- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #30622 üzenetére
Politikailag korrektebb megoldást választottam. Megkérdeztem tőle fapofával, hogy most hogy dolgozzak a közös projekten egy széttépett jegyzettel. Felajánlotta a saját példányát, de elnézést nem kért.
kételkedem: Meglesz, szintén kulturáltabb módon.
Mellesleg legalább negyedszerre kéri azt az inputot, amit már háromszor odaadtam neki. Beállítom a céges levelezőt a kérései frekvenciájára, azt mindig megkapja majd a papírokat, amikor "szüksége lesz rá". -
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #30555 üzenetére
Nem is tudom milyen a jó temetés. Egyszer voltam egy sokak által ismert emberén, taxisofőr volt, szóval sokan ismerték, voltak vagy ezren a temetésén. Én is elmentem, akkoriban együtt zenéltem a fiával, illett megjelenni. Na hát ez egy polgári temetés volt, aminek a végére az összes jelenlévő meglehetősen intim információkkal rendelkezett szerencsétlen halottról. Olyan volt az egész, mintha a volt feleség bosszújából az összes hibáját és ballépését ki akarta volna teregetni az illető. De komolyan, ilyen kiszólások, hogy "sajnos a hűség sosem volt erőssége, így aztán Tamás fia még 10 éves sem volt, amikor a sokadik félrelépés után válás lett a vége első házasságának, de nem ez volt az utolsó eset". Meg, hogy a harmadik házassága első éveiben döntött úgy, hogy "elkötteti magát". Iszonyú kellemetlen volt az egész, nem is értem azóta se, hogy vajon mi a rákot gondolt a fickó aki a beszédet mondta.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #30555 üzenetére
Látod, zsidó temetésen lettél volna ülhettél volna napokig a térgyeden
Vagy nem térdelnek? Nem is tudom már...de hogy ülnek és napokig az tuti.
Nna, megnéztem. temetés után, és sámlin. De egy hétig. És nincs zene, nincs szex.
Na hát így állj a katolikus temetéshez legközelebb -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #30512 üzenetére
Igy van, ezert igen
Vegre visszajon az a penz, amit 3 eve a kikoltozesre koltottem. Pakolom is elfele, mintha nem is lenne . Meg a vegen eltunne. Na jo, azert lehet veszek magamnak belole 1-2 uj nadragot, ha mar igy a regiek alig jonnek ram.
Meg mindig van diakhitelem, azt akarom vegre valahara kifizetni. Nem nekem talaltak ki a hiteleket amugy, mar reg kitudtam volna fizetni, de mindig voltak fontosabb dolgok.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #30475 üzenetére
Ezt mind értem és tudom. Épp ezért zavarnak a posztjai az utóbbi időben, amikben több a politika, és kevesebb a poén. Valószínű, hogy besokallt, és már ő sem tudja viccre venni, ami itt folyik. Vagy annyira vicces már a konkurrencia, hogy ezt már nem tudja felülmúlni. És itt most nem a Hírcsárdára gondoltam...
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #30459 üzenetére
Én megkaptam a választások után, amire szavaztam: csinos bölcsészlányokat akartam látni a parlamentben. Úgysem csinál senki semmit, legalább sikerült az esztétikai színvonalat (közvetve általam is) emelni kicsit.
Komolyra fordítva: mkkp-ban sajna csalódtam, fb-n jönnek a posztjai, nagyon belemerült a politikába, sé túl sok az állásfoglalás - még ha mindenkit egyformán utál is, akkor is azzal veszíti el az egész mozgalom hitelességét, hogy egyáltalán állást foglal politikai kérdésekben. Ilyen az, amikor egy mozgalom kvázi egyszemélyes...
p
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #30424 üzenetére
sajnalom, kotelezez a titoktartasi szerzodes de annyit elmondhatok, hogy tuti uzlet, jovo het kedden kezdek ugye az IBMnel de az csak a hatterallasom, hogy ne szurjon szemet senkinek a napi 1000-3000 dollaros bevetelem raadasul megnyilik a lehetoseg, hogy az IBM USAban levo mind a 95 000 munkatarsanak bemutassam ezt a remek befektetesi lehetoseg mellyel ok is legalabb 1000 dollart csinalhatnak naponta es igy megszazezercsillioszorozzam amit utannuk kapok mindezt napi nemtobb mint ketto ora (szarassal egyutt) otthon vegezheto szamitogepes munkaval. Szoval gunyolodjal csak de majd mikor a magan gepemrol PHzom lefagy az a mosoly
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #30376 üzenetére
Afrikában egymást öldösik, tehát az egy más kérdés.
Itt viszont egy hete nem volt nap az igaz. Mikor országos köd volt akkor csak a belvárosban sütött, már 4 km-re a központtól is tejköd volt. Bementem cégtől anyagért, várostáblától befelé ragyogó nap, táblán kívül köd.
Viszont ez a tegnapi közétkeztetés tényleg odavert. -
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #30345 üzenetére
Ugye az első partíciót is ellenőrizted?
-
Pisztillus
senior tag
-
Pisztillus
senior tag
válasz
fokukac #30309 üzenetére
A melós gépemre feltoltam az Enterprise 90-napos próbaverziót. Sokkal gyorsabb, mint a win7. Azonnal hozzávágtam egy classic shell-t, amely egyből az asztalra visz, meg lesz kikapcs gomb, stb. Elvoltam egy darabig, míg mindenki megkapta a maga default progiját (egyik sem metrós), de így most már teljesen jó.
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #30308 üzenetére
B+, nem bírom kikapcsolni se..!!!
5 perce nézem, hogy hol van ilyen menüpont, de nincs.
még a task managerben sem!
agyrém.Szerk: rájöttem, a metró start menüben ott a nevem a jobb alsó sarokban, na arra kell klikkelni, és akkor sign out, majd 15 másodperc múlva, a sign out után bejön a bejelentkező képernyő, ami egy szép tájkép, na, ott klikkelni kell a vak világba, és akkor bejön a jelszóbekérő rublika, és ekkor a jobb alsó sarokban megjelenik egy kikapcsolás kisgomb, amire kikapcsolt. Okos. Logikus...
Iszom még egy Edelweiss-t, mert megőszültem. -
-
bobsys
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #30206 üzenetére
Aha..és hol a megoldás?
1.) Nemtom
2.) Nem szoktam hibernálni, de fordult már elő. Nekem alapvetően sleep-re megy ha lehajtom, illetve ha eltelik a power saving idő. Viszont volt már olyan, hogy sleep-re ment, aztán reggel jöttem rá hogy úgy maradt, és elvileg sleep módban is merül, ám reggel mikor indítottam, hibernálásból indult, és a töltöttség a fele volt kb.
3.) Nemtom.
Nekem meg a HP kicsit hangos, és folyamatosan megy a ventilátora. Nem a legmagasabb fokozatban, de hallani.. -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #30206 üzenetére
1, van különbség gyorsaság szempontjából, ha satáról satára másolunk, vagy satáról esatára?
Szerintem nincsen, ha nincsen közbeiktatva valami (pl. nem egy Express Card eSATA portján keresztül másolsz).
2, akinek SSD-je van, szokott hibernálni? (pl. notin, a thinkpad-es alapbeállításban ha lecsukod, hibernál)
Azt szokták javasolni SSD esetében, hogy kapcsold ki a hibernálást, én pl. csak altatom a gépet.
Az XP-s power manager intelligensebb volt?
Inkább úgy mondanám, hogy a Win 7-es Power Manager a tapasztalatok alapján hajlamosabb arra, hogy bug-osan, nem egészen megbízhatóan működjön. Nálam pl. hol hajlandó "hallgatni" arra a beállításra, hogy 86% alatt kezdjen el tölteni, hol meg nem...
Amúgy meg mikor takarítottad/pasztáztad újra utoljára?
-
válasz
fokukac #30148 üzenetére
Érdekes hogy tömegcikk kell az embereknek. Régen azért vették mert ritka és drága volt, most meg csak drága, esetleg szép. Bár én nem igazán hajlok feléjük, telefonból Nokiám van, és azt is vennék, laptopból meg Hp ProBook/EliteBook érdekel, előbbi tulajdonomban. Amitől még rosszul vagyok, ha az utcán látok a kölykök fején/fülében hamis Dr. Beats fej és fülhallgatókat. Eleve drága termék, azért a hamisítás gyakori lett, vaterán is kamionnyi van, ezek meg arra "vágnak fel" hogy ilyen-olyan fülesek van (persze már külsőleg is látszik raja, a kábel minősége, illesztések, stb.), közben meg rosszabbul szól mint egy negyed annyiba kerülő vacak. De hát ő tudják, csak ez a tipikus "vágjunk fel arra ami nincs" viselkedés.
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac #30137 üzenetére
Nyugodtan jöhetnek, adok nekik több tízezer e-mailt, majd átrágják magukat rajta, ha akarják.
Sőt, az első pár hónap kivételével az összes számlakivonat is megvan, felőlem azt is böngészhetik. Kb. 1 hónapja voltam a bankban, volt egy tranzakció aminek PayPal-en csak egy nyoma volt, számlatörténetnél is 1 tranzakció volt de a kártyatörténetnél 2, miközben csak egyszer vásároltam. Egyszer történt eddig ilyen, túlélem.
Na de a banki ügyintéző(aki amúgy nagyon kedves, türelmes és körültekintő volt). Amíg megértette hogy mi a gondom addig védte a bankot hogy semmi gond nincs.. aztán azt mondta hogy kinyomtatja a számlatörténet utolsó pár napját (mondtam neki hogy 27-én történt az első vásárlás amiből aztán 27-én lett egy szellemvásárlás pár nappal később). Azt biztosra akart menni, 24-étől elkezdte kinyomtatni a számlatörténetet. A nyomtató csak nem állt le, a végén kiderült hogy 24-e 4 oldal (3 oldal meg a 4. oldalon egy bejegyzés), 25-e 4 oldal, de több mint a 24-e...
szeptemberi netes számlakivonatom 52 oldal. Kisebb regény
Az októberi meg 62 oldal. Mindkettő idei.
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #30084 üzenetére
Gondolom a bevandorlasi mizeriarol szolt, hogy elfogadtak egy torvenyt ami felhatalmazza a sima rendort is, hogy kerhezzen toled papairt arrol, hogy legalisan vagy az orszagban. Amit en egyebkent helyeslek, de legalabb a media tolhatja, hogy szegeny illegalis nemtud jogsit kapni es igy kocsit sem tud vezetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest