- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #49588 üzenetére
10 év alatt 123 Mm az nagyon kevésnek számít szerény véleményem szerint. A hasonló korú Almerában van annyi, pedig nagyrészt csak a garázsban áll.
Ránézésre nincs agyonmoddingolva (= alacsonyabb hülyegyerek faktor), képek maximálisan rendben (nem túl sok, nem túl kevés, mindent tartalmaz, ami érdekel), leírás szintén. Talán normális a tulaj. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac #49563 üzenetére
Az ilyen sugalló, az elvárásokat gondosan a kérdésbe illesztő, és gondolom alapvetően a hétköznapi tárgyalási technikákban remekül működő rendszert, hogy "hány sörért szeded szét ingyen", ezt tanítják valami nagyvállalati tréningen, vagy fel lehet szedni félrészegen a romkocsmákban is?
p
-
Integra
titán
válasz
fokukac #49481 üzenetére
most is azt mondom, hogy aki nyelvet akar tanulni, eddig is megoldja és ezután is megfogja oldani, mindegy, hogy mit csinálnak, mert ellenőrizhetetlen az egész magánórásdi. a nagy gond az, hogy a magyar nem tanul nyelveket és lusta mint a dög. önfejlesztés, szorgalom - ismeretlen fogalom 95% számára. ez a realitás. nézd meg a filmtopicot, a többség arra vár, hogy jöjjö a szinkronos végre. a magyar mozikban nincsen már, vagy csak alig van eredeti verzió vagy feliratos, mert még csak nullára sem jönnek ki a kópiával.. így a maradék ilyen filmet is elveszik, marad az amúgy is silány szinkron...
-
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #49461 üzenetére
Nekem alkalmankent minimum 12-16 ezer. ( 3-4 havonta biztos megyek fogorvoshoz) . Inkabb ossze sem merem szamolni, mennyiben van az elmult 5 evben ( raadasul mint mondtam a vampirfogamat is ki akarjak huzni
)
Erre jon meg majd fogszabalyzas, illetve enis durvan csikorgatoma fogaim, szoval lehet arra is valami.De ami sziven utott, az a fizikoterapia itt. Alkalmankent 50 font, minimum 11 alkalommal voltam ....
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #49383 üzenetére
A progi meg egy algoritmus szerint dolgozik, de nem változtatja meg adaptívan, amire az ember, meg egyes AI-k képesek.
Így fogod a józan 'eszet', és a 4-esre teszed. Mert lehet hogy az 1-es nem interferál a 6-ossal, de ha egy hozzád hasonlóan erős jelűvel leszel egy csatornán, akkor lesz bajod elég. Tapasztaltam. Dobálta is a jelet, meg a légkondi se működött jól ,mármint a wifi része. Kiderült, hogy felettünk szomszéd gyerek áttette magát másikra, pont arra, amire nemrég én tettem. Ismét mennem kellett másfelé. Hallgass rám, próbáld ki, tedd a 4-esre. De előtte azért telefonnal a kézben járd körbe a lakást, mert lehet, hogy odébb meg valaki mégis pont a 4-esen van.Amúgy nézd meg a dolgot a Wifi Analyzer nevű appal is. Ott a csillagok a 3-ast és a 4-est fogják javasolni szerintem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #49376 üzenetére
Az 1-es channelen 3-an is vannak. Én oda nem mennék. Negyed 2-kor ne csodálkozz, hogy nem látsz jól
A 3-as 4-es channellel mi a baj? Mert ez a kettő van legmesszebb mindenkitől. Én a 4-esre mennék a helyedben, mert igaz, hogy a 6-oson 4-en is vannak, az 1-esen meg csak 3-an, de valakinek az 1-esen nagyon erős a jele.A speedtest pedig már számomra nem mérvadó, mert igaz, hogy a cégnél is a pingre 17ms-ot adott, de mindezt úgy, hogy 47 másodpercig semmi nem történt, csak villogott, hogy ő most akkor pinget mér... majd egyszercsak kidobta, hogy 17ms, és lemért 2,78Mbit Up és 0,87 Down sebességet, ami egy 1/1M-es bérelt netnél elég fura értékek. Meg ugye gáz, hogy nem adta hozzá a 17ms-hoz a 47000ms-ot...
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
fokukac #49293 üzenetére
na azok az ülésfűtés megoldások eléggé kétes hírűek. a komolyabb utólag beépített ülésfűtéseket csak kárpitos tudja beépíteni, szétkell kapni hozzá a teljes ülést, összehasonlíthatatlanul más a minősége a fűtésnek, a kávelezésnek, a kapcsolóknak etc. viszont 80-100e ft az első két ülésre. de jók is
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #49231 üzenetére
Abban igazad van, hogy itteni idő szerint nagyrészt este fogok utazni, csak nem most.
A napot meg követi, sőt megelőzi majd a vegasi gép.
7:55-kor száll fel a Bécs-London, utána 15:50-kor a London-Vegas.A 16 fős csapatból meg mindenki első osztályon utazik, kivéve mi ketten a kollégával. A vevőnk bizony elmehet a sunyiba. (Nekünk nem ők fizették közvetlenül, ez az oka.)
-
válasz
fokukac #49188 üzenetére
Ugyan már, majd a megmaradó boltok versengeni fognak a vásárlók kegyeiért, és árcsökkenési hullám repíti a vásárlási kedvet az egekbe, ezáltal a magyar vásárlóerő jobban fog teljesíteni.
UI: Egyébként meg bevettem a tablettát, meg úgy néz ki "rózsaszínben" kezdem érezni a világot.
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #49117 üzenetére
ja 1ik ismerős mondta, hogy szintén 1 banknál, valamikor a nyár végén jelentkezett, nov vége fel emegegyeztek, hogy jan elején kezd, aztán február vége fele kapott 1 emailt, hogy a pozit sajnos mással töltötték be amire jelentkezett
(megkérdezte, hogy ez így finom utalás-e hogy már nem kell jönnie
)
-
bobsys
veterán
-
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #49011 üzenetére
Arrol nem is beszelve, hogy majd nezhet nagyokat, amikor nem kap ra melltartot( mert otthon senkinek nicns veletlenul sem D kosar folott, legalabbis a boltok kinalata alapjan) , vagy a hata elkezd fajni tole.
Sosem fogom megerteni, miert kell ekkora lufi melleket csinaltatni, mikor a nagy mellel inkabb csak gond van. -
Integra
titán
válasz
fokukac #49009 üzenetére
valóban konzervatív vagy, de szerintem alapvetően nincsen ezzel gond, amíg....
mert ha netán egy nap, egy olyan nőbe zúgsz majd bele fülig, akinek implantátuma van és ezt csak utólag tudod meg, akkor mit fogsz csinálni? vagy látod rajta, ugyanakkor olyan értéket is felfedezel benne, hogy komoly dilemmába esel, akkor mi lesz? megmondod neki, hogy szedje ki vagy elhagyod? sarkítok, de érted
egy jó sebész és a józan ész csodákra képes. ilyen esetben meg nem mondod, hogy műtött az illető.. szóval szerintem tényleg csak addíg érvényes a nézeted, amíg egyszer ilyen helyzetbe nem kerülsz.és akkor nem beszéltem arról, hogy két gyerek után a nők nagy része igenis szeretne elmenni plasztikai sebészhez korrekcióra, érthető okból. mit fogsz mondani a gyerekeid anyjának? el ne merjen menni? ott fogsz kézzel-lábbal hadakozni, meg megfenyegeted, hogy elválsz?
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac #48970 üzenetére
Remek is ám, mikor a gtalk contactjaid megjelennek a telefonkönyvedben. És persze manuálisan párosítgasd, hogy ez a telefonszám bizony ahhoz a userhez tartozik, és akkor annak nem is kellene két névnek lennie. Meg a f@szomat, telefonkönyvben telefonszámok legyenek. Max néha lementem őket vcf-ben.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #48953 üzenetére
Gondolom en legalabb negyes ( a magyar jegyek alapjan)
A degree may be awarded with or without honours, with the class of an honours degree based on a weighted average mark of the assessed work a candidate has completed. The degree classifications are:
First class honours (1st)
Second class honours, upper division (2:1)
Second class honours, lower division (2:2)
Third class honours (3rd)
Ordinary degree (pass) -
-
Integra
titán
válasz
fokukac #48941 üzenetére
nem érdekel a kuka, ebben az egészben csak a lassan már természetesnek vehető magyaros körforgás és mentalitás az, ami tragédia.. pl csatorna sincsen, ellenben egy kijelölt szippantó társaság van, alkalmanként 12ezerért elvisz 8-9 m3 szennyvizet... meg még van pár dolog, na de mindegy is, inkább megyek edzeni
-
jeges
senior tag
válasz
fokukac #48859 üzenetére
nekem állandóan 150mb és 200mb között van.
az outlook egyik legutálatosabb tulajdonsága, hogy szó nélkül kezdi az outboxba pakolni a leveleket. sokszor csak este veszem észre, hogy azért nem válaszol senki, mert meg sem kapták. ilyenkor szentségelés, majd archiválás, szemetelés, majd újraküldés.szerk: persze, lehet, hogy beállítható, hogy szóljon, amikor outboxba pöccinti a leveleimet, csak én nem ismerem ezt a funkciót (+az it, akiktől többször kérdeztem, hogy lehet ezt elérni, de senki nem tudott segíteni)
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac #48842 üzenetére
HI!
az hogy odaviszel 2 pupozott tanyert, elmagyarazoad hogy az egyiket kozepesn a masikat jol arsutve kered, es visszakapadmondkettot kivul sznesen belul nyersen ahhoz asztan nagy gurmanak ell lenni hogy eszrevedd hogy nem eszt kerted, csak az tudnam hun osztotak ezeknek grilversenyen dijjat??? ehhh
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Netflix
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest