- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
A wizzair nem sorsatrazik, most kuldtek 15-en a levelet:
Kedves Utasunk!
Az elmúlt héten a Budapest Airport gyalogos beszállítást vezetett be minden diszkont légitársaság utasai számára. A gépekbe történő beszállítás előtt az utazóknak kényelmetlen körülmények között, átmeneti sátrakban kellett várakozniuk.
Mivel hamarosan velünk utazik Budapestről ezúton is szeretnénk tájékoztatni a légitársaságunk által tett intézkedésekről.
A Wizz Air megerősíti, hogy visszatér a buszokkal történő szállításhoz, mivel a gyalogos beszállítás nem felel meg a Wizz Air biztonsági és szolgáltatási színvonalának. Amennyiben a folyamatok és a létesítmények kényelme a jövőben jelentősen javulnak, újra megvizsgáljuk a reptér által ajánlott lehetőséget.
Biztosítani szeretnénk Önt arról, hogy a Wizz Air mindig utasai igényeit és emellett az alacsony árak biztosítását tartja szem előtt és nem köt kompromisszumot a magas szolgáltatási elvárásai esetében.
Kellemes utat kívánunk!
Üdvözlettel:
WIZZ Team
-
Pisztillus
senior tag
Neeem, ez az egyik melós gépem.
És nem is jött össze a telepítés, hardverfelismerés közben lefagyott. Úgy tűnik, a Mint 14 telepítőkészlete kissé bugos, ez is csak kompatibilis módban indult el, pedig két különböző gépen lett megírva a DVD, de mégis. (S ahogy utánaolvastam, nem csak nálam...) De jó lenne egy normális linuxos gép is, mert valami miatt a bankos progi sokkal jobban megy rajta, mint windows-on. Ja, és a gimp is.
-
parandroid
félisten
Elvi lehetőség, nem szoktak vele élni. Mi is mondtuk már le, megköszönték, hogy szóltunk, hogy nem megyünk. Gondolom akkor terhelik, ha berágnak valakire, aki lefoglalja, és nem szól, hogy nem megy. Elvileg egyébként magyar hotelek is feltüntetik ezt rendelésnél, de mondtam már le itt is szobát, mondjuk az ismerős, a cégtől rendszeresen használt hotel volt, ahol már ismerték a nyűgjeinket (lemondások, átfoglalások, több vendég, kevesebb vendég).
p
-
bobsys
veterán
Legutoljara mikor ilyen volt, foglaltam szallast kinaban majd lemondtam es nem terheltek semmit. Azt mondta a booking.com, hogy foglalaskor nem terhelik a kartyat hanem majd csak akkor mikor megerkezunk a hotelbe (ingyen lemodas volt a megerkezes elotti napig). Aztan ennyiben maradtunk es nem is terheltek akkor mikor meg kellett volna erkeznunk.
-
fokukac
nagyúr
Nem, köszi, már van kettő. Életem leghűségesebb társai, közel 17, illetve 18 éve nyúzzuk egymást, szerintem megsértődnének, ha megcsalnám őket valami jöttment olcsó cafkával...
Ez maximum egy Les Paul-lal fordulhat elő(azt szerintem még ők is megbocsátanák)
csak még gyűjtenem kell párezer dolcsit a projektre -
Viszlát
addikt
+1!
-
tbs
addikt
Paranoia rulez.
(Na de kinél..?
)
Még adalék, most hogy ülepedik, meg átnéztem a gyártott képeim. A békemenetes kupac kb. 2 fokkal jobban öltözött volt, mint a millás. A többi meg egyenruhás volt zömmel, szóval azokat így nem tudom megítélni.
Szokatlan szalámi ez. A múltkor nem volt ennyire látványosan 3 pólusú a dolog.
Kalandor: remélem ez a szubj. értékelés még nem éri el a küszöböt. Ennél többet ugyseakaroközölni, merminek. 2006 óta szokásom 23-án körbesétálni és megrémülni a honfitársaimon...
Bandus: hobbitüntetőknek 500-ért perecet árulók -> priceless.
-
tbs
addikt
Azért haloványan szöget ütött a fejembe, hogy a rohamrendőrök miért is a millás kordonon BELÜL voltak, illetve a gázálarcosok miért a millás kordon előtt, a milla felé fordulva álltak alakzatban...
szerk.: Ja, egy apró adalék: egész délelőtt és delután 2-ig a tököli-hungária lágymányosi híd felé menő oldalán 1 sáv elbontva, 1 sávban egy vezető nélküli munkagép álldogált, így a kereszteződésen 1 sávban lehetett átjutni. 15:00-kor már ne láttam a munkagépet, 2 átjárható sáv lett hirtelen. (Éktelen dugó volt már reggel is emiatt arrafelé. 9 környékén 20 percig haladtam az e.kirné-től a tököli áthajtásig...)
Szóval van min csámcsogniuk az elméletek gyártóinak...
-
Tim82
félisten
"A Belügyminisztérium hivatalos becslése szerint délután 20 ezren voltak a Milla rendezvényén."
Erről csak ez jut eszembe:
-
BlacKSouL
addikt
Az ilyesmi sokban függ attól, hogy mit veszel fel magadra. Mert azért a 26 és a 10 fok között nem egy vékony pulóver a különbség.
Egyébként meg politizálni nem lehet, sőt, szarkazmussal élni sem, mert az embert a nácik bemószerolják vitatható okok miatt; pináról nem eshet szó, mert Mawyx folyton besértődik; szóval valamiről csak beszélni kell.
-
vagy neked, ha ezeket el is hiszed
"Koppenhágai tudósok különösen a nem természetes, tehát nem élelmiszereken keresztül történő bevitelnél figyelmeztetnek"
annyira egyszerű ilyen mondatokat kitalálni, de sehol egy hivatkozás bérmiféle tudományos cikkre, vagy tanulmányra. azt meg gondolom te sem hiszed el, hogy ezek a kedves bulvár cikírók olvasnak, értelmeznek tudományos kutatásokról készült riportokat
-
-
NoLF
veterán
nem vagyok fogyatékos, tudom, hogy mit mondtál, csak nem értem, miért. az említett weblapról nincs sejtésem se, nem is lesz. nem tudom úgy ismertek-e itt, mint aki légből kapott idézeteket osztogat állandóan, de ezt most ide megfelelőnek találtam, és akár hiszed, akár nem, az agyamban raktározom azokat, amiknek látom értelmét, s nem weblapokról vadászom.
amennyiben mindez nem tetszik, vedd figyelmen kívül a hozzászólásaimat.
-
-
FehérHolló
veterán
Szép a világ, már itt is jelentgetjük a másikat.
Winner_hun: A biztosító egy dolog, a változó szerződési kondíciók (amiért alacsonyabban tudják adni) egy másik.
Aztán még te fogsz csodálkozni, amikor például csak bizonyos értékhatárig állják, vagy csak a ~70%-át fizetik meg a másik fél kárának (tfh. te vagy a vétkes), a többit meg neked kell majd. A saját károdon felül természetesen. -
venember83
nagyúr
-
Pfff... akkor én mit szóljak egy kb. 70-80k-s órával a kezemen
. Sajnos elég feltűnő, bár szerencsére nem nézik ki hogy olyan drága, de ugye egy minőségi órát érdemes lejmolni az ingyenélőknek
. Bár telefont én se tenném a nyakamba, annak zsebben a helye, pénztárcának meg legfőképp táskában
.
-
-
kételkedem
addikt
Én igazából a hozzászólás kényszert nem értem. Az aktív témák között feljött ez a topik, ránéztem, két hsz-ből rájöttem, hogy ez a téma nem igazán érint/érdekel. Bezártam, ennyi. Ezzel szemben vannak akik képesek kitiltásig szájkaratézni egy tökéletesen fontatlan bejegyzésen
-
fokukac
nagyúr
én kérek elnézést.
gondoltam, adok a fokozatosságra...
Ui. egyszer voltunk Ausztriában, és épp' nagyon meg voltam fázva, tömtem magamba a neocitránokat ezerrel.
A haverjaim meg szereztek 80%-os Stroh rumota faluban, mint a hely specialitását, és hozták nekem is, hogy az majd fertőtlenít, igyak.
Namost, ittam, és tényleg jót tett, utána már véreset köhögtem, úgy kimarta a torkomat... -
parandroid
félisten
Régebben volt egy ilyen animgif, ami hasonló terméket promózott (illetve ugyanezt, csak más design-nal). Ez a valódi respect, a színtiszta 'technológia a technológiaért'. Tényleg thumbs up és respect a feltalálónak.
Szerk.: Á, neg is van, a videó végén az ajánlók között, én ezzel találkoztam korábban, ez design-ban még jobban bejön: [link].
Szerk2.: Na de ami igazán beteg, az ez: [link]. Pfff, ez már trolling a javából.
p
-
lujó55
addikt
1.) becsüld meg a barátnőd, mert értékes az olyan nőnemű teremtmény, aki a mai világban nem követelőzik, hogy mit akar és az isten pénze is kevés. (én feleségem már most kijelentette, hogy szülinapjára nem kér semmit)
2.) olyat vegyél neki ha ilyen kiegészítőkre gondolsz ami jól áll neki és szereti is hordani. persze mindent szeret amit tőled kap, de mégis: milyen színű a szeme és a haja? ha kék, vagy zöld, akkor a türkizes pl. nagyon ott van!
3.) nincs-e valamilyen fém-allergiája. ezt valahogy puhatold már ki. én vettem kisfeleségemnek egy tűzzománc katicás fülbevalót, mert imádja a katicabogarat és a fülcimpája begyulladt tőle. Lehet, hogy ő is csak nemesfémet tud hordani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Láncfűrész topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Légies iPhone halvány színei
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest