- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bobsys #32733 üzenetére
Ha valaki szereti, érti es megérti Tarantino műveit, annak talán ez az eddigi legjobban ajánlott alkotása. Ha nem érti de szereti valaki a Tarantino filmeket, annak is igen ajánlott. Akinek semmi köze nincs az egészhez, annak fogalma sem lesz miről szól, így nem is ajánlatos megnézni. Ugyanakkor en szerintem meg egy 10szer tuti megtekintem majd, felirattal is es szinkronnal is, eddig csak egyszer láttam es akkor is felirat nélkül, bizonyos részeket nem biztos hogy jól értettem
Addon: csak hogy tisztán lássunk, a kutyaszoritobant kb 10szer, a ponyvaregényt legalább 80szor, a jackie brownt cca 20szor, a kill billt szinten több, mint 10szer láttam es meg mindig bármikor megnézem bármelyiket, s uj dolgokra figyelek fel bennük minden alkalommal
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #32706 üzenetére
most olvasom, hogy floridában tilos a vadházasság...
-
Winner_hun
félisten
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #32582 üzenetére
Kukuc <> vidék relációt én sem értem...
Okos-szép -> mennyeninnen! Csak a kancsal-buta öregeknek terem babér az ő szakmájában.
Persze hiányozna a látása, de legalább motiválna a mozdulásra mást is.
Egy apropó a döntés sürgetéséhez: UKban erősödnek a bevándorlásellenes hangok, mint pár éve AUban... Ha meg lépnek le a zunióból, akkor meg coki.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #32579 üzenetére
Velem meg közölték ma a hr-es nagy bérbekategorizálás eredményét, illetve, hogy a hr-szerint az én pozíciómban mennyi a piacon a jelenlegi átlagbér. Kérlek szépen, elfogadható range-eket határoztak meg az átlaghoz képest, ami 70-120%-ig terjed, és kiszámolták, hogy én ehhez képest 72%-on állok, tehát szerintük elfogadható a bérszintem. Amivel amúgy az eggyel lejjebbi kategória átlagát sem érem el. Hát a bicska nyílt a zsebemben, nem értem, hogy ezt miért kellett, jobb lett volna, ha nem tudom. Illetve hát tudtam én, csak ne tolják a képembe...
Na mindegy, voltam ma állásinterjún, majdcsak elhúzok már innen a p*csába...
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #32449 üzenetére
menjél kicsit feljebb.
észak-dakotában jelenleg mínusz 26 fok van, ami feels like -34
de nappal lehet, felmelegszik akár mínusz 14-re isDe ott van a szomszédban Minneapolis is, ahol Lortech kollega vendégeskedett nem is olyan rég... igaz, ott csak -23 fok van jelenleg.
@Tope: Te perverz tata... ez azért van, mert a tudatalattid nagyon vágyik már a happy endingre
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #32449 üzenetére
Szupi, kár hogy túl drága a repjegy.
Win7, mi lehet a baja? Feket képernyőnél nem megy tovább, nem tölt be indulásnál. Csökkentett móddal elindult, de utána a normállal ugyanaz, nem indul. Gari épp lejárt, valami Samsung laptop, holnap hozza haver, addig utánanéznék milyen hibák jöhetnek szóba.
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #32200 üzenetére
Itt (mármint anno otthon) ugye csak egyszer, de hát engem nem zavart amúgy sem, örültem, hogy fizették.
Más:
Használja itt rajtam kívül valaki a Skype valamelyik előfizetéses csomagját? Nekem a havi 120 perc vezetékes van asszem 1,9 euróért, nagyon faja dolog, hivatalos ügyek intézéséhez tökéletes, mobillal már a gatyám is ráment volna. Viszont az utóbbi időben egyre vacakabb a hangminőség, az érdekelne, hogy más is tapasztalja-e, vagy csak én érzem úgy, hogy mióta a Microsoft megvette, egyre ócskábban működik ez is... ?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bobsys #32143 üzenetére
Igen. Inkább legyen -5 kötőjel -10 fok, szárazon, napsütéssel, mint 1 kötőjel -1 fok, folyamatos esővel, havasesővel, ónosesővel, havazással, ónos szitálással, köddel, hószállingózással, sárral, latyakkal, hókásával, jéggel, hóval. Ahogy az utóbbiak az elmúlt egy hetet jellemzik.
-
-
Mawyx
őstag
válasz
bobsys #32021 üzenetére
Én annyira undorodom a szendvicstől, hogy nem birom megenni reggelire se, főtt kaját reggelizek vagy rágcsát, de a péksüti, zsömle, felvágott, akármi, klasszikus reggeli egyszerűen nem kell. Ma bácskai rizseshúst reggeliztem, ebédre meg zúza pöri van, de azt majd ha hazaértem melóból, az meg még nem most lesz.
-
válasz
bobsys #31908 üzenetére
Értem, bár egy P18*/19* csak jobb választás lett volna, sok venti meg nem kell, szellőzést kell kialakítani megfelelően és kész. Bár én már csak asztaliból ITX-et építenék, valami ilyesmit.
-
-
válasz
bobsys #31770 üzenetére
itt zért van notes, mert néhány éve a cég szép mennyiségben vásárolt ibm szervereket, és mellé megkapta ezt grátiszba. azóta ők is csomó mindent fejlesztettek rá, ezért elképzelhető, hogy csak a levelezés kerül át outlookba, de kitudja
én mindenesetre egy nap használat után örülnék neki.
-
-
tildy
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #31647 üzenetére
tudom, hogy az amcsik erre gyúrnak, bár nem értem miért. Egy átlag amcsi csak fogyaszt, és mindezt ugye hitelből, és ez élteti a világgazdaságot
Mondjuk a magyarok is ilyenek, csak kicsit kisebbek a bérek, meg nálunk kétszámjegyű a kamat, bibibííí
nekem többé nem lesz hitelem, az is biztos.. -
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #31417 üzenetére
Háát, az LG nem a plazmagyártás etalonja, de legalább dobogósok (igaz, csak három gyártó van még a piacon).
Az 55 colos LED-esnek meg milyen szép homogén képe lehet, ha edge-led-ről van szó, és oldalról jön a világítás akkora méretnél...Tényleg, hol van Racecam? Mikor jön már az OLED-ek eljövetele? De mos tmár tényleg...
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #31415 üzenetére
Nagyon durva kulonbsegek vannak. Nekunk kb 270 font-ra jon ki vegul a tévé (290-t fizettunk, de meg jon vissza cashback) , a 46"osok kb 500-tol kezdtek, egy normalisabb 50 folotti mar £1000. Sot amit 8000 -es szeriat esm kinezett, az meg 55" es 1700 font. Hat inkabb maradtunk a 270 fontosnal. A nyelvtanulasomra tobb, mint tokeletes.
Erdekes amugy, hogy itt dragabbak a tévék. Ugyanazt , amit faterom kapott a mutetje utan itt 600-700 font korul kapni, mikozben 1 honapja lattam az otthoni arat: 140 E forint most.
-
válasz
bobsys #31403 üzenetére
így első blikkre 100k-val legalább
és mivel msot fogunk költözni, kauciót, egyéb dolgokat kell kicsengetni. nameg amúgy sem költenék szívesen el 200k-t vagy többet egy tv-re, plusz egyelőre nem is lenne miből
szóval lehet, hogy kompromisszumként maradunk a 42"-nál egyelőre, vagy használjuk a régebbi tv-t amit az albiban hagynak, és majd jövő karácsonyra meglepem magunkat egy rendes darabbal a bónuszból
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys #31382 üzenetére
Nékem is az van, becsülettel szolgál már jó pár éve.
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #31330 üzenetére
Nem semmi a ceg komolyan mondom kerdeztek, hogy kell-e ceges laptop.
Mondom nem kell, van laptopom, nem uj, de amire kell arra megfelel.
De lattam-e mit szeretnenek adni?
Lattam: Dell precision workstation laptop: Core i7, 16 GB ram,17,3" meret, hogy beferjen 128 Gb SSD + 750 GB HDD+DVD; M8900 Mobility Pro 2GB GDDR + dokkolo,3 ev teljes gar balesetre is kiterjesztve.Nagyon szuper gep, de ugysem hasznalnam ki, szoval kossz, de nem kell.
Hat ha kihasznalod ha nem, ezt kapod.Mellesleg eloleptettek supervisornak ,most indul majd meg a ceg: a lejton
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys #31220 üzenetére
Nem hangzik rosszul
Epp nezem az emaileket es beesik vagy 14 par perec alatt, irom kollegaknak, hogy ugy nez ki elment az aram Annapolisban jon az elso valasz:
"I am also out of power, and looks like a lot of Arnold/annapolis is too. I think a transformer blew up-- I have never seen the sky turn green and blue for a solid two minutes. Crazy."
Kovetkezo kollega:
All of Annapolis lost power just now. Not too sure what happened but my phone is about to die. I'll have to keep checking in but conserve my battery.
Sorry for the inconvenience.Fonok kerdez:
Like all all?
Kollega visszair:
Fonok valasza:
Haha! I has power and internet and heat and you imbeciles don't. Have a nice nite turds! Hahaha!
Herd it's gonna be a cold one tonight. Berrrrrrr...
-
ClayMore
aktív tag
válasz
bobsys #30915 üzenetére
belső embert nem emelnek felfelé a részlegemen, mert akkor a helyére nagyon nehéz lenne találni embert aki vállalná tartósan ezt ennyiért.
kapitány nélkül is megy a hajó, csak 100 felé. viszont kapitánnyal, de matrózok nélkül nem megy sehová
másrészt nem vállalnám a felelősséget azért a kevésért. ismerem a céget és tudom h mennyit raknának rá a fizumra. annyiért meg kinevetném őket.
elég sok potenciális probléma van amiért lehetne kukoricán térdelni pár évet.
tudom jól h egy munkatársam nincs aki bevállalná az előléptetést.szval jó kis cégnél dolgozom ez a lényeg. bocsánat h ennyi hszt generáltam ide
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- SzoftverPremium.hu
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest