- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
fokukac #6122 üzenetére
én a frissítésről érdeklődtem hogy megéri-e
az alaplap és memóriacsere meg csak úgy lehetséges ha beszámítják a mostani cuccaimat, máshogy nem hiszem hogy ki tudnám köhögni a pénzttényleg, a met-artos képek mikoriak voltak? előkeresem a dvd-imet és tolok egy print screent a tartalmukról, hátha tudok segíteni
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #6097 üzenetére
a bal bokám a műtét óta (2000. 11. 20.) közel sem olyan, mint a jobb. lötyög, kotyog, ropog, semmi tartása nincs, és az elmúlt 10 évben már vagy 5ször szakadt, nyúlt, stb. használhatatlan a sportra, de mostmár lassan mindenre; állandóan fáj és nem merek bokavédő/fásli nélkül kimenni az utcára, de azok meg elszorítják a lábam napközben, szóval elegem van. múltkori szakadás után kérdeztem a dokit, azt mondta, ez ilyen lesz életem végéig. gondoltam felkeresek egy maszek orvost, hátha pénzzel a zsebben máshogy gondolja.
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #5968 üzenetére
És? 40 DVD-nyi anyagból nem tudsz válogatni?
Egyébként olyanok vagytok, mint az egyik ismerősöm, aki monitorhoz bekészített pihepuha pézsével és karnyújtásra lévő kis szemetessel élvezi a művészetet.
(Ja és régebben átlag kéthavonta összeomlott a gépe. Szerintem nem bírta el a művészetet.
)
-
Pisztillus
senior tag
válasz
fokukac #5939 üzenetére
Hát ha nagyot esett, akkor annak tényleg annyi... Ha még a gép felismeri, mint winyó, csak a partíció(k) lett(ek) raw(ok), akkor egy getdataback, vagy annak megfelelő mentőprogram még segíthet. Ha nem, mert csak kattog, akkor vége... Esetleg liksoft fórumtárs tud rá valami okosat mondani.
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
Pohár: Egy esés után jó eséllyel az elektronika túléli a dolgot, a tányérba csapódó fej azonban nem, mint ahogy a becsapódás alatti adatoknak is annyi. A Kürt-nek erről sem gond adatokat részlegesen visszaállítani, na de amennyibe az kerül...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #5863 üzenetére
Velem az edigital elég korrekt volt.Nyertem egy TFT-t amit kinyitottam láttam,hogy 1db D-Sub van rajta.Másnap felhívtam az edigital-t elmondtam a problémám, azt monta az ember,hogy ha visszatudom szépen csomagolni akkor visszaveszik.Becsomagoltam leadtam ügyfészolgálaton.Hívott az ember,hogy ok a csere és van is olyan TFT amit szeretnék.Még aznap kiküldték futárral a monitort,csak a 8k különbözetett kellet kifizetnem, ami a 2 monitor között volt.
Ez kb 1hét volt de mondjuk én 3napon belűl leadtam a monitort náluk
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #5679 üzenetére
Na, tegnap ismét kipróbáltam a médialejátszómat két másik plazmatévén is, mindenhol működött csont nélkül.
Lortech pedig volt olyan rendes, és kölcsönadta az ugyanolyan lejátszóját, és az övé is megy nálam 24p-ben, tökéletesen...
A sajátom meg mindenhol működik, jól, csak otthon nem.
hihetetlen.lehet, hogy este kipróbálok valami alternatív firmware-t.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #5679 üzenetére
Én elképzelhetőnek tartom, hogy a lejátszó és a tv nem passzol össze! Egyéb területen számtalan példát tudunk hasonlóra mondani! Alaplap nem szeret bizonyos memóriát, fényképező nem szeret bizonyos fajta memória kártyát, Androidos telefon nem szereti a 8GB Kingston sd kártyát stb.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #5666 üzenetére
Ez irtózatosan néz ki!
Sok variáció nincs.
- forrás => ha másik filmnél is előjön a hiba, akkor kizárható
- kábel => ha másik kábelnél is előjön a hiba, akkor kizárható
- lejátszó => ha másik lejátszóval is előjön a hiba, akkor kizárható
- tv => nem elég, hogy cicereg, még a kép is ratyi? Nemá! -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #5666 üzenetére
0:25-től 'csak' csíkos, de 0:59-től úgy tűnik, mintha a csíkozott rész a tőle jobbra lévő részt duplikálná..
..eleinte látszik bal oldalt alul a jobboldali kép folytatása, azaz a fák balra tűnnek ki a képből, de 1:05-nél már bal alul is csak a baloldali csíkos képhez tartozó rész látható.(segíteni nem segítettem, csak írom amit látok)
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #5605 üzenetére
Na, Panasonic 50S20 vs. Hyundai Mbox L110 villódzás-probléma.
a jelenség most így néz ki:
(0:25-től)
jútyúb videó
először be van kapcsolva a 24p, és tiszta csík az egész, meg villódzik.(bár már kevésbé, mert vettem egy drága kábelt, de akkor is csinálja...) érdekes, hogy főként a képernyő bal oldalán látszik.utána kikapcsolom a 24p-t, és 60Hz-en lejátssza.
Mit gondoltok róla, mi okozhatja?
Kipróbáltam a lejátszót egy barátomnál (samu 50C530), nála működik,
Közben szereztem egy másik lejátszót (Venice) is, azzal meg nem csinálja a tv sem ezt a csíkozódást, villódzást...MEgőrülök...
Azt, hogy cicereg, már észre se veszem...
-
Mawyx
őstag
válasz
fokukac #5535 üzenetére
Ahh, köszönöm.
-------------------------------------
A szokásos helyzetjelentésem:
"Kedves Jelentkező !Köszönjük érdeklődésed a meghirdetett állásra.
A jelentkezők száma minden képzeletünket felülmúlta.
A Te önéletrajzod is elnyerte tetszésünket, azonban mivel a betöldendő
helyek száma nagyon kevés, sajnos nem nyertél felvételt ..." -
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #5530 üzenetére
Én alapból mindent utálok, számomra nem lenne semmi változás.
Gyártsunk inkább gyerekeket, és az állami szabályozástól függően adjuk el őket, vagy vegyük fel a segélyt utánuk.
Egyébként meg önző vagyok, engem a saját jólétem jobban érdekel, mint a GDP. Persze valami korreláció van köztük, de nem 1, az is biztos. -
fokukac
nagyúr
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac #5292 üzenetére
Ilyen [TL-WR1043ND]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fokukac #5247 üzenetére
Nem tudhattam, hogy osztályátlagról van szó....
Ezért szép a magyar nyelv... Az átlag ugyanúgy jelenti a jegyek átlagát, mint az átlagos személyeket az osztályból.... Nálam ez jött át, hogy szépmagyartalanul írjam.....
Bár gondolom, Te erre kívántál reagálni, mert amire válaszoltál, az tényleg elég érdekes szövegértelmezési kérdéseket vet föl....5246: csinálj egyet és húzd végig az ujjad.....
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #4734 üzenetére
Na, képzeljétek, tegnapra virradóra végképp elment South Parkban az szuper mikrós ingyenes teszt internyet, (azért még egy hét kellett nekik, hogy letiltsák a teszt-jelszót, ez szvsz sokmindent elmond a cégről)
már csak a pannon puma, illetve gsm tartja bennem a lelketDe szerencsére holnap jön a upc, és talán bekötik, és akkor visszacsatlakozom a hálóra és tán' lesz még saját ip-címem is...
ójeee.
-
tildy
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest