- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Áh, egy laza fagyhalál nem árt meg senkinek
. De a lényegre térve, egyetértek veled, nincs olyan nagy hideg, inkább csak "ezt várná az ember Decemberben" jellegű
. De az évszakok csak tolódnak, a havat pedig jövőhétre ígérik, ha a szél nem fújna néha, engem nem zavarna, a hólapátolás meg jó kis testmozgás, így is elvan híva a társadalom, majd az időjárás + közterhek megoldják
.
-
kételkedem
addikt
Apósoméknál nem volt jó a digitális adás, sokszor blokkosodott a kép és pattogott a hangja. Múltkor kért, hogy nézzem már meg, hogy mi lehet a gond. Náluk a bejövő jelet 3 irányba osztották tovább, de ezt nem egy egyszerű 1be és 3 ki elosztóval, hanem összesen 4 db 1be és 2 ki elosztóval. Ráadásul a csatlakozások sem voltak meghúzva. Tulajdonképpen csoda, hogy a tv összetudott rakni bármit a digitális adásból!
-
kraftxld
félisten
Úgy 1,5 éve vettem egy Panasonic FZ-35-öt, ez már nem az a kis béna gép, az én lapát kezeimnek is kényelmes, nem kell külön serpa, hogy az objektíveket hordja utánad, és az ára sem volt vészes használtan.
Pl ezt: [link] és ezt: [link] meg a többit is ebben a picasa albumban ezzel csináltam automata módban.
Én teljesen elégedett vagyok vele. -
-
Mawyx
őstag
Nekem ennek az elődje van, Nikon coolpix s3100
Szeretem, mert tök lapos, zsebben elfér, viszem mindenhová és videót is tud, kiránduláshoz épp elég. -
kételkedem
addikt
Halálra gázolt egy mozdony egy férfit Kisvárdán Tény, hogy gyakran van vonatgázolás Kisvárdán, de két nap alatt kettő?
-
Pisztillus
senior tag
Pontosan nem tudtam behatárolni, de valamikor 2010. december 30. körül, én akkor gratuláltam miatta.
-
Mawyx
őstag
Rákapcsoltam én is, erre már nincs.
Nagyon időigényes egy blogot rendben tartani, megint csak összecsaptam, bejegyzés alig került bele, pár képet belehajigáltam és így is órák mentek el vele. Utazási napló, szeretném megörökíteni milyen szép helyeken jártam, de mindig arra lyukadok ki, hogy ott kint kellene esténként minden nap vezetni, mert amikor hazaérek mindig nyakamba szakad minden és nincs rá időm rendesen, később meg már nem olyan, elvesznek a részletek....
-
Mawyx
őstag
Rémes lett, túl sok tésztá is főztem, nem tudom mi lesz vele, sajnálnám kidobni, ki kell rá találni valamit. Több darab csomag volt és a végén sok lett ahogy mind megfőztem.
Azt megállapíthatom, hogy besamelt nem tudok készíteni, de ez volt az első alkalom.
Kevés a szalonna a tésztához, pedig a megfőzöttnek csak a felét tettem bele a serpenyőbe, de így is sok a tészta. Holnap veszek telfölt meg még valami husit rá.(#18876) kételkedem: tényleg szerencsés vagy
-
-
fokukac
nagyúr
ne viccelj már, 32 colnál 2,5 méterről hogy látnád a különbséget?
Ahhoz legalább egy 46-os, 50-eslazma kéne, hogy ezt lásd 2,5 méterről.
Ez a marketingesek hülyesége, hogy vegyen mindenki full hd-t.(a plazma topic 1. hozzászólásában van egy táblázat az ideális nézési távolságokról.)
-
NoLF
veterán
látod, baromságokat nézel. ha nem néznél, nem is tudnál róla hogy létezik, nem is vágyakoznál utána.
8 éve nincs tvm, nem is érdekel, nem tudok semmit a mai világról (ez nyilván túlzás, de arról a részéről semmit sem tudok, ami nem érdekel), nem is értem az embereket. ehhez képest boldog vagyok, mert a saját céljaimon dolgozom, amibe nem tartozik bele a ferrari, a tengeri luxusyacht és a magánrepülő.
-
kételkedem
addikt
Két dolgot tehetsz. Vagy elfogadod a jelenlegi életkörülményeidet, vagy nem.
Ha nem fogadod el, akkor meg kell próbálni változtatni rajta! A probléma az, hogy a világ vagyonának a 90 %-a egy néhány ezer fős embercsoport kezében van. A maradékon osztozunk vagy 7 milliárdan. Extrém gazdag csak kevés ember lehet. Nem lehet mindenkiből Roger Federer, Lionel Messi, Bill Gates, Mark Zuckerberg. (és akkor ők még a jobbak közül valók, ők nem örökölték a vagyont)
Ha folyamatosan azon szomorkodsz, hogy nem élheted át azt az érzést, mikor a bahamákon szeled a habokat a jachtoddal, kezedben martinis pohárral, miközben szorgos szüzek próbálnak a hetedik mennyországba repíteni, akkor talán sosem leszel boldog.
Ha elfogadod a korlátaidat és és a lehetőségekhez igazítod a vágyaidat, sokkal kiegyensúlyozottabbá válhatsz.Félre ne érts, szeretnék sokkal jobban élni, de be kellett látnom a saját korlátaimat és ahhoz igazítani az elvárásaimat és vágyaimat!
-
zolynet
veterán
-
kételkedem
addikt
Vagy valamelyik külső particio manager programmal, vagy szerintem legegyszerűbben egy xp telepítő cd-vel. Tedd be a merevlemezt a gépbe, a többit húzd le. Indítsd a gépedet cd-ről, majd az xp telepítő segítségével töröld a felesleges particiokat.
-
-
-
HD5670
? Egyszerű, minden szir-szart letöltesz hozzá, lerántod az MSI Afterburnert, azzal belövöd, ha aktív hűtéses, a venti vezérlést is grafikon szerűen állíthatod
. Egyszerű, azzal nem kell bajlódni semmit, talán csak míg kikísérletezed hogy mennyit + feszt és órajelet tolhatsz neki, milyen minimális venti fordulatnál
.
-
fokukac
nagyúr
"Tehát az emberek 90% túl messziről nézi tv-t és pont a HD tv lényege veszik el ezek szerint"
Jól rátapintottál a lényegre. Ezt csak az enyhíti, hogy kis hazánkban nem nagyon van HDTV, a tévék többsége kb. 640x480 minőségű adást ad, aztán azt nézi a magyar, az lcd-tévén, trágya minőségben, sok esetben torzított képaránnyal.
Winner: valóban. Mindig megtalálod a hibákat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest