- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #15086 üzenetére
Nekem 2 heten belul volt 2 koltozes... Fel a fejjel, egyszer vege.
tbs: 21 volt fater, amikor szulettem. Ezen a kepen kb 1-2 eves lehetek
-
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #13968 üzenetére
Nem nehéz kiszámolni, hogy 21 voltam mikor házasodtunk!
A gyerekeim 23 és 26 éves koromban születtek. Nagyon közvetlen a kapcsolatunk, sokat vagyunk együtt. Nem nevelni, inkább csak irányítgatni kell őket. Nem isznak, nem drogoznak, nem tiszteletlenek a felnőttekkel, képességükhöz mérten tanulnak. Persze nálunk is voltak, vannak és lesznek problémák, de összességében békés és kiegyensúlyozott a családunk. Nem tudom, mi lett volna ha pl 31 vagy 41 évesen nősültem volna, de nem bánom, hogy olyan "korán", fiatalon házasodtam. -
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #13264 üzenetére
Sajnos nem tudom mivel lehet nagyot szakítani, a tőzsde az földöntúli hely számomra, sosem tenném be oda a lábam!
Az arannyal viszonylag nehéz melléfogni, a tőzsdei papírokkal már nem annyira. pl aki MOL részvényt vett akkor, mikor az állam is ezt tette, az mára elvesztette a befektetése nem kis részét.13266) ToBeY öt éve dolgozom minden nap arannyal és még mindig van olyan tárgy, amiről nem tudom eldönteni 100%-osan, hogy micsoda egészen pontosan!
Semmilyen körülmények között nem szabad valamiért látatlanban kifizetni látatlanba 5-6 ezer forintot grammonként!!
-
Algieba
őstag
válasz
zolynet #12923 üzenetére
Nagyon meredek, hogy a befektetők svájci frankba fektetik a pénzüket. Oké, hogy Svájc banki központként rendkívül stabil, de egyetlen egy ország, és területileg sem a legnagyobb. Az egész pénzügyi kavarás irracionális számomra, akár ha szellemek labdáznának levágott emberfejekkel.
-
-
válasz
zolynet #12684 üzenetére
Hát igen, először veszek újat, azután még erre visszatérünk. Most a haveromnál van, ő teszteli le le először, hátha tud valamit kezdeni vele.
Annyi volt a hiba hogy volt mostanában pár áramszünet, azután indítom a gépet és semmi,vagyis a lap bejön, de nem tud miről Bootolni, széthúzgáltam mindent, próbálom asztalon, semmi. Rárakom a kezem és érzem hogy meg sem mozdul. A fej nem szakadt le, de olyan égett szaga lehetett, szóval tuti hogy elektronika baja van. Esetleg valaki tudja hogy garanciális javítás esetén mentenek-el e vagy csak cserélik, ezt esetleg garanciában cserélnék, mert még érvényes?
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #12222 üzenetére
Örülök!
Az előadó Mizu című slágerét is azért pakolják be a rádiók lejátszási listájába, mert "már 10 millióan letöltötték a legnagyobb videós portálról"!
Pár szóban azért elmesélném, miről maradtál le!
Csááááá!
Nekem kukim van,
neked nunid van,
gyere - gyere dobjuk össze amink van.Neked nunid van,
nekem kukim van,
gyere - gyere dobjuk össze amink van.képi megjelenítés:
Fluor talpig ADIDAS-ban (igen, az ADIDAS reklámarca!!), mellette Soerii és Poolek urak, akik csillogós ruhát és fehér party szemcsit viselnek. Egy szőke csajra üvegből tejet locsolnak. Feltűnik egy csirke jelmezes és egy fallosz jelmezes statiszta. Bevillan egy vagina jelmezes statiszta is. Együtt a fallosz és a vagina jelmezes statiszta. Mindez egy tele graffitizett üzemcsarnokban.
BIZTOSAN VAN MÉG LEJJEBB!
-
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #11866 üzenetére
Nem, abszolut nem. Bar meleg volt es igy szoknyat vettem fel , de abszolut magasan zarodo, uzleti targyalasra valo ruha volt rajtam.
Mawyx: Ne is aggodj ezen , amit tanacsolni tudok ,leny nyugodt es jokedvu . Ne aggodj, mert az latszodik. Nem kell bedobni semmit -amugy remelhetoleg jovore mar nekem sem lesz bedobnivalom hala az egnek - szoval , csak celtudatosan, ugysen, okosan elore. Azert egy kis csinossag nem art. -
-
-
Winner_hun
félisten
válasz
zolynet #10103 üzenetére
1-re értünk haza. Fárasztó napok voltak. Végén nem is csináltam képet, késő volt már. Mindegy, úgyse lett teljesen kész a konyha, 1 ajtó vagy a festőnél maradt vagy elkeverdett vagy a festőtől más vitte el. Majd megyek még, felteszem aztán kép is lesz.
Amúgy a mai pihenőnapról annyit hogy nemrég telefonáltak, hoznak munkát, sürgős, ma kell... pedig kedvem az most nem sok van hozzá. -
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #9439 üzenetére
A feleségem munkatársának a fia. A nejem szerezte, volt benne egy kis szociális szál is, mert fent nevezett munkatárs bedőlt lakáshiteles és nehéz körülmények között él. Mondjuk a fia meg egy svihák kontár, de hát ez van!
Tavaly kifestettem egyedül a hálószobát, kicseréltem a radiátort. idén a nappali tapétázása és az ottani radiátor cseréje aktuális, ezt is sk fogom csinálni!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
zolynet #9247 üzenetére
Egyből a kommandót kellett volna hívni,erre közbiztonságra nagyon veszélyes személyre.
Nemhogy inkább a komoly bünzőkkel foglalkoznának.Nálunk van játékterem, az előtt csak hammer,merci,lambo és egyébb 20-30 millás kocsik állnak mindíg csoportosan.Ez vajon miért nem tűnik fel a szerveknek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest