- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #33078 üzenetére
A matrixba nem fog menni akarni az egered. ott a fekete macskák nagyon trükkösen tudnak jönni-menni emiatt esélytelen ott egy egér.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Tothgera30 #33076 üzenetére
a róka tüzes sebességgel kergeti az egeredet. régóta ismert jelenség. ez abból fakad hogy egy egérnek nem sok esélye lenne a rókával szemben.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #32949 üzenetére
HI!
venseggel egyutt kintenfegett a ttytikbol
udv
neduddki
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #32949 üzenetére
Elvitte a nyuszi.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #32684 üzenetére
vékony? vastag?
bár nem a méret a lényeg... -
zolynet
veterán
válasz
Tothgera30 #32621 üzenetére
erős túlzás
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #32544 üzenetére
Lesz aki megérti
-
válasz
Tothgera30 #32341 üzenetére
passz, még 1-2 hónapot várok vele, szóval nem tudom mi lesz a vége, remélem 5 számjegyű marad
amúgy nem a nagy kijelzővel van a baj, egyáltalán nem az foyasztja a legtöbbet, ahnem a készenlét meg a folyamatos 3G kapcsolat. nade megszoktam már, hogy este töltőre kerül a teló
tildy, köszi neked is a megerősítést
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30 #32354 üzenetére
Ugyanigy voltam en is, pedig 3 eves telo volt mar. Anyaztam is rendesen amikor valtottam Androidra...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #32346 üzenetére
Ne aggódj, nem fog megfeddni, ha hülyeségeket, vagy túl sokat beszélsz neki. Csak egy telefon, no para.
fokukac: Újabb verziókban ez már orvosolva van szvsz.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #32341 üzenetére
Szerintem a mostani mobiloknak kb 1 nap az üzemidejük ha igazán használva van. 4-5" kijelző elég szépen tudja meríteni az aksit.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #32077 üzenetére
elfáradtam. szerda óta vagyok az országban, azóta ipari mennyiségű alkoholt sikerült magamba dönteni, megszámlálhatatlan mennyiségű pénzt sikerült elkölteni és még a fele baráti társasággal nem futottam össze a tervezettből. így aztán ma már éjfél előtt itthon vagyok és fekszem le aludni sörmámorban
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #31909 üzenetére
Amazonrol jott minden a tapon kivul (az Newegg). Muszaj volt hatart szabni, mert ha mindenbol csak a kicsit jobbat veszem meg az siman +$250-$300.
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #31906 üzenetére
jo lesz ez a haz, van benne 2 venti (egy hatso egy meg a teton)
SSD az nincs. Gondolkodtam benne, de megtudom varni amig az OS elindul a sima vinyokrol. Meg azert hatart kellett szabni a penzkoltesnek. Igy is ennyiert en meg nem vettem sima PCt.
Inkabb a 32GB RAM melle majd megy meg 32GB 1-2 honappal kesobb. -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Tothgera30 #31707 üzenetére
akkor legyen kocka gyereknap.
19.FehérHolló: még nem.de hál istennek vagyok annyira makacs és kitartó hogy ez még idő kérdése.
-
bubi92
őstag
válasz
Tothgera30 #31645 üzenetére
kis képről azt hittem gyárilag ilyen a mintázata
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30 #31361 üzenetére
Én ezt megoldom könnyedén, ajtónyitás közben nem csinálok olyasmit, amihez mind a két kezem szükséges.
-
válasz
Tothgera30 #30850 üzenetére
nekem az egyik legjobb döntés volt ez a desire ami most van, de hát efelett is eljárt ugye az idő
második telefonnak most én is nézegetek használtan valami qwerty-s nokiát, e63, e71-2, amit kifogok jó áron. barátnőmnek is van e52 a desire mellé, és tényleg szuper telefon, tökéletesen működik vagy 3 éve, ha nem használnád ki a szmártfónok előnyeit, akkor váltani felesleges szerintem.
-
válasz
Tothgera30 #30546 üzenetére
Én 4:20-tól
(holnap már nem kelek ilyen korán szerencsére
)
-
válasz
Tothgera30 #30313 üzenetére
Nekem is ezt kellene... elszoktam mar a sulitol, otthon 3 targyam maradt, itt meg 8tol 6ig folyamatos suli.. meg szerencse,hogy csak egy hetig tart
de nehez elmenni aludni, mikor az itt levo lengyeleknek rengeteg vodkajuk van
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30146 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #30000 üzenetére
hát ez egy nagyon kerek, ünnepi hozzászólás volt
-
JDM_Style
tag
válasz
Tothgera30 #30007 üzenetére
Az biztos, de én is több mint 6 évig gondolkoztam egy tetováláson hogy ne bánjam meg. És azt gondolom, hogy nem fogom
Bár majd 70 évesen, biztos más lesz erről a véleményem, de azt meg is kell élni
-
pohár
félisten
válasz
na, az összes fültágítós reteknek egy lakatot raknék a fülébe, a kulcsot meg beletörném
-
JDM_Style
tag
válasz
kell a francnak fülbevaló, csak barátnőmmel vitáztam épp
tetováláspárti vagyok amúgy is
ja és a 20onévesek táborát gazdagítom
-
JDM_Style
tag
válasz
Tothgera30 #29997 üzenetére
és ha a balban van csak? Vagy mindkettőben?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #29908 üzenetére
Nekem meg már annyi plusz órám van a héten, hogy ma sem kellett volna bejönnöm, nemhogy holnap.
u.i.: Hivatalosan napi 8-ban dolgozom.
-
zolynet
veterán
válasz
Tothgera30 #29742 üzenetére
mi Gyenesdiáson futkorászunk ... durván kihalt, simán lehetne forgatni zombis filmet
-
kraftxld
félisten
válasz
Tothgera30 #29661 üzenetére
Itt 26 fok, verőfényes napsütés lesz
Viszem is a fényképezőt holnap aztán kattintgatok párat mert édekes nap lesz a gyárban.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #29585 üzenetére
Tökjó
Csak a 4-500 fokos fém bőrrel való ~fél mp-es érintkezése nem egy kellemes dolog
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #29585 üzenetére
Nappali műszakban rám is csúnyán néznének káromkodás után. De éjszaka lehet, mert alig néhányan vagyunk bent.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #29565 üzenetére
Én most fejeztem be 10 perce a munkát, délelőtt ~11-től festéket égettem. Kezdhettem volna 7-kor de nem volt mivel. Na majd holnap lesz 7-kor való kezdés.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #29565 üzenetére
En kovetkezo hetvegen ejszakai muszakban dolgozom 12 orat szombaton es vasarnap is, nem olyan rossz az. Legalabb szabadon lehet karomkodni, ha valami rosszul jon ossze. Felszabadit.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #29441 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #29439 üzenetére
te, te topikgyilkos
hát hogy lehet ilyeneket kérdezni? -
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #29413 üzenetére
szóljál be, kérlek.
egy újszülöttnek minden vicc új... -
AMD Power
titán
válasz
Tothgera30 #29183 üzenetére
A laptopos topicban ajánlottak pedig...
-
AMD Power
titán
válasz
Tothgera30 #29180 üzenetére
Jaja...
WD40 lehet,hogy ártana neki?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #29107 üzenetére
Kezeltesd, a skizofrénia nem az egészség jele.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #29064 üzenetére
látszik, hogy el vannak maradva hozzánk képest. nélink már 440
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Tothgera30 #29029 üzenetére
Bő egy litert. Azért nem értem mert mikor ellenőrizték az ujjamnal a vért, akkor meg ömlött.
Amúgy azt mondták előfordul néha ilyen hogy osszehuzodik az erfal vagy valami ilyesmi...Amúgy igen, minden meg volt. ol@, szorító meg víz.....
Lampalazas volt a verem na... -
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #28966 üzenetére
Hat jah, $3.759-3.999 / gallon Az orran vannak kavicsfelverodesek, ha sokaig marad nalunk akkor kap egy fenyezest, belul a bor rendben van, nem azik, minden mukodik rajta. Egyedul a kipufogot cserelnem le a gyarira, ami csak egy darab nem pedig ketto mint ezen. Az elso lampa burakat kell felpolirozni, ma voltuk autos boltbaa, $8 a cucc hozza.
-
bobsys
veterán
válasz
Tothgera30 #28956 üzenetére
84k merfold, $5300
Atiras az $75 + 7% tax (de a papirra $3000 irtuk, igy az ado $210) + rendszam eves dija $75 + $33 az egyeni rendszam. Ezekbol eves szinten az eves dijat + az egyeni eves dijat kell fizetni, minden honapban a szuletesnapod honapjanak utolso napjaig. Muszaki nincs.(#28955) dragonfx
A gyari adat 15/24 mpg ami olyan 15 /10 liter, varos/autopalya(#28954) FehérHolló
Koszonom -
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28894 üzenetére
HI!
maig belem egett amikor megvette kedvenc docemsem egy maranz cd67se isiwata /ha jol emlexem/ volt a forras es en meg ojjan seprut az eltemben nem hallotam a gitar minde egyes hurjat kulon aszittem elsirom magam Mark Knopfler-DireStrait-Chet Atkins volt az aldozat, brr most i sbele borzongok
udv
neduddki
-
válasz
Tothgera30 #28894 üzenetére
Honnan tudod, hogy hitelt vesznek fel az iPhone vásárlók?
Szerk:
Származtattam innen a téma ismeretében: Aki menőzni vesz valamit, az akár hitelt is felvesz hogy legyen, úgy már nincs rá keret hogy adakozzon
-
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28891 üzenetére
HI!
es mennyivel mas hangja van egy 600as senhesernek...
udv
neduddki
-
válasz
Tothgera30 #28891 üzenetére
Emberek halnak éhen az utcán, te pedig 35.000-s fejhallgatót veszel
Szerk: és honnan tudod, hogy ők nem?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28880 üzenetére
-
válasz
Tothgera30 #28888 üzenetére
Továbbra is "Szerencsétlen hajléktalannak meg a sarkon nincs mit ennie, éhen halnak néhányan, télen meg majd a nincstelenek megfagynak, ezek meg verik a pénzt a legújabb csili-vili hülyeségre."
Szerk:
de igazából mindegy, nem akarod megérteni: a te költéseidet természetesen meg tudod magyarázni (miközben nekem vagy másoknak pl. ugyanolyan egy 35.000-s fülhallgató mint egy 2-5.000-s), más ellenben szégyellje magát, ha drága telefont vesz.Nekem nyolc, hogy mit veszel, én nem turkálok a zsebedben úgy, mint te másokéban, de a farizeusságot ("emberek halnak éhen...!") vedd már észre abban, amit írtál
-
tildy
nagyúr
válasz
Egyertelmu , hogy otthon "josagfaktora" van, akkor vagy meno, ha ilyened van, enelkul egy senki vagy. LEgalabbis a sracok szerint.
-
válasz
Tothgera30 #28882 üzenetére
Az Genius hangfal.
Egy 2000 Ft-os Genius fejhallgató és a 35 lepedős AKG közti árról van szó, ami van olyan, mint 200.000-t költeni egy telefonra.Én nem szóltalak meg, te szóltál meg másokat, hogy éheznek a hajléktalanok. Abból a 33.000-s különbségből is sok hajléktalan ehetne, nem?
-
válasz
"Szerencsétlen hajléktalannak meg a sarkon nincs mit ennie, éhen halnak néhányan, télen meg majd a nincstelenek megfagynak, ezek meg verik a pénzt a legújabb csili-vili hülyeségre."
Ezt írtad. Te sem adod a Genius és az AKG fejhallgató közti különbséget a hajléktalanoknak, nem? -
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28863 üzenetére
HI!
futasra nemtom, de hogy gyaloglasra uberalles: hanwag /lowam meg nem volt trail kornyeki, csak bakancs es szandal/
udv
neduddki
mod: csak akciora vadasszal:- )
-
válasz
Tothgera30 #28870 üzenetére
Nem érted: amit te mondtál a csajra, rád ugyanúgy megáll egy kívülálló szemével, mindössze mások a prioritásaid, csak épp a pc-mánok akolmelegében beszélgetünk erről, ezért a véleményed igaznak tűnik, pedig nem az.
-
válasz
Tothgera30 #28867 üzenetére
Miert, az iphone 5jet nem hasznalja naponta szerinted? Tok felealeges ebbe belemenni szerintem, egyikotoknek sincs semmi koze hozza hogy ki miert vesz ilyen telefont, mennyiert, es honnan van ra penze... ebben az orszagban mindenki szivesen foglalkozik a masik penztarcajaval, de nem ertem miert..
Szerk: eloszeretettel hasznalod a "tomegcikk" szot... talan a te alaplapod, vagy videokartyad nem az? Manapsag minden tomegcikk, ahogy a konverzed is, amiatt nem erzed rosszul magad?
-
válasz
Tothgera30 #28867 üzenetére
Mindenki meg tudja magyarázni, ha te is, ő is, nem?
Jaja, a használtan vett T függő iPhone 3GS 8GB egy menő, drága cucc, tuti a marketing áldozata vagyok
-
válasz
Tothgera30 #28853 üzenetére
Kicsit torz és beteg ez a mai társadalom
Jaja, 30.000-es fejhallgató? Gamer PC+laptop kombó?Micsoda emberek vannak, miközben emberek éheznek az országban
Sorry, ez kihagyhatatlan volt
-
lujó55
addikt
válasz
egy hónap múlva Samsung kiad egy ennél sokkal jobbat amin az appok ráadásul ingyenesek és akkor a fogszabályzós kisbuzi, meg a kékre sminkelt szopós liba felrakja ide a PH!-ra 100-ért.
Ez már csak egyilyen világ, én meg azt se tudom mi az a fészbúk. Azt mondják az a valaki akinek ilyenje van. Az mindegy, hogy panelben lakik és tartozik a közműnek, meg az Erste hitele is ott van, de van egy ilyenje. Használni nem fogja, mert egy feltöltés min. 5000. Kefélni ettől függetlenül még egy fél évig nem fog, mert ahhoz nem ájfon kell, hanem súlyzózás. -
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #28861 üzenetére
ha ezt rendesen használnám kosarazásra, két hónapot nem adnék neki, utcán viszont nekem kibír 2 évet mindig. az emberek különbözőek
-
concret_hp
addikt
válasz
sztem a csaj volt a legkeményebb, aki mondta, hogy 50K+ért adná oda... ja mégse az 10 órára elég rossz órabér, akkor plusz 200K
simán fogadnék rá, hogy amúgy 1K alatt van az órabére
-
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28856 üzenetére
HI!
laccatember laccatcipoje:- )
udv
neduddki
p.s.bocsika...
-
fokukac
nagyúr
válasz
hát, pedig egy 30-40k-s androidos telefon is nagyságrendekkel jobb, okosabb és használhatóbb, mint az e52-d...
de az ájfón, az fenszi, és ennyi. 200k? mi az nekik... sok kici kínai összerakja 110 dollárból, éhbérért.
kár,hogy éva nem védette le anno az almát..! -
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28812 üzenetére
HI!
szeritnme az ma ijjen:
udv
neduddki
mod: csak nekkerek, v. tok ures /n/ ill. 4hlock difizar es 4llock difizar es felezo
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28707 üzenetére
be ne vedd már, csak poénkodtam, ezért is OFF.
de mindenesetre egy 2 éves gyerek még ceruzával sem tud olyan mutatványokat művelni mint ez az égő cigivel. -
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28705 üzenetére
kamu.
nem két éves, hanem tizennyolc, csak nem fejlődött ki.
mindenesetre nálunk lenne neki fux a karján, nyakában három kiló negyven deka, lenne neki rokkantsági parkolóengedélye a szlovák rendszámú fekete tuningos bömöshöz a hátsó űlésen két szőke megasztárinával, lenne neki nagy pofája és ami a legrosszabb, lenne neki szavazati joga is.
találós kérdés: na mije nem lenne neki?
1.) 8 általános
2.) adóbevallás
3.) erkölcsi biz. -
Pisztillus
senior tag
válasz
Tothgera30 #28672 üzenetére
De igen, ez a krisztusi kor.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28609 üzenetére
Ne vedd magadra, neki alapvetően a NAV és villamos művek intézményekkel van baja. Meg mindenki mással, aki a pénzére utazik.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28607 üzenetére
nem értelek, Te kezdted azzal, hgoy mutogatni kezdted a saját e-péniszed...
P
Ui. "nem a méret a lényeg, hanem, hogy játékos legyen!"
Uui. én anno 14400-as modemmel kezdtem...
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28605 üzenetére
mindjárt jön Winner és lealáz
-
válasz
Tothgera30 #28593 üzenetére
Nah, csak helyreállt az univerzum rendje...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #28566 üzenetére
Vagy a lóvasút.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28501 üzenetére
ja, közben rájöttem mire gondoltál
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28501 üzenetére
semmi baj, majd holnap talán megértem ha újra elolvasom...
Jóéjt mindenkinek
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #28498 üzenetére
gera, ne haragudj, de tényleg nem értem...
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30 #28415 üzenetére
nem értél rá, vagy nem ment? én most hogy otthon voltam, megint sikeresen kifárasztottam magam, kétszer sikerült 8 órát aludni, a többi 3-4 körül mozgott, meg persze egy amikor egy percet sem sikerült... borzasztó érzés, főleg, hogy utána utaztam le ezt a csöpp távolságot (kmét-bp, bp-london, london-bristol)
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #28381 üzenetére
Nem valami acélos, de legalább van! Engem ma felhívott a szolgáltató hibaelhárító szakembere, hogy húzzam ki a modemet. Azóta is ki van húzva, net meg sehol!
Mindegy, talán majd holnap!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28161 üzenetére
Feljavítottat nem szabad megvenni.
-
válasz
Tothgera30 #28161 üzenetére
köszi mindkettőtöknek az ötleteket. közben sikerült műszaki outletben talűlni több félét is 9-10k-ért. egy félév időtartamra lesz koliba, drágát venni felesleges
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Tothgera30 #28146 üzenetére
gyakszi nyáron meg volt.
meló is utána.Suli közben is dolgoztam és dolgozom.
Tanulás pipa.Hallgatlak
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #28139 üzenetére
Nem kötelességed elfogadni a cserét, csak ugyanolyanra.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28128 üzenetére
HI!
csak mexokasbol:- )
udv
neduddki
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #28103 üzenetére
neduddki:A Tied nem ér
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Tothgera30 #28103 üzenetére
Utállak!
-
bnss
veterán
válasz
Tothgera30 #27997 üzenetére
Öröm? Szó sincs róla, éppen ellenkezőleg... Mindjárt adok magamnak egy pár napot, mert megérdemlem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Tothgera30 #27946 üzenetére
Mit csináltál a kezeddel?
Szerintem csak nem akart kapni ő is egy pofont (?).(#27948) Winner_hun: Most komolyan muszáj ezt? Nincs jobb dolgod? Hagyjál már inkább, keress valaki mást helyettem..
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #27893 üzenetére
Elfogadták a reklamációmat. Az üzletben nem volt másik ilyen szemüveg, de állítólag tudnak rendelni, majd telefonálnak, ha megjön a cseredarab.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #27891 üzenetére
Délben bemegyek az üzletbe, majd kiderül, hogy mire jutok!
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #27888 üzenetére
Ha minden kötél szakad, akkor ebbe a keretbe csináltatok két lencsét, aztán joccakát!
#27889) bandus
Igazán nagy márkát nem tudok/akarok megfizetni. Pont azért vásároltam szaküzletben, hogy ne vágjam tönkre a szemem valami vásári vacakkal! -
Bjørgersson
félisten
válasz
Tothgera30 #27829 üzenetére
Így már világos, köszönöm. Ezért nem értettem én.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Tothgera30 #27824 üzenetére
A Sheldon részét értem, de gondolom az a nagy cucc is lényeges amin ül.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #27806 üzenetére
Az ő véleménye a szótárról: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #27802 üzenetére
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27718 üzenetére
pálinkásat
sok sikert! -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #27718 üzenetére
Meg fogsz halni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30 #27702 üzenetére
Tudom, de valahogy borzasztó hangjuk van normál használat közben is. Amúgy is az nem robogó, hanem visító kellene legyen, rossz nevet adtak a kiskerekű lélekvesztőnek. Valahogy a hangját ötszáz százalékkal tompítani kellene, s nem is lenne vele semmi bajom. De borzasztó, hogy fél percen át hallod a hangját az utcában, aztán megérkezik, s távolodva is fél percig vinnyog. Na mindegy, kisírtam én is magam.
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #27697 üzenetére
hogy én mekkorát szívtam ilyen problémával
megoldás egy új gép lettúj alaplap, új winyó, új rendszer, már ideje volt
-
válasz
Illetve szedj ki miinden felesleges dolgot, ami nem fontos (vinyó, dvd ... egyéb bővítókáryták), és negnézném az alaplapi elemet is.
-
pohár
félisten
válasz
vagy akár tápbaj is lehet, azt könnyebb letesztelni, mint egy alaplapot
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #27685 üzenetére
zsír
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30 #27650 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest