- Magisk
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #36887 üzenetére
Én múlt júliusban voltam kint üzleti úton, meg egy kis maszekon. Leszálltam a reptéren, majd miután túltettem magam azon, hogy lemaradt a bőröndöm, vettem egy 5 €-s buszjegyet a reptéren, az Aerobús bevisz a termináltól a Plaza de Catalunya-ig. Ott vettem egy T-Día napijegyet,(ez metróra, buszra, villamosra is jó) valami 7 € volt, meg a reptéri információs pultnál kapott 2 db városi metrótérképpel a kezemben egy kis gyalogos kitérő után elmetróztam a szállodámig(9-10 megálló), becsekk, aztán visszametróztam, és onnan mindenfelé kolbászoltam metróval, meg kis gyaloglással. (Passeig de G., La Rambla, Barceloneta, Sagrada Familia, stb.) Szóval tökegyedül, úgy, hogy korábban egyszer voltam már ott, de csak éjszaka volt 1-2 óra mászkálni, egyáltalán nem éreztem úgy, hogy el lennék tévedve vagy veszve.
Kollégák dicsérték a hop-on hop-off buszokat is (Barcelona Bus Turistic), de szerintem az főképp a fontos látnivalókat érinti körbejáratként. Bár ha az a cél, akkor pont jó. De egy picivel drágább erre a napijegy. 1 napra 26, 2 napra 34 € volt. Az útvonalait érdemes megnézni, és ha kitérő úticélok is vannak, akkor a T10 vagy a T-Día jobb.Egyébként itt írnak a közlekedésről is.
-
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp #36887 üzenetére
Zónák vannak és igen, szinte minden az 1-es zónában van, a stadion is, de nekünk az csalódás volt, nem voltak képesek egy feliratot kirakni az épületre, hogy mi is az, ami előtt lehetett volna fényképezkedni.
Reptérről bejutást Renfe-vel ajánlom, bevisz a Passeig de Graciáig. Jegy tekintetében a T10 tömbjegy verhetetlen árú, 10€ körül van és többen is használhatjátok. Ha többen használjátok, akkor kétszer kell lecsippantani és át lehet vele szállni mindaddig, amíg 1óra 15percen belül maradsz. Azaz pl bemehetsz vele a PDG-ig, ott átszállhatsz másik bármire és nem von le még egy egységet. Ja, annyi van, hogy ha metóval szeretnél továbbmenni, ne menj ki a metróból, mert akkor nem mehetsz vissza csak ha újracsippatasz. Papír alapú, de nem lyukasztgatni kell, hanem csippantod, egy kemény papírkártya. A PDG meg símán akkora, hogy 1 óra alatt nem jutsz ki rajta -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #36884 üzenetére
A japánok Japánban mindent 20 fokra légkondícionálnak, mondjuk náluk durvább is a pára.
Itt nálunk a japánok 29 fok alatt nem hagyják bekapcsolni, mert az veszteség. Merthogy ugye szerintük ki lehet bírni, meg különbenis. Tehát amikor a japánoknak kell csak, hogy jó legyen, akkor szabad. Ha magyaroknak is, akkor nem szabad. És még mondják hogy nincs rabszolgatartás...Kérdezz, hova szeretnél eljutni?
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #36776 üzenetére
Tudományosan nézve biztosan elég pontatlan a számítás. A Honda fogyasztási adatai egészen pontosan nagyjából +130kg (kutya meg én) és 60 liter üzemanyag tehát durván + 200 kg induláskor, ami aztán folyamatosan csökkent (ezt a csökkenősdit az üzemanyag fogyásával már ki se tudnám számolni, hülye vagyok a matekhoz
).
Ha ezt a 200 kg-t rászámolom mindkét verdára, akkor 0,064 dl a Suzukinak, 0,044 a Hondának.
@: annakidején éppen azért vettem ekkora autót, hogy a nagyobb tempót is kényelmesen bírja hosszabb távon is, százzal araszolni teljesen felesleges majd' 2,5 literes autót venni. A Honda egyébként kifejezetten szereti ezt a tempót, az óra szerinti 148 km/h az pont 3ezres fordulatszám. Pár hónapig feljártam minden nap Pestre dolgozni, akkor ótópálya 110 tempomattal + Pest 7-7.1 között mozgott, ezért is írtam a 2-3 decit max csökkenésnek. A Honda légellenállási jellemzőivel egyébként 170 fölött ugrik meg durván a fogyasztás, 170 és 180 között kapásból + két liter.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #36773 üzenetére
Pont ugyanezt akartam írni, hogy azért Suzukival nem mész ennyivel.
Lassabban mész, és spórolsz 20 % ktg-et, igaz rámegy még egy órád....Másrészt meg ki az, aki kilóra vetít bármit is, a hentesen kívül?
@Viszlát: nem tudom, hány kiló vagoyk. Nincs mérlegem, saccperkábé 75.
@PeterkeT: valóban volt 16 szelepes 1,3-as motor a swift-be, a végén, de az csak euro3-as volt, asszem.
Az Ignisben már egy tök másik 1,3-as motor van, az már euro4-es, vvt-s, 93 lovas.
És az Ignis meg egy nagy billegős, magas, nem áramvonalas vasdarab, sokat eszik. -
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #36773 üzenetére
Igen, csak önsúly, azt már nem volt képem megkérdezni kukactól, hogy mennyit nyom.
Egyébként teljesen igazad van, leszámítva, ha egy olyan elvakult Suzuki fannal kerülsz szembe, aki azt állítja, hogy minden körülmény között a Suzuki motorja a jobb...
@: a vita a haverral abból indult, hogy én azt állítottam, hogy a Suzukik viszonylagos jó fogyasztása a papír kasztninak és az autó fapadosságának köszönhető, maga a motor bár megbízható, de egyáltalán nem nagy szám. Ezért osztottam vissza, mert különben hogyan máshogy hasonlítasz össze két ennyire különböző motort?
Az is biztos, hogy ha mondjuk 110-zel mész autópályán, akkor te azzal 1 litert spórolsz, én meg 2-3 decit maximum. De a lényeg annyi, hogy ezt így most az orra alá dugom, aztán hallgasson el, semmi más értelme nem volt nagyon ennek a számítgatásnak...
-
válasz
concret_hp #36765 üzenetére
há' tudnom kellett volna, hogy erre is van függvény?
-
válasz
concret_hp #36741 üzenetére
próbáld ki a vespa pizzát, tőlük szoktunk rendelni, és szerintem nagyon jó a pizzájuk.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #36741 üzenetére
próbáld meg a mixr pizzát a bosnyàkon..!
Amúgy mi a netpincéren szoktunk rendelni. mostanában a theo papa konyhájától egész jó kajákat hoznak. -
válasz
concret_hp #36725 üzenetére
na akkor kidobtam egy kisebb összeget az ablakon
nyáron ismételjük a tesztet.
most nagyobb gond, hogy mit kapjon az asszony szülinapjára. eddig sosem okozott nagy fejtörést a dolog, mindig volt ötletem, de most szűkében vagyok ennek sajna. még van másfél hetem kitalálni
el akartam menni vele szegedre azon a hétvégén, de mivel június elején államvizsgázik így ez nem jó ötlet, mert csak görcsölne, hogy nem tanul...
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #36711 üzenetére
Ha jól értem, hogy mire célzol, akkor pontosan erre gondoltam és emiatt beszarás az amit a buszon tapasztaltam.
-
válasz
concret_hp #36687 üzenetére
Hát persze
, semmi infó azóta se
Szép napot mindenkinek, cúrvára fáj a torkom (igen ide jöhetnek a leütések), mondjuk Szombat óta éreztem a hatását, mert feküdtem a láztól, na meg fürödtem esténként a takaró alatt, ehh.
UI: Én hülye ma meg dolgozni jöttem, igaz már láz nincs
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #36657 üzenetére
ja, de a fenti mocsok folyt le...
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #36651 üzenetére
A csattanós válasz az lesz, hogy mindenki csencselt cigarettát fog tolni. Nem csak a trafikok olyan-amilyen elérhetősége miatt, hanem a borítékolható durva áremelés miatt. Felkészülnek az italboltok...
p
-
válasz
concret_hp #36597 üzenetére
igen, egy adatlap alapján egyéni díjat kalkulálnak. amúgy beteges ritkán vagyok szerencsére, de sosem lehet tudni
emvy: köszi! ajánlatot már kértem tőlük, meglátom mennyire jön ez ki.
-
Mawyx
őstag
válasz
concret_hp #36535 üzenetére
(#36536) orichalcos : ez volt az, kár hogy nem láttam, csak hallottam -
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #36515 üzenetére
Igen, úgy tűnik.
Lutonnál a szívbajt hozta rám a hitelkártyám, amit nem akart ott felismerni sem terminál, sem ATM - persze mindent kártyával fizetnénk. Aztán kiderült, hogy kis mágnescsík-dörzsölés után nincs vele semmi gond.
Chiswick-ben van a szállásunk, ami a booking.com-ról meg nem derült ki, egy kicsit őrült (jó értelemben), ex-hippi művész a szállásadónk. [link]
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp #36313 üzenetére
Szerintem nyilatkozat nélkül igencsak törvényellenes lenne.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #36284 üzenetére
Megtalaltam a bejegyzest amikor a Mustangot vettuk, itten van
Atiras az $75 + 7% tax (de a papirra $3000 irtuk, igy az ado $210) + rendszam eves dija $75 + $33 az egyeni rendszam. Ezekbol eves szinten az eves dijat + az egyeni eves dijat kell fizetni, minden evben a szuletesnapod honapjanak utolso napjaig. Muszaki nincs
A tax az nemcsak allamonkent, de countynkent is valtozhat, az autoert meg $5300 fizettunk
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #36284 üzenetére
A vetelar 6.5%
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #36267 üzenetére
Valami hasonlot lehet itt is. Atbasznak, levelezel veluk, aztan meg elmesz a fair trade akarmi hivatalhoz es majd ok megbuntetik. De nemtudom ilyenbe meg nem futottam bele sehol, marmint sohasem rendeltem ilyen helyekrol.
-
válasz
concret_hp #36249 üzenetére
Akkor kérem, én miért is fizessek
Meglátom mi lesz, ép idebent is ezt taglalgattam munkatársammal, hogy ilyenkor mi a lehetőség, viszont ha fel lehet bontani és nem az lesz benne, akkor minek fizessek.
Inkább az zavar, hogy megnézhető a dolog, de akkor hogyan döntöm el, hogy jó-e a lapos, papírok rendben vannak-e ... -
válasz
concret_hp #36237 üzenetére
Úgyhogy átbacás, de azért rendeltem 1-et utánvéttel, azt meglássuk mi lesz, mert addig nem fizetek, amíg ki nem bontom a csomagot, ha meg nem lehet kibontani, hát visszamegy, és megintcsak nem én szívok.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #36240 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy szoktam látni a különbséget a leakciózott és a rendes között.
Persze, ott marad, csak nem annyi.
-
ladybug
őstag
válasz
concret_hp #36048 üzenetére
Ugye hogy ugye? És mennyivel gördülékenyebben menne minden.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35961 üzenetére
Ananásznál szagra megyek. Az éretlennek még nincs komoly ananászszaga, érett/éretlen határon lévőt szoktam venni. Végigszimatolom a lehetőségeket, és a legjobb, de nem a legerősebb illatút szoktam választani. (Meg szemre ne legyen már puhány.
)
Nolfie ráér hetekig fénymentes helyen rothasztani - mi nem. (Nincs hely.)
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #35963 üzenetére
Ez esetben udvozollek az ananaszmentes vilagban. Minden nagyszulom es idos ismerosom kibirta nelkule az egesz eletet, szerintem ez manapsag is teljesitheto
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #35961 üzenetére
A kulso kereg azaz hej, ha zoldes szinu es kb kokemeny, akkor erdemes megvenni es kb egy hetig erlelni fenymentes helyen. Ha sargassa valik, jo lesz, ha melyul a szine (ugymond barnul) akkor mar lassan dobhato. Ezen utobbi allapotokban megvenni mar nem erdemes, de a legtutibb megoldas a konzerv mert sosem lesz vele sem baj, sem szenvedes a hamozassal, felvagassal. Es nem jobb a "friss" mert az egyaltalan nem friss
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #35666 üzenetére
reklamáltál itt, hogy nincs mögötte semmi.
Nos, egy jó hír TBS-nek, lehet, hogy ez megváltozik!
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #35874 üzenetére
évek óta próbálom, de hiába.
közben meg már mindenkit kirúgtak körülem.. -
Csyppa
senior tag
válasz
concret_hp #35854 üzenetére
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #35850 üzenetére
dudlival mi a gond?
-
válasz
concret_hp #35830 üzenetére
pssszt!
de változtattam is, a közelébe se megyek már ilyen bűnös dolgoknak
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #35799 üzenetére
hát, kábé. ilyenek voltak kiírva, hogy "lomi, fogva (nem ám foglalt!) 17-A-tól 17 F-ig, körbe", meg hogy "itt ülünk a kocsiba"
lefotóztam, majd megkeresem neked.Amúgy pedig:
(nekem fájt, fájjon nektek is)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #35792 üzenetére
Az igényesség és a sznobizmus noha rokon lelkek, mégis vannak köztük különbségek. Nem térek ki a részletekre. De mondjuk például a belga sörök üvegén sem véletlenül van feltüntetve a javasolt fogyasztási hőmérséklet.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #35786 üzenetére
Nem tudom, hogy mekkora az ingatlanközvetítő cég, de szerinted az ikeának mennyit jelent havi 5-10-30 plusz potenciális vásárló?
-
válasz
concret_hp #35727 üzenetére
Egyebkent ez - legalabbis par eve - meg bankkartyaknal is igy ment. Ergo ha a HUF-os Mastercard-oddal vettel fel mondjuk angol fontot, akkor az egy HUF->EUR->GBP konverzion ment keresztul, persze ezt nem irjak a havi szamlakivonaton, maximum annyit lathatsz, hogy szelesebb a spread.
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #35727 üzenetére
eleg baj az, hogy ok sem tudjak
-
ClayMore
aktív tag
válasz
concret_hp #35720 üzenetére
felmondtam. aztán mondták h inf.+x%
csak én el is fogadtam -
ClayMore
aktív tag
válasz
concret_hp #35717 üzenetére
így már én is elértem egyszer egy infláció + 9%ot itt.
de a duplával kiröhögtek volna XD
-
tbs
addikt
válasz
-
NoLF
veterán
válasz
Igazan orulok neki
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35603 üzenetére
Höhö. Ma volt $250 is, de ismét $200 környékén jár.
-
válasz
concret_hp #35440 üzenetére
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #35399 üzenetére
Nemtudom, UKben vagyok es leleptem addigraa mar. Levezettem Leedsbe talalkoztam Viszlat kollegaval aztan meg feljottem Skociaba Prestwickbe.
Leeds meg Preston hat, hogy is mondjam, hogy PC legyek, ize, szoval nem az a hely ahol akarhany napot is elakarnek tolteni a jovoben. Az ut fel Skociaba nagyon szep volt, mentem kis hegyi kanyargos utakon, autouton, jobbra balra havas foltokkal tarkitott dombok, legeleszo birkak, szoval nagyon szep volt csak kar, hogy hideg van.A Golf tádéi, meg fain kisauto, ma lenyomtam 300 merfoldet vele es kenyelmes, az adaptiv cruise control nagyon allat, lassit helyettem ha elkezdek savot valtani es indexelek akkor elkezd visszagyorsitani a beallitott sebessegre, es szinte termeli a benzint 51mpg az atlag ami 4.6L/100 km ilyen fogyasztas meg nem lattam a sajat szememmel.
szerk: nem veletlen hivjak New Engalndnek New South Wales egy reszet Ausztraliaban, az is nagyon hasonlo volt mint az ut alatt
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35320 üzenetére
Termel -> készít valamit, ami másnak KELL. És elfogad érte cserébe BTC-t. Sztem priv., ha érdekel tovább. Van egy kujvajó MLM-es ajánlatom is...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35309 üzenetére
Szerintem is az. Értékelem ám az aggódásod.
Csak próbálok érdeklődést kelteni egy igen okos gondolattömeg irányába. Ez itt most jó ziccer hozzá. Inkább szerezz 0.1BTC-t, azzal is nő a BTC ekológia. Erre van szüksége igazán nem a most látható spekulációs fújódásra.
(Az egyik komoly lufiok egyébként: a BTC-k előállításának nehézsége alacsony a "pár" napos durva ASIC eszközökéhez képest. Így az összes ASIC előállító a saját bankszámláját növeli az árfolyam pumpálásával és az ASIC gépek "tesztjével". Viszont kishalként szívesen sodródom az árral.
Ha pedig sikerül elég nagy tömeget (fogyasztó/termelő) réteget átcsábítani BTC-re, akkor az csak jót tesz a pénzvilágnak: megtisztul.
)
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp #35309 üzenetére
ez téged miért érdekel? úgy értem, miért foglalkozol vele?
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35294 üzenetére
$124-en eladott mindent Mr. Alarm2... Most vettem vissza a készletet $122-ön... (Mázli.) Érdekes napoknak nézünk elébe. Különösen, ha a ButterflyLabs is elkezdi szállítani az ASIC dobozait.
Bazgere, egy normális teljesítményű BFL doboz ~5(!)BTC most. Tudnék venni 10-et. A mai difficulty-val számolva ez napi(!) ~60BTC-t "termelne" 2kW fogyasztással. A bökkenő, hogy a mai megrendelést jó esetben nyárra kapnám meg...
(Várhatóan akkor a difficulty növekedése miatt a termelés ~5BTC/nap lenne, bár ezen az árfolyamon az is szép dodó.) Ja, márhaebben az életben képes lesz a BFL összerakni a dobozait piacképesre.
Szerk.: Nos, ez a kockázat ilyenkor: volt $118 is az előbb.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35221 üzenetére
Ez egy elég összeszedett cikk a BTC témáról -> [link].
Hosszú, de érdekes és még szinte meleg.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35245 üzenetére
Ááá, annyiért csak venni lehet, eladni nem.
Azér' ne mi legyünk A ticker, van sokkal szórakoztatóbb is -> [link]...
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #35243 üzenetére
szégyen a tudás, de hasznos
-
Csyppa
senior tag
válasz
concret_hp #35231 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35221 üzenetére
Nos, mely pénznem mögött van..? E mögött legalább a tranzakciós szisztéma nem manipulálható (már nincs ismert reális manipulációs lehetőség). És valós számítási teljesítmény van mögötte. Ami hol ennyit ér, hol annyit.
Kicsi még a kapitalizáció, korai az öröm/temetés. Meglátjuk ~2-3 év múlva.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #35217 üzenetére
Pukkanjon inkább nagyot. Idegeskezűek a dropalarmjaim.
-
válasz
concret_hp #35107 üzenetére
Slim penről beszélünk. A műanyag tok tört szét, és a csatlakozó is műanyagból volt, tehát megmaradt a "nyelve" a memóriakártyával, mely egy műanyag tokban van. Ehhez kell egy műanyag lapka a hátuljához, így használható, mert benyomható a csatlakozóba.
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #35027 üzenetére
Csak azt ne mondd, hogy nem volt elég secure.
-
válasz
concret_hp #34926 üzenetére
Az ugynoki dij 2 honap + AFA.
Szoval az egeszen ugy, ahogy van. Tehat osszesen kb. ot es fel honapnyi penz.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #34918 üzenetére
Attol fugg hol elsz, Londonban mostanaban szokott lenni legalabbb evente ketszer nagyobb ho.(nagyobb = tobb mint 8 centi)
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #34918 üzenetére
Fogalmam sincs, ez az első telem itt.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #34901 üzenetére
azóta találtam még1et
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #34901 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #34811 üzenetére
Mindent elmond, hogy a Gyere Haza Azbej Tristan es bagazsa altal turorudira alapozott, erzelmekre epito, keresztenydemokrata szervezet.
-
concret_hp
addikt
válasz
ja egyébként most nem találom, de napokban olvastam, valamelyik (nyilván politikailag teljesen független) nem is tudom pontosan milyen intézet szerint jól teljesít a kormány
belügy is megmentett mindenkit, forint is ugrik, ahogy egy jó pannonpumához illik, nem értem a felháborodástViszlát: sztem elég lenne nem ellehetetleníteni a gazdaságot
-
válasz
Ingyenesen praktikus információkkal, karrier-tanácsadással és erkölcsi támogatással látnák el azokat a magyar fiatalokat, akik szeretnének hazatérni Magyarországra.
LOL, pont azoknak lesz szukseguk ilyesmikre, akik kint is elboldogultak.
Erkolcsi tamogatas, az. A magyar kormany lat majd el engem erkolcsi tamogatassal.
-
Viszlát
addikt
válasz
Dugják fel, izé, egyék meg a tanácsaikat meg az erkölcsüket. Adjanak stabil, értelmes munkát élhető fizetéssel, aztán már indulok is. Sutyerák banda.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Erkölcsi támogatás!
Sajnos nincs olyan nagy felbontású fákkolós szmájli, amit ide szeretnék pakolni. Meg lehet, hogy nem lenne túl munkahely- és felhasználóbarát.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #34797 üzenetére
Én is 1 éve voltam utoljára kb,és akkor én is ilyen 8k körül fizettem/db.
De sajnos volt vagy 6-8 lukas fogam így elég szép summát hagytam ott. -
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #34716 üzenetére
Azért elég jó hangminőségben sikerült felvenni elég sok kabarét.
Nyilván line-out-tal még sokkal jobb lehetett volna. -
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #34643 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #34643 üzenetére
és nem ferdül még a szemed?
bár, ahogy így elnézem az avatárod... -
parandroid
félisten
válasz
concret_hp #34613 üzenetére
Ahogy olvasom, elvileg kapok egy lakcímkártyát, amin az áll, hogy külföldi lakcím. Ezt, és az útlevelet kell együtt használnom, hogy igazoljam magam. Személyazonosításra a jogosítvány is elegendő, állampolgárság igazolására nem.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #34601 üzenetére
Gondolhatod , hogy nezhettek Indiaban ( fb-n irta egyik blogtulaj , hogy ott kapott)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp #34601 üzenetére
Ahhoz már ész kellett volna meg szervezettség
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
concret_hp #34596 üzenetére
Nem lett volna hülyeség az az SMS, és még az sem olyan gáz, hogy istenkém nem tudták olyan jól targetálni... De baxus, azt írni amit írtak... "Ne hagyja el az autóját de szálljon át másik autóba?" (headbang)
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #34593 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #34533 üzenetére
2009-ben meg volt
Jahm, hogy most mar a cafeteria is adozik? szep.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp #34114 üzenetére
Burlington Tennis Club
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #34110 üzenetére
Ha esetleg érdekel: BTC1 ~= $49. Januárban ~$13 volt.
Éljen Irán és az usa embargó..!
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #34045 üzenetére
Tudom, de nekem ado-ado, elvegre a kasszak kozott is van ujraelosztas, hat nem mindegy, milyen jogcimen fizetjuk be?
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #34034 üzenetére
Az aranyok rosszabbak, sajnos meg ez sem igaz. Ugyanis az alacsony keresetuek (es a papiron alacsony keresetuek) csaladi adokedvezmennyel, csaladi potlekkal, esetleges szocpollal kozel annyit kivesznek a kasszabol, ha mar csaladosok, mint amennyit befizetnek. Az allami szektor pedig nyilvan nem lehet befizeto, mert a kiadasi oldalon van.
Pont az a gond, hogy nagyon kevesen vannak azok, akik netto befizetok. Kb. a multik jobban kereso alkalmazottai. KKV-k orrba-szajba adot csalnak, brutto 120-nal tobbre senki nincs bejelentve.
Csak hogy szornyulkodj: Katt. Es hogy meg szomorubb legyen a dolog, ebben mar benne vannak a miniszterek, allamtitkarok, birok, stb., akik szinten ebben a 3%-ban vannak benne elvben, de gyakorlatilag ugye megsem.
-
válasz
concret_hp #33982 üzenetére
jó neked
én akárhogy dörzsölöm, áztatom, az a rohadt folt meg sem mozdul. elképzelni sem tudom, hogy mi érte szerencsétlen inget, egy irodában.. namindegy, annyira nem volt asszem drága, csakhát pontosan egyszer volt rajtam, és tetszett.
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #33906 üzenetére
HI!
mit gondosz egy epeszu gazkazan+viztarozo+kemeny mennyi?
amugy h az kifejzetten a futos legkondikhzo vanudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
concret_hp #33903 üzenetére
HI!
aszitem Benned egy ertlems embert tisztlehetk... "h tarifa">>guggol>>eredmeny
udv
neduddki
mod: mielott erre is rakerez vki: geo tarifa, vezeretl aram /napi 2x2ora szunet sucsidoban/ csak vmi-vizes hoszivatjukhzo jo, ~31ft/kWh de egez evben, ha az lesz akovetkezo kerdes, hogy mutassak egy ertlems vmi-viz lofaxot, akkor asondom micsubicsi zubadan,
-
degu
senior tag
válasz
concret_hp #33903 üzenetére
Hogyan,hogyan...
Biztos van egy pedálos dinamója,és azon nyomulhat az anyós-ha van! -
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #33854 üzenetére
Nálunk anno több hónapig fúrt a szomszéd, és mindig éjszaka. De ezt már elpanaszoltam anno részletesebben itt.
Más: Tegnap becsöppentem egy erasmusos házibuliba. Hát, érdekes volt. Lehet, hogy kicsit vissza kellene vennem az elvekből és az erkölcsből, és többre vinném.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33850 üzenetére
tudom. De közvetlen szomszéd csinálja... már hónapok óta, minden hétvégén.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33824 üzenetére
izé. esetleg megpróbálhatód úgy is, hogy mosószer + ecet (az öblítő helyett adagolva, kb. annyit, mint amennyi övlíőt szoktál rakni)
ja, és szerintem 40 fokon is hatásos az ecet.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #33821 üzenetére
Nálunk 20-as van, ~felesben hígítva szoktamvolt használni ilyesmire (is), de egy kisebb felületen csekkeld le, hogy nem fakítja-e durván az anyagot az ecetlé.
Ecet +60°C-on -> ultimate szagirtó.
Szerk.: 1-2dl ecet elég.
-
sztanozs
veterán
válasz
concret_hp #33821 üzenetére
Igazából mindegy milyet töltesz hozzá - a lényeg, hogy minnél sűrűbb és minnél több, annál jobban elnyomja majd az ecet szaga az izzadságét
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #33806 üzenetére
Mosd ki ecettel, ne mosószerrel. 60°-on.
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
concret_hp #33683 üzenetére
Magyar?
-
Csyppa
senior tag
válasz
concret_hp #33739 üzenetére
A földhivatalnak van ilyen takarnet névre hallgató dolga, ott lehet ilyesmiket nézni. Ügyfélkapu kell hozzá talán.
-
degu
senior tag
válasz
concret_hp #33696 üzenetére
Nem haragszom,de ugyanabba a hibába estem,mint Te!
Te se haragudj! -
degu
senior tag
válasz
concret_hp #33692 üzenetére
Ne haragudj,hogy belepofázok,de ki az a *mindenki*?
Azt el tudom hinni,hogy Te jobban élsz ,-és habár minden tiszteletem a Tiéd,Te nem *mindenki*vagy.
A végtelen siránkozás helyett csak annyit füznék hozzá,hogy a kocsim ma már néha hetekig áll a garázsban,mert nem tudok tankolni,és komoly gondom,hogy elfogyott az ősszel vásárolt tüzelőm,stb.
Hát én pl....EZT nem értem ezen! -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
concret_hp #33674 üzenetére
nem az a lényeg... tolmácsnak készülök elvileg.
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #33668 üzenetére
PayPal váltja a pénzt, hidegen hagy hogy a bank mennyiért vált. PayPal árfolyam kb. 10 Ft-tal a középárfolyam felett van. A bankival a legnagyobb probléma hogy a vásárlás után 2-3 nappal van csak valós terhelés, ha változik az árfolyam akkor vagy többet vonnak le mint a fizetésnél zárolt vagy nem. Nekem az meg nem jó.
-
fokukac
nagyúr
válasz
concret_hp #33668 üzenetére
ja, hát igen, a cib-nél ritka nagy a marzs...
(tanult kollégám szokta mondani, hogy cib - a legg.cibb)
mondjuk erős a verseny... minden banknál tizenforintok vannak a vételi és az eladási árfolyam között...
valahogy be kell szedni azt a 200 milliárdnyi tranzakciós illetéket és 120 milliárdnyi bankadót... -
válasz
concret_hp #33657 üzenetére
típusfüggő, hogy melyik merre nyílik, de van 180 fokban nyíló töltőablak is.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp #33657 üzenetére
Felültöltőset kell venni és máris ki van küszöbölve ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Honda topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest