezve), aztán, mit ad Isten, nem történt semmi. De még annyi se, hogy bocsi, nem. PErsze, hozzátenném, hogy ezekhez köze sem volt a hr-dipártmenteknek, illetve a tavalyi nagyszerű gazdasági helyzet / bevezetett pü. adók száma / mértéke is némileg átrajzolhatta az adott cégek stratégiáját / gazdálkodását, volt ahol el se kezdték azt a tevékenységet, amiről szó volt. De akkor is, hogy egy k. imélt sem küldenek..?
de hát ez van.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #49112 üzenetére
Nálam eddig az önéletrajz beküldése és az első telefonhívás között 10-14 nap telt el, az első körös interjú után 2 hét, mire behívtak másodikra, majd második után ismét 1 hét, mire felhívtak a végső ajánlattal.
Mindig előre közölték, hogy mikor számíthatok válaszra, és nagyjából abban az időben kaptam is.
(Négy cégről van szó, egyik 3 főt foglalkoztat, másik 10-et, a maradék pedig 500+.) -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #49114 üzenetére
no lehet olvassák a topicot
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #49112 üzenetére
Isten barmai lassan őrölnek. Minél nagyobb cég, annál lassabban. Ha már ott vagy, akkor is, szokj hozzá.
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #49097 üzenetére
Számomra az is abszurd és
-t érdemel.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #49031 üzenetére
nálad mikor kapcsolták ki a gravitációt egyébként?
-
tbs
addikt
válasz
Most nem.
Mondom, hogy fényeznem kellene a botot. (
) Benézett vmit, oszt állt kukán...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
oszt leállították a Föld magját
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #49012 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #49012 üzenetére
lol
kukac:
nagyon sok féle formájú, keménységű, összetételű és méretű van, beültetés típusbol is van egy jó pár választási lehetőség. régen volt már nagyon 2006, mindjárt 2014-et írunk -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #48929 üzenetére
vagy költözz külföldre..
-
válasz
concret_hp #48919 üzenetére
Az interjuval kapcsolatban ne irj olyannak, aki a szakmai interjut csinalta, mert ha tudna, se adhatna informaciot.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #48919 üzenetére
Nyugodtan jelentkezz még más helyekre is... legyen sok vas a tűzben. Még mindig jobb sok lehetőségből egyet választani, mint egy kétségeset elbukni, meg veszíteni időt.
Mondjuk én most rossz tanácsadó vagyok, mert pesszimista rinyagép is vagyok, meg ugyanakkor túl sokat is hiszek magamról, és úgy tűnik a kettőt egyszerre is képes vagyok űzni. Ráadásul egy marha is vagyok, hogy 4 éve változatlan nettó bérért dolgozom folyamatosan egyre többet ugyanott. És pluszban még egy töketlen balfasz is vagyok, hogy 1 hónapja próbálok lelépni, és egyelőre nincs értékelhető ajánlatom.
Szóval inkább legyen 5 jó ajánlatod, mint egy amiben hiszel és esetleg nem jön össze.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48890 üzenetére
nem ertem
ez az ember Magyarorszag egyik leggazdagabb embere. Es teljesen hulye? -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48890 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48828 üzenetére
jajjmár.
hát ne légy ilyen... válts állást, nőt, országot, eurót!
satöbbi.Én ma jót derültem. Itt van nálunk a felügyelet (ex-pszáf), folyamatosan vizsgálnak minket, de történt egy kis malőr, ugyanis a minket vizsgáló csoport többségét két napja kirúgták. Nem tudom, erre már mit lehet mondani. GYuri akcióban. )
Komolyan, néha úgy érzem magam basszus, mint a GYalog Galopp-ban (a film elején, amikor jönnek a feliratok a csodálatos muffokról - izé, az egy másik film... a rendezőt kirúgtuk. Izé, a segédrendezőt is kirúgtuk)
megvan: GYALOG-GALOPP
(a címet lásd fönt)
Írta: Graham Chapman
John Cleese
Eric Idle
Terry Gilliam
Terry Jones
Michael Palin(írókat lásd fönt)
MI SVÉDBEN VOLTUNK, ÉS TI?
A film külső felvételei Skóciában készültek. Láttunk sok diönörü italt...
A HELYSÉGNEVEKET KÁR LENNE FELSOROLNI
...vadonatúj telefonközpontot...
A HELYES KIEJTÉST ÚGYSEM TUDJA SENKI
...amely már nem működik.
Vannak ott érdekes szőrmés állatok...
...fantasztikus muffok.
Veszélyes, ragadozó muffok.
Az egyik majdnem elragadta a férjemet.
Alig tudtam elvonszolni előle.„A FILMBEN SZEREPLŐ SZEMÉLYEK ÉS ESEMÉNYEK MIND KITALÁLTAK. VALÓSÁGOS SZEMÉLYEKRE VAGY ESEMÉNYEKRE VALÓ CÉLZÁS CSAKIS A VÉLETLEN MŰVE LEHET.”
(RICHARD M. NIXON)
Ezek a muffok általában szőkék.
ELNÉZÉST KÉRÜNK A ROSSZ HELYRE BENYOMOTT FELIRATOKÉRT. EGY MÁSIK FILMBE VALÓK. A FELELŐSÖKNEK FELMONDTUNK.
Valódi lenszőkék.
ELNÉZÉST KÉRÜNK AZ ÚJABB HIBÁÉRT. A FELELŐSÖKNEK – AKIK FELMONDTAK AZOKNAK, AKIKNEK FELMONDTUNK – FELMONDTUNK.
A GYÁRTÁSVEZETŐ – AKI A KIRÚGOTT FŐCÍMESEK HELYÉRE ÚJAKAT SZERZŐDTETETT – KÖZLI, HOGY MOST RÚGTÁK KI.
A FŐCÍM MERŐBEN MÁS STÍLUSBAN, ÓRIÁSI KÖLTSÉGGEL LÁMA ZUTOLSÓ PILLANATBAN MÉGIS ELKÉSZÜLT.Rendezte: 40 ecquatori hegyiláma
6 venezuelai vörösláma
142 mexikói ugróláma
40 chilei guanakó (a láma közeli rokona)
16000 növendéklámaSzállította: a Zsengeláma MgTSz
valamintTerry Gilliam és Terry Jones
-
Dylen
senior tag
válasz
concret_hp #48661 üzenetére
Igen, olyasmi. Akkor ezt hanyagolom ezután.
BS: gondolom tapasztalatból beszélsz
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #48623 üzenetére
megjelenés alapján profilba vág
szerintem ha jogerőre emelkedik az ítélet, utána a burgert is hamar kiveszi a mcdonalds a kínálatból. -
válasz
concret_hp #48560 üzenetére
Egyreszt a szakmai altalaban fontosabb, masreszt a legtobb helyen az van, hogy vetojoga van mindenkinek. Ergo ha valaki nagyon-nagyon nem akarja a jeloltet, akkor nem veszik fel.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48560 üzenetére
Szakmait mondanam, az osszes HRes interjum mindig csak ilyen altalanos beszelgetos valami volt, mennyit kerek, mikor tudok kezdeni, miert valtok stb.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48534 üzenetére
inkább neduddkit vidd magaddal, és ő tőből megoldja a problémát.
ui. én ezért költöztem a legfölső szintre, de ettől függetlenül minden reggel azt hallgatom, hogy valahol alattam egy csaj tűsarkúban mászkál fél órán át. pedig nem is fölöttem van...
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #48529 üzenetére
Úgy kihívás.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48529 üzenetére
kopogtass be, hogy megolajoznád.
még lehet, hogy meg is köszönnék -
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #48522 üzenetére
van egy hihetetlen durván nyekergő ajtójuk, na azzal nem tudom mit csináljak
szereljem le a bejárati ajtójukat?Gerilla-zsanérolajozásról nem hallottál?
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #48460 üzenetére
ez most sokkoló volt
mod:
persze, régóta tudom. de az nem sokkolt ennyire, mint ez a csabi videó.. drámai.
mondjuk be nem teszem a lábam sem mcdonaldsba se burger kingbe, úgyhogy nem érint. de maga a troll akció parádésra sikerült, ezt elkell ismerni -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #48457 üzenetére
Jöjjön csak, legalább realizálódik vmi nyereség.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #48410 üzenetére
Hát hogy C-ben, C#-ban, Java-ban és az legtöbb általam ismert nyelvben a ^ jelöli a XOR operátort, az majdnem biztos.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48389 üzenetére
és, lesz új avatárod is?
Integra: Theo papa tényleg jó, csak jól megdrágult mostanában.
Amúgy én is török-párti vagyok, az verhetetlen, kocmsázás után hafele benyomni egy giroszt vagy egy zöldséges pulykát. -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #48380 üzenetére
A tobbdimenzios tomb esete pont ez( lett volna a peldamban).
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #48362 üzenetére
na még az ilyen-olyan fák bejárása ugrott be, mint tipikus rekurzív algoritmus.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #48373 üzenetére
Hány interjún voltál eddig életedben (hasonló szintű munkákra gondolok)?
Simán van az a kérdés, sőt...
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #48371 üzenetére
A legelső sorban szereplő kérdést egy gyakornoki pozícióra jelentkező
ismerősömnekbarátomnak tették fel, és elküldték, mert nem tudott válaszolni rá.Morgannél nincs kegyelem, 600k bruttóért elvárják, hogy kompetens legyél.
-
FehérHolló
veterán
válasz
két változó kicserélése csak bináris operátorokkal, 3 lépésben.
ilyenkor minden agyfasz előjön.
Morganéknál viszont az optimálás is elég fontos, szóval valószínűleg kérdeznek tőled valami komplexitás csökkentősdit.bobsys: Igen, a sógoroknál.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #48365 üzenetére
Az egeszen addig jo, ameddig tudod a dimenziot es az kb max 2.
Ha annal tobb es ugyanazt a muveletett kell vegrehajtani akkor en nem 5-6-x egymasba agyazott ciklust hasznalnek.
-
válasz
GC algoritmus az az, hogy hogyan talalod meg a mar nem hasznalt objektumokat a heap-en. (reference counting, M&S, cardboarding..)
-
tildy
nagyúr
válasz
Tomb elemein bejarasa/muveletvegzes tobbdimenzios tombben ?
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #48351 üzenetére
En ugy kepzelem el, hogy pl. egy torlokendore, vagy egy injekciosture is kiszamlaznak 60 dollart, holott..
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48351 üzenetére
pontosan
A trukk az ugye, hogy azt, hogy mennyi penzt kap a szolgaltato a biztositotol az a kettejuk megalapodasa. Tehat az en biztositom fizet egy ultrahangert mondjuk $250, de a masik $263 mig mondjuk a medicare csak $180 de ha biztositas nelkul csinalod meg akkor neked meg kiszamlaz $534 es neked annyit kene fizetni (persze ilyenkor lehet alkudni)
Azert szamlaznak tul, mert aki nem fizet az elkezd alkudni es akkor $534-rol indul az alku nem pedig $250-rol es megallapodnak, hogy a mukso fizet mondjuk $30 havonta 12 honapig a maradekot meg elengedik. -
Integra
titán
válasz
concret_hp #48322 üzenetére
nem feltétlen rossz minden tesco név alatt forgalmazott termék, pl az oliva bogyókból az üveges tesco az egyetlen tényleg tiszta készítmény a polcon levő összes közül, csak végig kell olvasni az összetevőket a 20 féle különböző oliva bogyó csomagoláson.
viszont fánkból ez volt az utolsó nekem is.. -
Integra
titán
válasz
concret_hp #48269 üzenetére
nem akarok ebből semmi következtetést levonni, azt tudom, hogy ha németeknél vagyok és ott valami akciósat rendelek, havi menü, hónap ajánlata etc., akkor ott mindig ugyanazt kaptam eddig, ami normálban is kapni szoktam.
de most teljesen meglepett, hogy nem, hogy fele annyi volt a ragu benne, hanem nulla.... mert ha normálban rendelem, akkor rogyásig rakják vele és isteni.. -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48265 üzenetére
ja. én nem gondoltam, hogy nekem van olyanom, de amikor new york-ban - 2,5 órával a lefekvés után - hajnali 3-kor felébredtem, mondván, hogy Pesten már 9 óra van, azért én is meglepődtem magamon...
aztán dr House-t néztem reggelig.... Később kiderült, hogy a haverjaim sem aludtak a szobájukban.
Otthon amúgy símán alszom délig.
Ui. és abban is jót modnanak a kollégák, hogy kelet fele sokkal rosszabb, én is 3-4 nap alatt akklimatizálódtam. Az éjszakai hazaút elég brutál, hogy kimarad egy alvás (hazafelé ottani idő szerint este indulnak a gépek, és európai idő szerint délelőtt érkeznek.)
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #48227 üzenetére
Ez igy van. Marmint sajat tapasztalataim alapjan is. Munkatarsak kozul akik voltak mar, mind aradozott. Pozitiv ertelemben, jo etelek, olcso sor, szep helyek, a furdoket kulon kiemeltek, mennyire bejott nekik.
Nekem ambivalens erzes: eltem ott 10 evet, teljesen mas volt benne elni( nem szerettem), mint mostanaban "turitstaskodni" visszamenni. Utobbi esetben kb ugyanazt lathattam, amit ok is. Es elveztem. Tenyleg tud szep lenni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Nagyon komoly bajok nincsenek. Ami gáz:
-Szemét, szemét, szemét mindenütt.
-Nagykörút sok pontján penetráns szennyvízszag.
-Budán Észak-Dél irányú közlekedés teljes hiánya.
-Szakadt, környezetszennyező buszokkal teli tömegközlekedés.
-Tahó, ingerült, keserű emberek.Turistaként ennél sokkal többe nem futsz bele. Ezeken meg minimális akarással lehetne segíteni, az utolsó kivételével.
-
válasz
Akkor én rossz turista voltam
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #48222 üzenetére
de a rendszerükbe csak most tudok belépni, amíg nem gyaktam le az androidot.
remélem, az a kód is 2 percig él...
hülyék ezek teljesen. -
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #48146 üzenetére
TATA Consultancy Services, náluk is volt (van?) Morgan Stanley-s project, ezért kérdeztem.
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #48113 üzenetére
Ez Morgan Stanley Morgan Stanley vagy TCS-es Morgan Stanley?
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48113 üzenetére
akkor ezt beneztem
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #48110 üzenetére
ja egy szót nem írtam CV-ben arról, hoyg tudnék programozni, csak hogy honnan van a diplomám, szóval nagyot nem mondtam talán
a másik 2 téma amit mondtak sztem menni fog
bobsys: Morgan Stanley
-
bobsys
veterán
válasz
Microsoft? Ird majd le milyen volt az interju, voltam ott jopar eve kivancsi vagyok valtozott-e a modszer
-
válasz
Nyugatinal van jopar kavezo a Jaszai meg a Nyugati kozott.
Szerk.: bazz, garbage collector
De ha nem programozoi melo, akkor nyilvan nem kell.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #48103 üzenetére
Errefele rendszeresen kerik a fizzbuzt [link], vagy hogy eszreveszed-e mikor kell rekurziot hasznalni. Program nyelvtol fuggetlenul.
Nalam elegalabbis szobeliken voltak erre peldak. -
válasz
MS?
-
fokukac
nagyúr
válasz
valami ilyesmire készülj...
[link] -
Integra
titán
válasz
concret_hp #48087 üzenetére
sosem jártam erkölcstanra, nem vagyok megkeresztelve (szerencsére), nem jártam templomba soha, mégis tisztes nevelést kaptam és tudom mi a jó és a rossz. ez rossz. és nem engedem, hogy holmi jött-ment barmok megmérgezzék majd a gyerekeim.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #47870 üzenetére
52 perc, remélem február körül jön majd a jó idő, mert tényleg nagyon uncsi
-
válasz
concret_hp #48036 üzenetére
Az emberek ostobák
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #48036 üzenetére
van mondjuk 4.2 millio gazdasagilag aktiv Magyarorszagon, ebbol 15 ezer nem olyan sok meg akkor sem ha levonod az 50+ embereket a 4.2 milliobol
Raadasul a valo vilaghoz nem kell tudni semmit, eleg ha van valami devianciad es zero a kompromisszum kepesseged -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #47870 üzenetére
no felkerült a könyöklő is, lehet keményíteni
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #47999 üzenetére
Nem vicces!
Elfogadták, de első körben erősen wtf kifejezés ült ki szegény kiscsaj arcára. Szépen lefordítottam neki tételesen és rendes volt, elhitte, csak hát rohadt égő na.
Viszont olyan régen förmedt már rám biztonsági őr, legalább ezt most pótolva lett.
-
válasz
concret_hp #47992 üzenetére
... most olvasom. Kapasbol tudok jopar ismerost, akit ez rosszul fog erinteni, fene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest