- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #7091 üzenetére
..és ezt egymás után kétszer is megismétlik.. van baj a fejekben rendesen..
ha megyek az utcán és szembejön egy ertéelklubos műsorszerkesztő, és én pofánköpöm, akkor annak van következménye? mert ha ő a nézőket szembeköpi, annak garantáltan nincs
mondjuk itt válik el az intelligencia a tuskóságtól. van olyan kultúra (egyáltalán kultúra) ahol nem azért nem csinálnak ilyen parasztságokat, mert megengedett vagy sem, hanem mert van egy bizonyos szociális és empatikus kultúra. ebben az országban nem az ilyen hozzáállás van többségben.
ha valamit valakivel meg lehet csinálni azt megcsinálják. ha ez nekem nem tetszik, akkor semmit nem tehetek, mert amit tennék, annak vagy 0 hatása, eredménye, vagy büntetik. -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #7037 üzenetére
Nem hiába, kis hazánk a nagy farkúak és a nagymellűek hazája, akik ráadásul még azt is hiszik, hogy intelligensek is...
http://velvet.hu/szex/2011/03/26/ahol_a_hatalmas_mellek_az_oriasi_peniszekkel_talalkoznak/
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #7012 üzenetére
Wazze, hiába rángatod, a kormány a helyén marad! "Nem engedünk a nyomásnak, nem hagyjuk, hogy Brüsszelből rángassanak minket!" Akkor szerinted neked lehet rángatni a kormányt?
Jó estét! Olyan jót vacsiztam! ááááááá!
Utána megkóstoltam a Nolf-életvizet, most már állíthatják az órát előre-hátra, amerre akarják! Kapcsoljam be a TV-t? Feleségem, meg a mama halálra izgulják magukat a meccsen, én meg tulajdonképpen a játékszabályokat se ismerem
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #6964 üzenetére
Na ez milyen gáz, kiskanálból megnyaltam az ecetet, és olyan mintha víz lenne, csak a bal bölcsességfogam táján húzta össze a savanyú a nyelvem szélit. Hát ez vicces, kellemetlen és idegesítő. Cukorba nyalva dettó, mintha ízetlen üvegkristály lenne, de a sóval is. Remélem visszatér majd azért. No mindegy, evvan
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #6832 üzenetére
Mára két olyan üzem maradt a kontinensen, amely képes olyan minőségi munkát elvégezni, amit a megfelelő tradíciók és tapasztalatok híján lévő ázsiaiak nem, egy lengyelországi és a salgótarjáni.
Ha jól olvasom, a területet meg lehet venni pl lakópark vagy áruház építés céljából is! 8 hektár ~800 millióért elsőre soknak tűnik, de ha jobban belegondolok, ez nem szántó, hanem belterület. Ha a 80 000 nm-t felosztom 150 db építési telekre és darabját eladom 10 millióért, akkor már meg is kerestem a bontás és a tereprendezés árát... Akkor pedig csak a lengyelországi üzem marad, ami képes minőségi munkát végezni. Mi pedig majd onnan vesszük az üveget. Egy vonatszerelvénnyel hozhatják majd a cukrot és az üveget.
A fenti gondolatmenet csak fikció! A salgótarjáni üveggyárat egy szakmai befektető fogja megvásárolni, aki nem sajnál majd néhány millió Eurót befektetni a technológia fejlesztésébe és a kapacitás bővítésébe.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #6831 üzenetére
Valami még lemaradt:
"Európában az elmúlt években sorra mentek csődbe a nagy múltú öblösüveggyárak, részben a feltörekvő ázsiai gyártás, részben az elszaladt gázárak miatt (az öblösüveggyártás költségeinek nagyjából hetven százaléka a gázszámla). Mára két olyan üzem maradt a kontinensen, amely képes olyan minőségi munkát elvégezni, amit a megfelelő tradíciók és tapasztalatok híján lévő ázsiaiak nem, egy lengyelországi és a salgótarjáni." -
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #6726 üzenetére
Azért gondolkozz már, márciusban mikor jellemző a rendszeres 15-20 fok körüli hőmérséklet?!
kukuc: az angolok sem normálisak, basznak átállni télire, én meg mindig mosolygok rajtuk...
Egyszerű a dolog , amíg nicns rendszeresen 15 fok felett az idő, addig jobb a téli, Magyarországon is és itt is reálisan április lenne az a hónap, amikor a téliről nyárira váltani kell. Október , Október vége meg a nyáriról télire váltásé.
-
lujó55
addikt
válasz
BlacKSouL #6615 üzenetére
respect!
én kifeküdtem rajta. Ha annak idején az "e örö is bódottá"-t nem írják le értelmesen én úgyhalok meg, hogy nem tudom mit akart mondani pedig magyarul beszél(ne). Pont jó játék erre a tuchunul a sláger rádióban. Van még egyáltalán? Már régen nem hallgatom...
Van még egyáltalán sláger rádió?
Ma csináltam egy nagy üzletet: eladtam a PC-met 500 német márkáért -
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL #6615 üzenetére
te jó isten... nem irigyellek se téged, se nolfot mikor fordítania kellett a gyűléseken
nekem valami ilyesmi jött le:but number is no need.. ah sorry sorry sorry, but number is need
and what your choice? this is a xxxxxxa vége teljesen dekódolhatatlan, max nagyon részegen tudnék egyesülni a szöveggel, de így képtelenség
Tobey... visszhang lesz az
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #6542 üzenetére
Amúgy próba: Keressetek olyan magyar várost, ahol ma és holnap olyan mennyiségű csapadék esik, mint Tarjánban [link] Csak beír és katt. Én megnéztem Szeged-Pécs-Nyíregyháza-Veszprém-Debrecen-Sopront. Mind 11 mm vagy alatta. Eger-Starján-Miskolc háromszög tarol.
Csak úgy megjegyzem, tudom, mindig pesszimistán látom. Örülnék hogy valamiben elsők vagyunk. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #6480 üzenetére
Mosd le az eddigi koszt, a friss kosz más kosz!
Ilyen alapon sosem lenne érdemes megmosni, hiszen mindig újra és újra bekoszolódik!
Legfeljebb 10 liter üzemanyagot tankolhatnak egyszerre a Tokiótól északra fekvő Tóhoku régió 4 prefektúrájában
[link]
Földrengés, cunami, vulkánkitörés, atomerőmű baleset, élelmiszer, víz és gyógyszerhiány mellé még egy kis üzemanyaghiány! A japánok sok mindent átéltek már, de szerintem a II. VH-al vetekszik lassan a helyzetük! -
McKane
senior tag
válasz
BlacKSouL #6461 üzenetére
Bayern-Inter meccs?
valaki hiányzik az Interből: José Mourinho
más:
holnap megyek végre aláírni a papírokat a leendő munkaadómmal.. végre,eljött ez is..
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #6349 üzenetére
Általános műveltség: A természeti, gazdasági, társadalmi, az emberre, a tudományra és a technikára, a művészetekre, a magatartásra vonatkozó kultúra alapjainak az ember értékeiben, motivációiban, tevékenységében megnyilvánuló rendszere. Jellemzői: a kultúra minden lényeges területét felöleli, összhangba rendezi; mindenki számára lényeges és szükséges; az iskolázottság általános, kötelező szintjéhez kapcsolódik; az általános képzés és a szakképzés, a további (ön-)művelődés közös tartalmi feltételeit foglalja magában.
Ezt egy bölcsésznek kívülről kellene fújnia.
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #6338 üzenetére
A lorem ipsum, mivel nagyon hasonlit az altalanosan irt szoveghez ( maganhangzok/massalhangzok) , ezert ezzel toltik ki az oldalt, mivel ugy nez ezaltal ki, mintha egy normal szoveg lenne ott.
Mig ha csak i betukkel, vag o betukkel toltened fel, nem tunne igazi irott szovegnek.
Lasdiiiiiiiiiiii i iiiiiiiiiiii i i iiiiiiiiii ioooooooooo i ioo ooi
Na. Plusz mivel eleg sok magan es massalhangzo van benne, kulonbozo betuvastagsagokkal, ezert pluszban is jo.
Ez egy régóta elfogadott tény, miszerint egy olvasót zavarja az olvasható szöveg miközben a szöveg elrendezését nézi. A Lorem Ipsum használatának lényege, hogy többé-kevésbé rendezettebb betûket tartalmaz, ellentétben a Tartalom helye, Tartalom helye-féle megoldással. Sok desktop szerkesztõ és weboldal szerkesztõ használja a Lorem Ipsum-ot mint alapbeállítású szövegmodellt, és egy keresés a lorem ipsum-ra sok félkész weboldalt fog eredményezni.
hu.lipsum.com -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #6344 üzenetére
Gonosz vagyok: nem internetezés, hanem általános műveltség kérdése... (ahogy a linken is rajta van, illetve találsz még többet róla, ha Gugliban a "lorem ipsum" szavakra keresel, ez egy kb. a könyvnyomtatás feltalálása óta alkalmazott, látszólag értelmetlen latin szövegrészlet, amit arra használnak, hogy félkész nyomdaipari/sajtótermékeknél (illetve weboldalaknál) kitöltsék a még nem elkészült tartalmak helyét)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest