- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #2754 üzenetére
Bizony ám!
A 2004 februárjában gyártott Ford Focus 1.6 gépkocsikra dobféket raktak hátra!
A szervizben grátisz megtakarították és beállították a hátsó dobfékeket, amik a várakozásoknak megfelelően alig használódtak a megtett 117 000 km alatt!
Csatlakozom a Bubu születésnapját ünneplőkhöz! Tényleg régen járt erre, de hátha nemsokára ismét itt lesz!
-
válasz
fokukac #2426 üzenetére
Kemény... bár ahogy nézem a 8. osztályt soha sem fogja befejezni, mert ugye aki eddig 20 évesen már nem tette meg, az két gyerek mellett már pláne nem fogja, inkább összeállnak még párszor az élettársával és összedobnak 8-9-10 utódot, hogy kapjanak elég magas összegű családit, azután jöhet hitelre az opelvecra, hitelbőlcsaládiház, plazmatévé, házimozi, megmindenamitcsaklehet...
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #2301 üzenetére
NEkem majd egy millával kevesebb van rajta, de rájöttem miért.
Ugye igazán jól csak majd 1.5 évig kerestem, hiába van 8 év teljes munkaviszonyom minimum.
Node ebből kb 3 év diákmunka (vagy kooperatív képzés, vagy részmunkaidő) , 1 év pénztárosi bér, 2 év bruttó 200, na és a maradék kb, ami felviszi. Sebaj, visszamenőlegese csak nem vehetik már el. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #2303 üzenetére
No ezért szerettem Brittaniát. 24% cakkompakk a levonás adóval, tb-vel, nyugdíjjal , a full jó járdát is lecserélik mégjobbra. Ja és hálapénz sincs.
Tudom tudom, sz.r az időAmúgy ja, abszolút igazad van, konkrétan leírtad mivel szaladt tele a....
Node legalább a főiskola, meg az iskola, meg a kórház "ingyen van" odaát ,a "tengeren" túl .
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #2301 üzenetére
Nekem cirka 2,1 millióm van a számlámon, és nem adom ezeknek, hogy elköltsék...
Nekem csak a fele, de az az én saját nevemen fut!Én a megtakarításomban hiszek, meg a matematikában és a fizikában.
Az a korrekt hozzáállás, ha mindenki belátja, hogy csak magára számíthat, az államra nem, ennyi.
Évek óta hangoztatom ezt a vélemény!25-30 (?) évem van a nyugdíjig. (egyes vélemények szerint hamarosan 70 évre kell emelni a nyugdíjkorhatárt) három évtized alatt 7-8 kormánya lesz még az országnak (persze csak akkor, ha nem rögzítik közben az alkotmányban, hogy a demokrácia ilyen magas fokán elég 20 évente országgyűlési választásokat tartani) 2040-ig még annyi minden történhet! Az azonban tisztán látszik, hogy idős korunkban csak azt tudjuk majd elkölteni, amit aktív korunkban félreteszünk.
-
válasz
fokukac #2258 üzenetére
szintén
óra 8-ra volt állítva, 9kor felkeltem, kicsit mozogtam, aztán visszaestem az ágyba és most sikerült felélednem... 2 hét masszív tanulás után már csak erre futja
de holnap letudjuk az államvizsgát és egy hónap lazulás
by the way én nem lépek vissza az állami pénztárba.
-
-
Pisztillus
senior tag
-
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #1503 üzenetére
Januárban kapnánk bónuszt, de akinél találnak ürügyet, annak természetesen nem adnak és legjobb tudomásom szerint én nem fogok kapni. Elvileg márciusban van még egy bónusz, arra már jogosult lennék.
Fizetésemelésről ezen a munkahelyen, munkakörben nincsen szó, elvileg bérkorrekció van.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
fokukac #1459 üzenetére
Sztem kicsit túlzó a Plaza eleinte nem fogyaszt sokat, de ahogy telik az idő csökken a fényerje ezért autómatikusan növeli azt, így sztem a fogyasztás is nőhet. Amúgy az LCD -k a legtakarékosabbak. Semmivel sincs rosszabb képe az LCD -nek, a "Led LCD" annyival jobb, hogy hoszabb az élettartama és kevesebb olyan anyagot tartalmaz ami veszélyes a természetre.
-
Dylen
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #1040 üzenetére
Köszi!
-9 fok van délben. Ez már közelíti a murmanszki időjárást. Ráadásul süt a nap, és a derült szürkéskék égből hull a hó. A semmiből, felhő nélkül. De nem is hull inkább csak állnak a levegőben a hópelyhek, meg jégkristályok, és ha sétálok, nekik ütközöm. Milyen dolgok vannak...
-
kételkedem
addikt
A 3,5"-ös külső vinyók tápellátást igényelnek, nagyobbak stb. Ellenben ez szép, kicsi, és nem kell hozzá még egy tyúkbél! A tároló kapacitása sajnos tényleg nem a legnagyobb, de az 1 terás 2,5"-ös külső vinyók 25k körül vannak, annyit nem kívánok érte adni!
(#775) fokukac bájdövéj, hát nem elírtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest