- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #17823 üzenetére
Spanyolország jó hely, alig 25%-os a munkanélküliség ott a nagy euróbevezetéses drága jólétben (a termelékenység és munkakedv töredéke a németének, de persze mindenki nagy bért szeretne, az eredmény pedig ez lett).
A fiatalok körében 45%-os a munkanélküliség.Viszont vannak előnyei is, pl. kicsi a gázszámla.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #17811 üzenetére
de, csak a f.szom kivan most már de tényleg.
pedig én állítólag az a réteg vagyok, aki jól járt az adóváltozással, és tényleg. Csak az a baj, hogy már tőlem is a dupláját szedik vissza, ahány bőrt még lehúznak az emberről...
bazzeg, kiszámoltam, több lóvét fizettem be az elmúlt 6 évben az államnak, mint amennyit a lakásom ér most, és még még mindig nincs kifizetve a lakás, és suzukival járok... és kétnaponta bejelentenek egy új adót már hónapok óta. -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #17521 üzenetére
aki az ilyen sorozatokat a tv-ben nézi, szar magyar szinkronnal, az sikeres ember nem lehet...
isohunt.com, beírod, hogy house x. évad, torrent lejön, hozzá felirat a feliratok.info-n, azt csókolom.
nem vágják le a kép két szélét, nincs szar szinkron, tisztább, lágyabb, szárazabb érzés. -
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #17476 üzenetére
Ez teljesen legális, hogy egy magánszemély képanyagot rögzít köz- és magánterületekről, -tulajdonokról?
Ha igen, legális, hogy mindenféle beleegyezés nélkül broadcastolja a neten?Eléggé szkeptikus vagyok, de ha mindkettőre igen a válasz, akkor van egy működőképes megoldásom az utcánkban napi szinten történő illegális szemétlerakás ellen.
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL #16909 üzenetére
Ne beszeljetek itt utazasrol, mert rossz kedvem lesz
En is mennek, (ha esm nem lenne itt velem,szerintem mar bejartam volna vilagot) , de egyedul nem akarok menni, kettonknek meg draga (egy fizubol legalabbis) , foleg most, hogy majd 1.5 ev alatt majd dupla annyi lett az alberlet (sajat lakas, csak mi vagyunk) ...
MAwyx: bammeg, ez de kemeny (hogy nem hivnak) .... Hat erdekes szuleid vannak. En mindenesetre odaszolnek nekik, hogy ha annyira latni akarnak, nem csak te tudod felemelni a popod.
-
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #16909 üzenetére
Nagyon vissza voltam fogva, de az elmúlt évben rátaláltam az utazásra és elég sok helyre eljutottam, de nagyon rossz, hogy nem oszthatom meg velük az élményeimet. Fater is egy életre lemond az utazásról, úgy kell meghalnia, hogy soha nem repült, holott kaphatnának tőlem egy repjegyet, de anyu miatt nem lehet
Mindig van valami idegeskedés, vagy a párkapcsolatomban vagy anyuék hisztiznek még most is, hogy majdnem 30éves vagyok, vagy a melóhelyem akaszt ki.
Olyan boldog voltam, hogy pár napot külföldön lehettem, lehettünk, melóhely kiadta a szabit, de erre nem is gondoltam, hogy pont anyuék rontják el és fogalmam sincs hogyan hozzam helyre.
Ha van 2 napom is, nincs kedvem az összes pénzem arra költeni, hogy hazamenjek vidékre a puszta közepére és üljek anyám mellett az ágy szélén és nézzük egymást. Szeretek hazamenni, nem erről van szó, de más is van a világon. Ők Pesten soha meg nem látogatnak, holott rokkantnyugdíjasok, idejük lenne rá. -
FehérHolló
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #16546 üzenetére
koreai..
Pipo di símant di szeptiszta ob di ló metriar iz páj viksz bat epta di símant ob bagoda ob kuppartsz di szeptiszta iz pó viksz. Símant delibri namba iz páj pó csiro pó.
Before the shipment the safety stock of the raw material is five weeks but after the shipment of backorder of good parts the safety stock is four weeks. Shipment delivery number is 5404.
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #16546 üzenetére
Angolra nem tudom lefordítani, de elmondom magyarul, aztán majd dekódolod!
Mikor sima és szép tiszta a padló? Ha ki vikszolod a padlót a pagodában, nem marad rajta por. Sokat kuporogsz a padlón, de utána szép tiszta. Simán megéri az a pár óra vagy pár nap.
Reggel ahogy jöttem fel a lépcsőn az aluljáróból, ment előttem egy 20+ éves nő, és valamiért a faros csirkecomb kifejezés jutott az eszembe!
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #16159 üzenetére
Te tényleg hiszel a nemzetek közti barátságban, szeretetben? Mint a történelem számtalanszor megmutatta, mindegyik ország/nemzet csak a saját politikai elitjének érdekeit nézi.
MotoGP, WTCC, mennyivel jobb is a felhozatal, mint az este. Plusz csomó reality-marhaság természetesen.
-
BlacKSouL
addikt
-
syler
aktív tag
válasz
BlacKSouL #16015 üzenetére
Akkor azt javaslom, hogy csökkentsd 0-ra a kenyér bevitelt. Tudom, tudom, én is ölni tudtam volna amikor javasolták, de meg fogod szokni, és fogyni is fogsz. Semmin ne változtass, egyszerűen csak a kenyeret felejtsd el, és az eredmény nem marad el. Talán ez így nem lesz túl megterhelő első körben!
-
syler
aktív tag
válasz
BlacKSouL #16011 üzenetére
A fogyás a cél, vagy csak szinten akarod magad tartani? Ha utóbbi akkor ihatsz sört egy edzés után. Ha viszont fogyni akarsz, akkor célszerűbb valami módszer után nézni. Egyébként ha semmit nem változtatsz az életviteleden csak a kenyeret hagyod el, akkor is fogyni fogsz ez tuti! Én Atkins diétával fogytam 47 kilót, de sajnos visszatértem a régebbi életvitelemhez, és visszajött 21 kiló
-
syler
aktív tag
válasz
BlacKSouL #15994 üzenetére
Na ez nem szép dolog, hogy így vélekedsz róluk
Én sem lakom túl jó környéken! Amikor egyszer arra ébredtem, hogy éjszaka lelopták a kovácsoltvas kapumat na akkor kínomban csak röhögni tudtam
Volt vagy 400 kiló, de nem volt nekik akadály
Erre szoktam mondani, hogy, két dolgot utálok! A rasszizmust és a cig@nyokat
-
neduddki
nagyúr
-
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL #12853 üzenetére
Már hiányoztál
(#12856) ToBeY: Én a Szökést szeretném megnézni angolul, de nincs meg
(#12867) fokukac: azt hittem már rég eltetted a nyanyát láb alól
Holnap meló, a szappanopera folytatódik, harmadjára lesz újraírva a szerződésem. Ezt a szenvedést már...
Az volt, hogy állítólag a kedves titkárnő nénike úgy gondolta elég lesz nekem kevesebb fizetés is, elvégre csak ülök a gép előtt és lenyomok pár gombot, ő is csak nyomogatja a gombokat, ez ugyanazmeg örüljek hogy egyáltalán van munkám meg különben is új vagyok ott meg különbn is... mégis szóltam a főnöknek, hogy ez nem lesz így jó, nem ebben egyeztünk meg. Ő nézett wtf, mekkora hisztis egy tyúk?! Nézi a papírom, persze, nem ebben egyeztünk meg, nem érti milyen szerződés ez, küld egy másikat...
Kíváncsi leszek most vajon mit írnak bele, hogy takarító vagyok 70ért és még érezzem magam megtisztelve
-
fokukac
nagyúr
válasz
majd megfulladtam most a röhögéstől, bocs
a mostani rossz idő miattam volt, mert két hete beszereltettem a légkondit
de előtte azért volt két 35 fokos hétvége is...-----------------------
Amúgy, csak, hgoy érezd: Hozzám most jött át a szomszéd nyanya, mert szerinte megettem a csokiját, meg amúgy is, nálam valami zúg, és attól nem tud aludni. bazzeg, fél órát itt volt, és házkutatást tartott...
-
kételkedem
addikt
válasz
Ugye nem jártál a héten a Tisza-tó környékén?
A poroszlói strandon a plédek és törölközők összekapkodása közben a szomszéd pléden helyet foglaló nő a következőket mondta: "A nyarat és ezzel a nyári programokat ezennel befejezettnek nyilvánítom!"
Úgy lett vége, hogy el sem kezdődött!
Volt egy hét döglesztő kánikula, és kész, annyi!
-
válasz
Egyetértek veled, nem jó ez így, régen nyáron meleg volt, volt eső akkor is, de nem 20 fok volt napközben.
És nem nagyon mond meleg további nyarat (meleg = 30 fok kb.)
Rokoni összeröffenés letudva (voltunk vagy 30-an), fertőtlenítő alkohol kúra túlélve
, holnap meló
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #11428 üzenetére
Maradnál inkább a kies, trópusi Nógrádban!
Megdőlt a hidegrekord
Vasárnap reggel 3,4 fokig süllyedt a hőmérő higanyszála Zabaron. -
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #10207 üzenetére
neked sose jó semmi!
én mit nem adnék, ha nálam is 15 fok lenne, mint nálatok...
végre kihűlne a lakásUi. amúgy jön az újabb felvonás : [link]
[link]Fehér holló: én is kóma vagyok már 2 napja, hihetetlen, mennyire.
Tegnap kb. este 9-kor elaludtam, s ma reggel 10-ig nyomtam.
ezek után egész nap rohadt álmos voltam. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #10204 üzenetére
az elmúlt 3 napban dél és éjjel 11 között minden nap minimum 8x volt felhőszakadás.
Dörög, villámlik, besötétedik, leszakad az ég, majd elmegy, kisüt a nap, vonulnak a felhők, aztán dörög, villámlik, elsötétedik, és leszakad az ég. Kicsit unalmas. Már megint mindig minden csurom lucsok.A felújítással is még megy a szopás. Egész nap melózunk és még mindig sehol semmi nincs kész.
Megyek Szlovéniába hétfőn. Nézem az előrejelzést, hátha ott legalább mégiscsak nyár van: hétfő-kedd 14°C, eső, eső, eső.
Szerintem jövőre se lesz 600 Ft alatt napraforgóolaj. Miután megint a víz alatt fog rohadni minden.
Bár úgy látom a szegediek b.sznak az időjárásra 34 fokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest