- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #45689 üzenetére
Kell is, a gátvédelem kemény dolog.
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #45682 üzenetére
Te, Jeti, attól, hogy ajánlok egy filmet, amit kint tévében adtak le, nálunk meg kb. sosem fognak, és odaírom, hogy hogyan érdemes rákeresni, mert egy karakteres címet nem szeret egy kereső sem, szóval, ez még nem varez.
Ne legyél már ennyire álszent szőröstalpúúúú, te.Amikor nem is létezel, mint az közismert.
-
jeges
senior tag
válasz
fokukac #45615 üzenetére
monornál 10 éve is rossz volt, ill ugyanez a szolnoki bekötő, ott is évek óta kerülgetni kell a kátyúkat. jelentős romlást nem tapasztaltam a 10-15 évvel ezelőtti állapotokhoz képest.
az újonnan készült részeken viszont sztem nem kátyús az út (abonyi elkerülő, 4sávos szakaszok, ill albertirsai elágazás és ceglád között) -
jeges
senior tag
válasz
fokukac #45612 üzenetére
a négyes szörnyű valóban. nemrég jártam én is arra, és kanyarban simán szembe jönnek 120-130 sebességgel. 80ra kellett lassítanom 120ról, hogy elférjünk. ezeket az ütődötteket nem érdekli láthatóan a dolog.
szerk: minőséggel nincs bajom azon kívül, hogy kifelé lejt az abonyi elkerülő. máshol ezt a megoldást még nem tapasztaltam...
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #45606 üzenetére
Most kene beszuntetni minden stadion epitest es tamogatast a focinak. Eljenek meg a piacrol allami milliardok nelkul ezek az aszok. Kapjak a milliardos stadionokat, tamogatasokat, havi tobb millios fizetest ami mindegyik elkurvazza, elissza, de legalab falabu az osszes.
-
stranger28
addikt
válasz
fokukac #45498 üzenetére
Úgy gondolom, ez most mindent elmond apró országunkról.
(#45509) Hujikolp: Menüszalag/simán szalag. Előbbi ofisöl is.
-
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #45441 üzenetére
Én az exemmel csináltam végig ezt a műtétet és igazából az volt baromira szimpatikus, hogy köbö minden adandó alkalommal elmondták, hogy csodát nem tudnak csinálni ők sem, az eredmény nagyban függ attól, hogy milyen állapotban van a szem, a szemfenék és egyáltalán nem garantált a tartós eredmény. Sőt, amikor az első kivizsgáláson voltunk, akkor míg várakoztunk, két embert is elküldtek, hogy sajnos ők nem felelnek meg az alapvető követelményeknek. És szerintem egyáltalán nem drága ahhoz képest amit nyújt, de még ha simán matekozik az ember, akkor is elkölt ennyit szemüvegre is pár év alatt. A leánynak hónapokig be sem állt a szája róla, hogy mennyire jól lát, főleg amikor letelt a fél év és elmúltak a fénykörök, éjjel is ijesztően messzire ellátott.
Csak az a baj velük, hogy asszem 2,5 dioptria alatt nem foglalkoznak az emberrel. Nekem -1 és -1.25, de már ezzel sem tudok szemüveg nélkül utcára menni, viszont várnom kell még 5-6 évet mire leromlik annyira, hogy műtsék, ha egyáltalán leromlik, mert simán lehet, hogy beáll ezekre az értékékre.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #45441 üzenetére
világos, nekem 2.5 volt a max, most már csak 0.5 és 1. tudok vele élni gond nélkül. a szemtengelyferdülés viszont gáááz, ezért kell mindig a szemtorna. rájöttem, hogy a szemüveg torz világot ad, muszáj nélküle is élni, mert az agy mindig hamis információt kap és így nem lehet edzésre bírni.
van ez a fekete műanyag szemüveg sok pici lukacskával. nekem nagyon jót tett, sokat használtam anno, meg félszemes olvasással, visszaerősödött a gyenge szemem. -
Tim82
félisten
válasz
fokukac #45372 üzenetére
Biztos hiányuk volt gemkapocsból...Fcuk, a Zindex lelőtte az animgiffel a poénomat.Amúgy viszont iszonyatmód bruhaha a történet.
Ja, emlékeztek még arra a két héttel (?) ezelőtti esetre, hogy a rendőrautó két villamos közé szorult a Nagykörúton? Tegnapelőtt késő délután a Deákon eljátszották a zsaruk azt, hogy átrobogtak a (számukra) piroson a gyalogátkelőn, vijjogva-szirénázva. Majd átértek és hopp, kikapcsolták.
Erre csak azt tudom mondani, hogy ezek után nem hiszem el, hogy a villamosos esetben a villamosvezetők hibáztak volna.
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac #45283 üzenetére
Majdnem tokeletesek az informacioid csak nem latod at a dogokat. Tavaly voltam a del-afrikai srac eskuvojen, s ottletem alatt foztem nekik gulyast, amit azota sem felednek. De a srac itt el Bristolban a felesegevel, csak az eskuvo volt ott
tehat most atugrottam hozzajuk a masik keruletbe es reprodukalom a johannesburgi kulinaris elmenyt, ezuttal Angliaban
Egyebkent 1 hete meg kecskemeten voltam, 28-an mentunk vissza Munchenbol. Kedd ota vagyok itt, sportolgatok, tervezgetek, s varom az infot Londonbol, hogy mehetek-e probanapra vagy kezdjek el gozerovel melot keresni... Az amerikai tura okt. 23-an indul es nov. 8-an erek vissza Albionba.
-
-
Dylen
senior tag
válasz
fokukac #45132 üzenetére
Juteszembe szálláskeresés! Tudtok esetleg szinvonalasabb kastényszállót, ahol van medence is? Ilyet keresek, de nemtudok dönteni. Persze legyen pénztárcabarát is
Volt valaki ilyenben mostanság?
Tim: öö, hát, jövőhéten esetleg valamikor meló után. Te merre mozogsz a városban? Privi?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #45080 üzenetére
HA mindenki fagyos, és megy a fűtés egész szeptemberben, de soha nem kapcsolod be a radiátort, költségmegosztód is van, és mégis fizeted a fűtésszámlát a felszálló vezeték hőleadása miatt. Ez a szép. Persze valakinek ki kell fizetni, ez tény, és gonosz dolog lenne azzal a 4-5 emberrel kifizettetni, aki miatt fűteni kell, de akkor is, fura.
Mondjuk az igaz, hogy az első 3-4 emeletre alig süt be a nap, így ott sosincs meleg, nálunk idén még nem ment a radiátor(légkondi se), és az olyan napos napokon mint ma is, a déli oldali nappaliban és a hálóban 26 fok van, a legtávolabbi északi szobában 23,8. Közben jó meleg a felszálló cső, de mondjuk még a leszálló is, vagyis a felső szomszéd csutkán engedi a meleget a radiátorba. Így mondjuk kétszer annyit fizet fűtésre, mint mi, de minek garasoskodna, egyszer élünk.
Nekünk most kiszámolva 3 év és a korábbi telek átlagát, a műanyag ablakokkal 40%-al kevesebb a távfűtésszámla, mint simán a költségmegosztóval, és légkondival 19k-el kevesebb a szezon fűtésköltsége, mint a műanyag ablakokkal.
(És mondjuk nem feltétlenül kell eltekinteni a Prescott hőtermelésétől) -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #45059 üzenetére
Giga B75-D3V
i3-3220
4G Kingston HX Blu
FSP 400W 85+
Maradt a két HDD, meg rendszernek a régen megvett, nem használt SSD.A ház elejében meghagytam a 12-es ventit, mert nincs hangja, és a hdd-kre nyomja a cúgot, Hátul is meghagytam az S-Flex-et, mert szintén zajtalan, és az alaplap elég jól szabályozza lefelé 300-850 között (1200 névleges max.) És ugye a tápban is van egy 12-es. Az oldallapra felpattintottam a fanduct-ot amit 7 éve leszereltem a párhuzamos hűtő megvételekor, így most kintről szívja magára a hideget, és a két 12-es úgy szippantja le róla két irányba a meleget, mintha nem is lenne.
Majd még valamikor rádugom fogyasztásmérőre is, a Prescottos rendszer 225W-ot szívott ki csúcsban, alapon úgy 180W körül volt. Erre is kíváncsi leszek. Ráadásul most már a vga-m is leszabályoz, a régi fix volt.
Arra gondoltam, hogy egy ESD-s pufifóliára rárakom a Prescottos régit a régi táppal, aztán azzal fűtök -
NoLF
veterán
válasz
fokukac #45044 üzenetére
pont ezért írtam a hszben a fogyatékosokról azt, amit írtam. tökéletesen tisztában vagyok a legtöbb fogyatékos helyzetével kb 5 percnyi nézelődés után, erről a fickóról lerítt, hogy totál alkoholista és valami más függő is, semmi esetre sem testi fogyatékos, úgy pattant fel minden alkalommal a kerekesszékből, mintha én ültem volna benne. lila fej, borvirágos orr, állás közben lábai, gerince egyenes, ettől még mentálisan lehetett totálkár, de ahhoz nem jár kerekesszék. nem ítélkezni akartam, csak az egész itteni fogyatékos-helyzetről adni valami képet, ami elég elszomorító... tényleg sok a fogyatékos, testileg-szellemileg, de millió van akinek az égvilágon semmi baja, csak LUSTA mint a dög, és kihasználja a rendszer által nyújtott lehetőségeket, mi meg akik bevándorlóként kidolgozzuk a belünket, az adónkat azért fizetjük be, hogy ezek vedelhessenek, drogozhassanak, és még nekik álljon feljebb, ha véletlenül azt mondom neki hogy ne haragudjon ez nem mozgássérült bejárat mert itt lépcső van, legyen szíves megkerülni az épületet mert a rámpa a másik oldalon található...
-
Dumas
csendes tag
válasz
fokukac #45033 üzenetére
Múltkor mi is láttunk olyat, hogy kéregetős csóka sántikál jobbra balra. Tartja a kis poharát, hogy dobd bele az aprót. Aztán amikor már sok van benne, gyorsan elvonul, kiszedi belőle a nagyobb összegeket, zsebre vágja, és megy tovább. A zsebe meg már konkrétan púposodott és hangosan csörgött a sok aprótól. Lehet jobban keresett aznap mint én.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #45000 üzenetére
Ez azért van, mert rossz a hozzáállásod! Ékezeteket meg sikeresy ember számítógép, hálózati eszköz, mappa, vagy fájl, vagy bármilyen elektronikus és szoftverrel rendelkező kutyafül nevében nem használ. Ezt nem tanítják már első osztályban?
Ps.: Egyszer kipróbáltunk számítógépnévnek az árvíztűrő tükörfúrógépet megadni, de nem ment. Biztos a space miatt...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest