- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
kettlebell, tabata swing, 24kg-os golyóval 30mp swing ahogy a csövön kifér, erőteljesen, 15mp pihenés, 30mp swing, 15mp pihenés és ezt legalább 10 percen keresztül, én most 15 körnél tartok, minden nap egy ilyet csinálok, ez csak kifejezetten a zsírégetésre. a végére leszakad az alkarom, de elég jó a has és oldalfal zsírégetésre
fontos, hogy tényleg beleadj amit tudsz folyamatosan és meghalj a végére. az erőnlét fejlesztés, az erőedzés nem a zsírégetésre megy ugye, ezért kell külön ezt a fajta edzést is csinálnom. már szépen leszálkásodtam az évek alatt de a hasamon még van egy pici.. hiába, a német jólét a sok weizen meg a roséfröccs... fákkk
amúgy menj el insanity edzésre, sima tornaóra marketingbe öntve, de az is elég jó, pusztulat kemény tud lenni, rendesen lehet zsírégetni alatta, bátran ajánlom azt is -
föccer
nagyúr
-10 fok, szeles esős, viharos. Legalább lesz hely a büfépultnál.
üdv, föccer
-
EQMontoya
veterán
Ami automatikusan ennyire lyukas, az SZAR, tehát figyelni KELL.
Lehet, hogy a BME-s képzés hatása, de ilyen lyukat hagyni már egy rendszer specifikációjában is gáz imho, átvenné meg vér gáz, szégyen és gyalázat. Ennél azért bonyolultabb dolgok is előfordulhatnak, ez azért elég alap use-case, hogy forgalomba helyezésnél bizonyos követelményeket azért csekkolunk. -
-
-
Viszlát
addikt
Na de kérlek, az nehogy már bőven átlag feletti intelligencia legyen, hogy európaiként, ha hallok egy európai országot, akkor ne ismerjem fel legalább, ha esetleg tudni nem is tudok róla semmit. Ráadásul mint említettem volt, nem konkrétan Magyarország miatt akadtam ki, lehetett volna másik ország is, teljesen mindegy.
-
EQMontoya
veterán
Ehh, Császárszáláson láttalak utoljára, a coupeval.
Mikor volt az, 2008?
Neked beállítható simán kényelmesre, de ez esetben mögötted nem lesz túl sok hely.
Ha BP-n jársz, írj egy privit, aztán összehozunk egy tesztvezetést.Az ülés kényelmes, a futómű nem rázza ki a beled, de nagyon szépen tartja az utat. Pályán sem hangos. Amúgy 1.5 hónap (garázsban) állás után téli hidegben is azonnal indult. Fogyasztani fogyaszt, de azt megspórolod a szervizen.
-
Integra
titán
jól teszed, én sem. 4 éve voltam egy napra, elég is volt. egy fertő. és ehhez jön a kommersz, irdatlanul bóvli lineup is, mindegy, a lelakott celebhordának meg a fizető külföldi vendégseregnek jó ez is.. szombaton átbicajoztunk szántódról fagyizni siófok határára és ahogy zamárdi kinézett... jól beletapostam, hogy minél hamarabb letudjuk a zamárdin átvezető távot
-
Viszlát
addikt
Aaaz komoly. Pár éve egy ismerősömnek meghalt a nagypapája és mentem segíteni kipakolni a lakást eladás előtt. Az egyik szekrény mélyén találtunk egy rekesz kólát, fogalmam sincs mennyi idős lehetett, de az üvegjéből ítélve valamikor a a 70-es, 80-as években gyárthatták (hosszú nyakú zöld volt). Behűtöttük és megittuk.
-
DeFranco
nagyúr
Több fa, kevesebb beton, kevesebb elektromos fogyasztó (gép is ráfűt azért érezhetően), némileg egyenletesebb csapadékelosztás, meg jóval olcsóbb víz a közösből amivel a házmester gyakrabban locsolta a betont.
Meg amúgy ja, puhulunk is, 28 felett az ember pudinggá válik, ez van. Valahogy '95-ban nem okozott problémát hosszú hajjal fekete farmerben fekete acélosban meg fekete 'csapdás pólóban a 40 fok...
-
Gyenge érvek, én HF200A-t cseréltem 1900TII-re, nem, bántam meg, de a Geniust is sajnálom eladni, annyira szépen szól az is. 2.1-esektől meg óvjon az ég, minőségi zenehallgatásra nem igazán jók, kivéve ha sok-sok pénzt invesztál bele az ember, viszont mozifeelinget adja, ha filmezel.
-
-
Mawyx
őstag
Lecsapta a legyet gyorsan, a földön még pofozgatta kicsit, majd megette
(#38512) Tim82: az én billentyűzetemet is ki kéne már szedni a laptopból kitakarítani. Ecsettel és nagyon vékony csavarhúzóval szoktam az összeállt szőrt kiszedegetni, meglepő mennyiség van benne, kirakhatok belőle egy macskát
-
EQMontoya
veterán
En mondjuk pont ezen akadtam ki. Karacsony elott (dec22) repultem haza Lufival, Madrid-Frankfurt-BP utvonalon, aztan az osszes barlangi troll felszallt 2 kezipoggyasszal, en pedig az egy laptophatizsakomat is rakhattam a labam koze, mert sehol nem volt hely. Termeszetesen mindket uton.
-
fokukac
nagyúr
mondj fel, és maradj még.
ott fillérekből el lehet lenniUi. Én azért nem megyek szabira, mert geciszar utána visszajönni...
(az érzés, hogy basszus, tegnap még úszkáltam a tengerben a halak között, mit keresek ma újlipótváros kutyaszaros utcáin a csövesek és idegbetegek között???)Uui. Bár most jut eszembe, jövő héten megyünk Londonba egy hétre.
Uuui. Nyugat fele utazni jó, akkor alig van jetlag, de keletre utazni borzasztó, nekem 3 nap volt visszaállni, mikor hazajöttem Ámerikából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest