- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ehh, fel a fejjel
Más: Ágyügy: Szivacsos franciaágy, vagy Jysk Victor, kissé elbizonytalanodtam a matracos megoldásban, nagyon lehúzták a Basic S15-t
-
lujó55
addikt
Tegnap este nekem egy pohár(!) és halott voltam. Mondjuk akkor már 26 órája nem aludtam. Szakértők szerint az, hogy ki mennyire bírja az alkoholt függ a súlytól, az ételtől amit ettél előtte és az alkattól is. Van olyan ember aki akármit és akármennyit megihat, nem is veszed észre rajta. Mondjuk az nem is atomfizikus
hanem főtápász egy könyvtárban
-
tildy
nagyúr
Cicának nem kell.
Forrás máv start:
Élő állat szállításaA 2. osztályú személykocsiba díjfizetés nélkül bevihető megfelelően csomagolva egészségügyi vizsgálat nélkül szállítható kis élő állat, ha a csomagolás (kosár, ketrec, láda) biztosítja, hogy az állat abból az utazás során nem szabadulhat ki, és a csomagolás alkalmas arra, hogy az utasokat, az utasok ruházatát és kézipoggyászát, valamint a vasúti berendezéseket megóvja.
A vakvezető kutya kivételével nem vihető be élő állat
az 1. osztályú kocsiba,
az étkezőkocsiba,
a pót- és helyjegyköteles, vagy helyjegyköteles vonatba és kocsiba.Az utassal együtt szállított kutyáért élőállat viteldíjat kell fizetni, függetlenül attól, hogy az utas a kutyát pórázon, szájkosárral ellátva tartja, vagy kosárban, ketrecben, ládában vagy más tartályban viszi be a személykocsiba. Egy utas legfeljebb két kutyát vihet magával. A 2. osztályú fülkés kocsi fülkéjébe a kutya csak az ott ülő valamennyi utas beleegyezésével vihető be. A 20 kg-nál nehezebb, nagytestű kutya csak a személykocsi peronján szállítható.
-
Mawyx
őstag
Adatbázis, photoshop, visual st, hálózatépítés, kér diplomát meg nyelvvizsgát (külföldiül beszélni nem kell senkivel, de legyen meg), sikeres vizsga nem elég, kell a keményfedeles cucimuci közép C, de nem állásba vesz, hanem órabéres lennék, az is csak heti 19órával és lehetne még naponta 30km-t utazgatni ehhez a csodához. És mindezt olyan eszement hangnemben, hogy alig vártam, hogy kijöjjek az arogáns b@xatlan klimaxos macától. Mondtam neki inkább felejtsen el.
Jah és kért a sulis kötelezőn kívül még szakmai tapasztalatot, miközben ő saját maga se vesz fel papír nélkül, jó vicc. Véletlenül éppen volt szerencsém a sulison kívül dolgozni még máshol, mert szerencsére nem mindenki így áll hozzá, mint őnaccsága...Szerk: Ezek szerint el se olvasta az önéletrajzom...
-
tildy
nagyúr
MAwyxnek totál igaza van. az egy dolog , hogy mi a társadalmilag elfogadott, "mit illik" , az meg a másik, hogy a másik minek örül.
Szálas virágot illik névnapra is ugye, aztán ha esmein rózsaszállal állítana be, lehet jobban tenné, ha vazelint is hozna hozzá, hogy ne fájjon.
-
...Az semmi, én tegnap reggel vizsgáztam, délután mentem koncertre, 6-tól hajnal 4-ig, ekkor az útépítő munkások olyan zajt csaptak hogy kora reggel még pihenni sem tudtam egy keveset, azután 6-kor indultam haza, innen 8-tól ballagásra, aminek 12-re lett vége, most itthon vagyok és már nem tudok aludni...
-
Verus
senior tag
Mi nők kombinálunk, velünk született tehetség amellett hogy mindig igazunk van
Nézd próbáld meg külső szemmel nézni az egészet. Ha szenvedsz egy kapcsolatban akkor miért éri meg? Mert fontos? A kettő egymást érzésem szerint nem egyenlíti ki. Igazából Te sem akarod hogy eltűnjön az életből, ezt veszem ki a szavaidból, mondod mondod (írod), de ténylegesen nem így gonolod. Igazam van?Jessszus
Fiú nap. Hát akkor nálam mindig az van, szerintem többet járok sörözni mint sok férfi
-
-
-
7
addikt
Nem nagyon követtem a hozzászólásaidat, csak néha volt olyan érzésem, hogy nem úgy fogalmazol/gondolkodsz, mint egy átlagos férfi, de az arcképed keltette illúzió erősebb volt ezeknél a sejtelmeimnél.
Ebből a posztodból csapott arcon a felismerés, hogy valószínűleg nálad sem tükrözi az arckép a nemedet.
-
kételkedem
addikt
Igen, ha valamelyik része sikerül, az akkor már megvan csak a másik részéből kell vizsgáznod.
tope nem érdemes rá céget alapítani, bármelyik vízvezeték szerelő fél nap alatt összeállít egy rendszert, sőt barkácsoló kedvűek akár maguk is megcsinálhatják. Némi pvc cső, 1db 1m3-es műanyag tartály, egy kezdetleges, egyszerű szűrő és egy házi vízmű kell hozzá.
-
lujó55
addikt
-
Korán reggel néhány felhő tarkítja el az eget, de eső nem várható, maximum csak elszórtan zápor, özönvízszerű esőzéssel. Délben csodálatos napsütéses meleg idő, közel 30 fokos hőmérséklettel, igaz az Fahreinheitben. Délutánra a megnővekvő felhőzet mellett előfordulhatnak kisebb zivatarok, de a 30 mm-es csapadékmennyiséget nem érik el. Estére szép szívárvánnyal teli idő várható, már ha süt a nap, és esik az eső.
Szép napot mindenkinek
-
kételkedem
addikt
Ezek ilyenek, hallod....
A vadkacsák idén nehezen találtak maguknak fészkelő helyet és a tojások is rosszul keltek. Fele annyi kiskacsánk volt, mint lett volna optimális esetben. Erre valamelyik nap a macskánk nagy büszkén végigsétált az udvaron szájában egy napos kacsával. Aztán csodálkozott, hogy miért nem dicsérjük, hogy milyen ügyes vadász!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest