Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #54350 üzenetére
így érthető
mondjuk az hogy amit mindenképp ki kell fizetni az nem része az összköltségnek az egy eléggé téves elképzelés véleméynem szerint, de gondolom nem olyan nagy összegről van szó.ha még a hangszigetelést is meg lehet okosítani valahogy, még a végén megéri panelt venni
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #53981 üzenetére
[link]
én meg helikopáter vagyok.a cikk tömören:
1. A bankok nem hiteleznek eleget, ez nem jó.
2. Különben meg ki kellene kerülni az adósságcsapdából. (Persze, új hitelekkel.)
3. Eddig úgy csökkentették az adósságot, hogy nem nyúltak az államkasszához. (Csak a magánnyugdíjakhoz.)
4. Elmúltnyolcévben úgy nőtt az adósság, hogy az állami pénz is fogyott. (De legalább tiszteletben tartották a magántulajdont.)
5. Úgy adtunk nektek 13-14. havi jövedelmet, hogy észre sem vettétek. (Köszike.)
6. Azért az ukránokat se felejtsük el megemlíteni, mert eddig azzal vádoltak minket, hogy nem beszélünk róluk.tbs: Szerintem még nem nagyon kaphat mást. A félár pedig csak a határozottságon múlik.
BlacKSouL: De legalább kidobná a kereső.
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #53810 üzenetére
a bónusz meg a fizetésemelés szerintem alapból az a kategória, ami nem jár, csak adható. az más kérdés, hogy enyhén szólva is köcsögség ilyenekhez kötni, bár engem már az erősen frusztrálna ha valahol azt néznék, hogy percre pontosan legyél bent annyit ami a munkaidőd
-
lenox
veterán
válasz
BlacKSouL #53808 üzenetére
Egyébként hoztak új szabályt: ha valaki egy évben, azaz 365 napból 9 munkanapot hiányzik, az nem kaphat bónuszt és fizetésemelést. Eddig ez 15 nap volt.
Ezt hogy kell erteni, hogy ha szabadsgot vettel ki? Vagy ha beteg voltal? Vagy ha ezeken felul nem mentel dolgozni?
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #53774 üzenetére
Csak ürügyet keresnek, hogy kivágjanak. Nem szabad az ilyesminek engedni, mert utána fogást tudnak találni rajtad jogilag is.
Mennyi végkielégítésed lenne egyébként, ha nem ők rúgnak ki és nem mondasz fel rendkívüli eseményre hivatkozva? (költői kérdés, nem érdekes a válasz) -
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #53778 üzenetére
én ismerek 1 arcot, aki kitalálta, hogy ő nem nagyon akar dolgozni, aztán így egy kicsit kevésbé volt lelkes. 1 évig tartott mire kirúgták
ha direkt meg akarnak szopatni, akkor nem elsz azonnali felmondás szerintem. munkaügyi bíróságot lengesd be végszükség esetén. védőfelszerelés és oktatás nélkül pedig szerintem nem vagy köteles dolgozni, csak add nekik írásba, hogy ezzel problémád van, írasd alá valami felelőssel és tedd el az egyik példányt. -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #53644 üzenetére
Csak semmi Ehheee, ami elfogadható ebben az esetben, az egy ahha. Milyen a nőállományod mostanság?
Igen tisztelt pöttyös bundás vérengző barátom: ez a levegő sem rosszabb, mint máshol, kicsit talán kevesebb a stressz és ami nekem nagyon bejön, hűvösebb van. Köszönöm kérdésed kellemesen érzem magam, bár vannak azért pillanatok, amikor jobb lenne máshol.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #53513 üzenetére
És az utolsó napon ezt fogom bömböltetni
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #53508 üzenetére
Meglesz az, tuti. De akkor sincs baj, ha nem, mert akkor majd próbálkozol máshol...
As the philosopher Jagger once said: "You can't always get what you want."
But as it turns out "if you try sometimes, you get wwhat you need"Ui. el sem bírom hinni, hogy végre elhagyod azt a napsütötte várost.
Uui. Itt a PAtaky-nak még volt haja... és nem látott ufókat se
-
gaborbol
őstag
válasz
BlacKSouL #53458 üzenetére
Az a legjobb, amit magadnak csinalsz annal semmi nem lesz frissebb meg finomabb. Nalunk a boltban van hozza daralo van a sima hagyomanyos mogyoro van porkolt-mezes meg csinalhatod mandulabol is, allithato a szemcsenagysag, ebbol olyan illat/termek jon ki, hogy barmilyen gyari termeket lever.
Pedig csak egy sima daralo.Ha van darlod itt egy roved leiras,hogyan csinald: [link]
-
-
-
-
-
NoLF
veterán
-
7
addikt
válasz
BlacKSouL #51885 üzenetére
Annyi információt próbálnék összegyűjteni, amennyit tudok vagy elegendőnek tartok, aztán kiválasztom a legszimpatikusabbat. Garancia nincs rá, de az esélyeimet így tudom növelni. Ha még így is kétyeleim támadnak, még mindig mód van másikat is felkeresni, és ütköztetni a tanácsaikat.
Idővel pedig (miután megfelelőnek ítélt [akár külföldi] bank[ok]ban elhelyeztem a pénz nagyját) magam is beiratkoznék néhány releváns képzésre, hogy ne legyek teljesen kiszolgáltatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest