- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #56455 üzenetére
az lehet necces, mert a hitelkártyánál szokás beállítani egy hitelkeretet, amit a fizud alapján, illetve a költéseid alapján határoznak meg. mondjuk ugye úgyis folyamatosan visszatöltöd, így elképzelhető, hogy egy 200-300k-s hitelkeret is elegendő. nekem pl 200k-ra van beállítva.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #56455 üzenetére
€
-
válasz
Winner_hun #56451 üzenetére
Atlagban mennyi penzt vasarolsz el havonta az ebayen?
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #56451 üzenetére
Banktol, hogy van-e ilyen kartyajuk. Szerintem CIB, Raiffeisen, OTP ilyeneknek van csak meg kell nezni van-e valami eves/negyed eves max visszateritesi limit
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #56446 üzenetére
Ha azzal fizetsz a vasarlas osszegenek az 1%/2%/3% (kartyatol fugg) jovairjak a hitelkartya szamladon. Mar 20+ millional tartasz annak az 1% lenne 200K+ amit elkolthetnel magadra
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #56441 üzenetére
Amúgy miért nem valami cashback-es hitelkártyát használsz ilyenkor, hogy legalább valami hasznod legyen azon, hogy a digitális analfabéta usereknek segítesz rendelni? Az elvert pénzből már pár száz ezer simán visszajött volna
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #56190 üzenetére
Laci, küldj egy levelet, és meglátom mivan...
-
fasyrt
őstag
válasz
Winner_hun #56079 üzenetére
Mondom hogy pocsék. Mea culpa.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #56074 üzenetére
Szemdominancia. Majdnem mindenki "megszívja", ne aggódj.
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun #56070 üzenetére
ez jó hír, mázlid volt. nem mindig van ez, én pont ezért máshova mentem az útlevelem miatt. lényeg, hogy kész vagy
nekem ma a motor műszakiztatása ment le negyed óra alatt, örültem is neki. más kérdés, hogy a 10e forintból csak 3500-ról kaptam számlát... -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #56053 üzenetére
Ezt nem lehet bármelyik okmányirodában elintézni?
-
Integra
titán
válasz
azért telefonálj oda először és inkább egyeztess hozzá időpontot. ott már reggel fél 8-kor sorban állás van a sorszámokért. ma is, mikor eljöttem otthonról már az utcán dzsembori volt a bejárat előtt.. ne várj ott értelmetlenül órákat ha nem muszáj.
-
fokukac
nagyúr
válasz
mennyé' kurva korán, mert amúgy be se lehet oda férni, én kétszer próbálkoztam útlevélügyben, már sorszámot sem adtak aznapra délelőtt 11-kor.
-
válasz
aha, ez lesz az.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #55506 üzenetére
Erre nem emlékeztem
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #52478 üzenetére
29M+
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #54840 üzenetére
Melyik bank?
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #54798 üzenetére
tudom hülye kérdés meg olvassam el, de ha paypalon át fizetek és nem jön meg a csomag meg ilyenek, akkor nagy macera visszaszerezni a lóvét? mondjuk több tízezer trade esetén gondolom kevésbé fenyeget ez a dolog, csak elméleti síkon krédezem
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun #54799 üzenetére
Ahogy ismerlek visszautalod.
üdv föccer
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #54694 üzenetére
csak akkor ad másik zászlót, ha elrontom a pin-kódot...
mondjuk, nem tudom, így mi értelme van. -
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #54551 üzenetére
vót ilyen, én is úgy emlékeztem, hogy meg is szavazták, de aztán valahogy mégse (tán alkotmánybíróság v a fene tudja)
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #54551 üzenetére
Nem emlékszel rosszul, tényleg akarták, hogy csak az mehet választani, aki regisztrálta magát valami egy évvel a választás előtt. Szerencsére belátták, hogy ez némileg bicskanyitogató korlátozás lenne.
De mivel most újra nyernek, lehet, hogy 4 év múlva már tényleg így lesz... -
Melack
veterán
válasz
Winner_hun #54546 üzenetére
Nem kell, max ha másutt akarsz szavazni, mint ahová a lakhelyed szerint kellene menned (én már neten átjelentkeztem)
Viszlát: És hová teszik át az irodát?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #54546 üzenetére
Ha az állandó lakcímednek megfelelő helyen kívánsz szavazni, akkor automatikusan fel vagyol véve a névjegyzékbe.
neduddki: értem, szóval elektronyos szobafűtés.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #53657 üzenetére
6 óra alatt sok minden történhet.
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #53638 üzenetére
Sajnalatos
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #53623 üzenetére
Van, te meg is találod
-
válasz
Winner_hun #52629 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Szoval akkor segit, ha tovabb mosol vele fogat (persze 2 percet nem celszeru tullepni).
De kozben olvasom, hogy a rotacios-oszcillacios rendszeruek azok tenyleg jobbak, mint a manualis, szoval megkovetlek titeket.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #52524 üzenetére
Akinek van udvara...
Én mire elérnék a kocsiig, megfagyna a víz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #52516 üzenetére
A langyos vízzel óvatosan, ha túl melegre sikerül, akkor elég egy kis feszültség és egy csinos roppanás keretében keresztbehasad az üveg. Láttam már ilyet sajnos.
És fordítva is igaz, nyáron a tűző napon 60-70 fokos ablakra sem jó a csaphideg slagot egyből ráveretni. -
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun #52518 üzenetére
Igen szaporák vagytok akkor.
Örök dilemma, hogyha szakad a forint mint most, jó lenne váltani, de nem merek, mert mi van, ha durván elszáll az árfolyam. Ha meg visszaáll 300 alá, akkor azért nem.
-
válasz
Winner_hun #52516 üzenetére
ha jól van beállítva a szellőzés, akkor amúgy sem párásodik az ablak. mondjuk néha a hátsó oldalablakok igen, azzal még nem jöttem rá, mit kellene csinálni
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun #52495 üzenetére
nekem 4 év alatt lett kb 6, de 100% vagyok szintén
-
nike_
addikt
válasz
Az enyémmel lépted át legalább?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #52485 üzenetére
ja. az a 10 Ft nem dombornyomott kártyák jutaléka. A dombornyomottakkal ingyenes a fizetés továbbra is.
Csak mondom, hogy az után is 0,3% az illeték, amit a bank fizet be a kasszába, de persze végül az ügyfelek fizetik, így vagy úgy.
Elképesztő amúgy ez az egész, hogy ilyen lehet a fejlett világban...
Ui. Anti meg ma azt mondta, hogy a bankok a Döbrögik, ők pedig a Lúdas Matyi, és háromszor verik le.
Kár, hogy már tizenötször megtörtént... -
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #52480 üzenetére
díjjak?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #52480 üzenetére
milyen 10 forintos sarcokból?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Matolcsy üdvözöl, csak így tovább kell a tranzakciós adó-bevétel!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #49414 üzenetére
28M+
-
Melack
veterán
válasz
Winner_hun #52473 üzenetére
Ez baromi jól néz ki
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #52263 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun #52335 üzenetére
szuper, köszi
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #52287 üzenetére
Ikeaban vett TV allvanyunk van. Miutan raraktuk a TVt par het alatt szepen meghajlott a polc/lap
-
Integra
titán
válasz
te is látod, hogy milyen a piac, mire van kereslet. és akkor az ember pislog, hogy egy minőségi kanapé 2000-3000 euro és, hogy az lehúzás..
jah és szólj, hogy mikor érsz rá kijönni hozzánk, meló van -
föccer
nagyúr
válasz
Viszont a legolcsóbb.
üdv,föccer
-
parandroid
félisten
válasz
Ki a tököm hívott téged jyskes bútort összerakni?
És miért nem küldted el melegebb éghajlatra?
Amúgy én egyetlen alkalommal jártam ott, pont emiatt, amikor Keszthelyen nyílt, nyitásnál benéztünk, mert mindenki áradozott róla, hogy milyen jó, és milyen olcsó. Hát, khm...
A legszebb az, hogy most karácsony körül láttam egy cikket valamelyik bulvárhírportálhoz kapcsolódó életmódmagazinon (talán divány, de már szerencsére nem emlékszem), ahol az ikeát, a kikát, a jysket, és még valami utóbbihoz hasonló gagyi-brandet versenyeztettek téli akciós ajánlatokkal, mert nyilván ez versenyképes, és egy kategória (végülis bútor-bútor).
Szóval nem kell ide tervezett avultatás, elég ha sok szar készül olcsón, vinni fogják, mint az ingyencsokit. *
* Ja, igen, Mo-i csokoládé-kínálat, élükön a kakaós tejbevonómassza-figurákkal (ktvm) megint megérne egy külön bejegyzést. Gyerekek otthon kapott noname-mikulásai és ktvm-karácsonyfadíszek kokrétan mentek a kukába, mert annyira borzalmas ízük van, hogy még sütire sem bírtuk rávenni magunkat, hogy elhasználjuk.
És a kedvencünk az volt, hogy az itteni magyar szcéna a magyar gyerekeknek szervezett magyar nyelvű mikulásünnepségen (katica részt vett a szervezésben) ragaszkodott ahhoz, hogy Mo-ról hozzák a mikulás-csomagokat, mert olcsóbb (!) és finomabb (!), és akkor lesz benne szaloncukor (!), mert azt mindenki szereti (nem), és anélkül nem ünnep az ünnep (de).
p
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #52253 üzenetére
HI!
oszt m lesz iy szegeny kutjli-mutjlival?:- )
udv
neduddki
-
válasz
Winner_hun #52180 üzenetére
Tizedike kornyeken majd egy jo lumia800 hatso burkolatot mar kineztem a tamogatasodra
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #52169 üzenetére
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #52165 üzenetére
Aha, pár éve vagyunk náluk, de minden flottul megy mindig, kopp-kopp.
Flexi csö azért, mert az ment tönkre és az valo a kocsi alá elöl, semmi mokolás nincs benne. Mielött belekötne valaki, nem tudom mi valo alá, de most ez van alatta és szaktopicban is ezt mondták, ugyhogy ugyanolyanra cserélem, mint ami most van alatta, csak nem lyukasra -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #52129 üzenetére
Ezt csak most látom ahogy haladok a visszaolvasással.
Nekünk tavaly jött felszólítás, de a rendes levél az hova lett? A postás azzal gyújtott be? Jópofák azért.
A Genertel egyébként akikkel szívünk megint, jövöre átmegyünk az Allianzhoz, mert a kocsi is ott van és mindig gyorsan küldenek mindent.Vacsira hotdogot ettem, láttam az újságban, hogy a lidliben van pirított hagyma, szakadt kipufogóval már kezdtem ideges lenni mire találtam egy boltot. A hotdog kiflit is rádobtam a grillre, nagyon finom lett
Sürgősen kell egy flexi cső, ez nem állapot. Vagyis állapot, de nem jóMa még szép idő volt, 3 órát sétáltunk, jólesett, klassz nap volt
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #52053 üzenetére
Nekünk ma jött meg a levél végre.
-
szőröscica
addikt
válasz
Winner_hun #52130 üzenetére
A munkád minőségéről nagyon jókat hallottam. Én kicsit másfajta színvilágban gondolkodom, de nincsenek kizárva az egyedi készítésű bútorok. Először álljanak a falak belül, addig gyűjtöm az ötleteket, aztán ha aktuális, lehet megkereslek privátban.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #52129 üzenetére
jajj, így én is jártam.
melyik az, csak nem az egon?
az első tészletről megmondták, hogy január 20-ig kell befizetni.
A másodikról pedig szó se esett.
Mivel negyedéves gyakoriságot választottam, fel sem merült bennem, hogy a második részlet már februárban esedékes, ezek a b*zik pedig nem szóltak. Májusban aztán már gyanús volt a dolog, de mikor telefonáltam, hogy nem jön számla, azt a választ kaptam, hogy fel is mondták a szerződésem, mert lejárt a 60 nap. én meg csak néztem, hogy mi van... agyrém. -
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #52092 üzenetére
diós pörkölt?
érdekesen hangzik... -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #52053 üzenetére
4-szer írtam már nekik, mindig írják, hogy küldik, de azóta is küldik folyamatosan
Meddig lehet így használni a gépet? Anyámék utánfutójáról van szó, kellene nekik a tanyán.(#52055) Integra: ezt én is kérem
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #51671 üzenetére
Hát ez a JAVA egy agyrém.
Nem csak a CIB-bel kellett ezt megcsinálni, hanem minden oldallal, amit használok, és van rajta java. Úgy mind stooq.com, budacash.hu (de ez egy dán bank szerveréről rajzolja a grafikont, szóval még azt is hozzá kellett adni)
agyrém.
-
válasz
Winner_hun #51985 üzenetére
nincsen, legalább is nem látszik, tényleg teljesen hibátlan a lépő, szerintem még fél éves sincsen.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Totál fingjuk nincs róla, hogy mit cseszett el az új java update.
-
válasz
Legalább próbálkoznak szóval be happy
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #51580 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
A tegnap este elküldött levelünket szeretnénk kiegészíteni az alábbi, a 2. pontban szereplő információval.
Január 15-én telefonon vagy e-mailben tájékoztattuk Önt a CIB Internet Bank használatához szükséges Java bővítmény legújabb verziójának telepítésével a CIB Internet Bank használatakor fellépő hiba megoldásáról.
A Java segédprogram biztonságos működése érdekében a korábbi tájékoztatásunkban kért beállításokat mindenképpen módosítani szükséges.
A Java Control Panel
1. Security fülön szereplő beállításnak 'High', vagy 'Very High' értéknek kell lennie. Amennyiben ennél alacsonyabb ('Medium'), kérjük, hogy állítsa magasabbra.
2. Advanced fülön az Advanced Security Settings részben a Use SSL 2.0 compatible ClientHello format opció NE legyen bepipálva.
Hozzáértők... 3 e-mail, abból 2 az előző javítása, 1 pedig a javítás javítása.
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #51611 üzenetére
De miert korlatoznak le, ha rendesen ki is fizeted?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #50925 üzenetére
259-nél járok a legutóbbi 60 napra, lenne még mit venni erre persze hogy megint lekorlátoztak, nem telt le 24 óra, hrrr.
-
Melack
veterán
válasz
Hmm, én napi szinten ilyeneket magyarázok a usereinknek
-
fokukac
nagyúr
válasz
basszus!
tegnap frissítette magát a Jaca, és utána még működött. Most, hogy bekapcsoltam, már nekem sem.De most, hogy megcsináltam, amit leírtál, most már oké.
De hogy ezt hogy fogom elmagyarázni a családtagjaimnak telefonban... Hihehetlen.
Agyrém.@Emvy: csak ennyi, és feladod?
És amikor kifejtik, hogy a kábel iránya se mindegy?Sőt, ha szétszeded a rendszert, majd újra összedugod, akkor kell két hét, hogy újra összeérjen?
Ha odébb tolod a hangfalat (és megmozdult a kábel, tehát más az alakja), akkor is...?
-
Mawyx
őstag
válasz
Aranyos, hogy a vendégszobába egy komplett technikus csapatot kell költöztetni, akik segítenek az átlag usernek bejutni a netbankba
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Édesapám a második sornál kapcsolta volna ki a gépet.
-
válasz
Alakul a dolog
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #51553 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
A mai nap e-mailben tájékoztattuk Önt a CIB Internet Bank használatához szükséges Java bővítmény legújabb verziójának telepítésével a CIB Internet Bank használatakor fellépő hiba megoldásáról.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a korábbi levelünkben szereplőkkel ellentétben a Java Control Panel Security fülön szereplő érték beállítása 'High', vagy 'Very High' legyen. Amennyiben ennél alacsonyabb ('Medium'), kérjük, hogy állítsa magasabbra.
Annak érdekében, hogy a CIB Internet Bankot megfelelően tudja Windows operációs rendszert használó számítógépén futtatni, kérjük az alábbi teendőket végezze el:
1. Indítsa el a Start menüben a Vezérlőpultot.
2. Válassza a ’Java’ ikonját (Java Control Panel).
3. Az ’Exception Site list’-nél nyomja meg az ’Edit Site List’ gombot.
4. Kattintson az ’Add’ gombra.
5. Írja be a megjelenő mezőbe a https://ibank.cib.hu címet, majd kattintson az OK gombra.
6. Ezt követően indítsa újra a böngészőt.
Köszönettel,
CIB Bank Zrt.
-
válasz
Winner_hun #51571 üzenetére
Majd akkor veled rendelek burkolatot a lumia 800-hoz, mondjuk az is jövő hónapra van tervezve, addigra már nem sok értelmes lesz a tesztelésnek
-
válasz
Winner_hun #51571 üzenetére
pafff
asszem egész karrierem alatt most tartok kb. 50 ebayes vásárlásnál.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #51549 üzenetére
nekem is tegnap frissült a java, de ugyanúgy megy, ahogy eddig.
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #51553 üzenetére
Vagyis megkaptad lényegében ugyanazt, bővebben, mint amit az általam linkelt FAQ-jukban is írnak.
-
Lortech
addikt
válasz
Futtasd egy régebbi verzió javaws-ével a jnlp-t.
-
Tim82
félisten
válasz
Gondolom, ez pont idevág:
"A JAVA virtuális gép legújabb verziójának frissítése után tapasztalhatja, hogy automatikus figyelmeztetés jelenik meg az Internet bankba történő belépés előtt, amely figyelmeztetést a JAVA automatikusan generálja.
Felhívjuk figyelmét, hogy az Internet bank biztonsági foka továbbra is megfelelő, emiatt azt javasoljuk Önnek, hogy a figyelmeztetésben engedélyezze az alkalmazás hozzáférését, és ezt követően igénybe tudja venni a CIB Internet bank szolgáltatásunkat."
-
Melack
veterán
válasz
Java frissítéssel csak óvatosan... Itt a cégnél mindig egy régebbi verzióval futnak a cuccok.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun #51397 üzenetére
Bazz, hogy még erre is van topic. Olyan is van, amelyikbe beleverhetem a f..om?
-
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #51388 üzenetére
de ha lenne akkor jatszhatnal Catant vadidegenekkel
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #51385 üzenetére
Catan-t xboxon is lehet nyomni vadidegenekkel.
Néha durva partik alakulnak ki.
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun #51312 üzenetére
Érdekes, hogy a mostani társaságból mennyien járunk e körül az időszak körül.
Amúgy tegnap este felfedeztük, hogy a lovefilm.de-n fent van a teljes top gear sorozat, belenéztünk az egyik jelenleg legnézettebb epizódba, ami történetesen a 16. évad karácsonyi Middle East Special-je volt a három napkeleti bölccsel, meg a kis Styg születésével. Azt azért nem hiszem, hogy végigdaráljuk a teljes sorozatot, de hogy ezentúl családilag is bele-belenézünk, az tuti.
Én pár részt már itt-ott láttam, meg régóta tervben volt, katicának viszont az újdonság erejével hatott, ő még nem hallott egyáltalán ezekről a csávókról. A lányok meg a brit akcentusra kapták fel a fejüket, hogy ez most akkor milyen angol?
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #50925 üzenetére
Szerintem napi, vagy félnapi limit van, nem havi.
bobsys: Az ügyfél nagy úr. Kitartást!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #50921 üzenetére
Máma már ne hasadj tovább, Teee, szürkeimportőr...
Bobsys: én azt sem értem, hgoy miért indultál el, amikor 2-3 napja káosz van, és ennél kisebb eseményeknél is káosz szokott lenni.
Mindegy, kitartás, meg ne faggyál..!Ui. látod, mennyivel jobb az öreg kontinens, nincs itt semmi extremitás...
A Kárpát-medence szélvédett hely, és 15 fok van (igaz, megmarad a büdös is)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #50921 üzenetére
Tök jogos, már megbocsáss.
-
NoLF
veterán
válasz
Winner_hun #50789 üzenetére
itt meg ha jo ido van akkor 5 perc mulva rossz lesz
karacsonykor pedig mindig jegeso esik, ezt mar kijelenthetem.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #50774 üzenetére
Marmint a szobaban? Nos igen.
Fozessel, mosassal siman kepzodik ennyi, rendszeresen 70-80% szazalek volt a paratartalom, mielott a masina ide nem kerult. Az meg sok. Nagyon sok.
Amugy amilyen idok itt jarnak, akinek van udvara az is csak akkor tereget ki, ha van ideje nezni az idojarast
Barmikor lehet egy 5 perces zuhe.
7: ecoair dehumidifierunk van, nem olcso, de tenyleg jo.
[link] -
bobsys
veterán
válasz
Winner_hun #50428 üzenetére
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #50428 üzenetére
Át kell állítani minidump-ra a full memory dump-ról.
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #50284 üzenetére
Mint emvy irta, itt UK-ben kicsit mas a rendszer, es igen, megoldhato, nekunk itt azonnal ( vagy 1-2 percen belul) atmegy az utalasok igen nagy resze , akar bankon kivulre is .
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #50256 üzenetére
Eddig városbemutató volt, most kezdődik, [stream] (vagy TV, de az nekem nincs
)
-
Integra
titán
válasz
azmiaz?
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
jo hogy monod allitla van a digin is be kik habginyi
udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #50171 üzenetére
Telenornal ez a policy, t-nel nem tudom.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nekem is, 5000 pénzért kínáltak cserét.
-
csecso22
tag
válasz
anyámnak is olyan sim van a siemensében
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun #50160 üzenetére
Le vagyok maradva ezek szerint, sorry.
Mi van most?
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #49816 üzenetére
Te is vettél tőle marihuánatermesztéshez spéci lámpát?
-
Melack
veterán
válasz
Winner_hun #49808 üzenetére
Lehet szakmai együttműködést kötöttek?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #49765 üzenetére
2 éve megvan a telefonom, alig használtam volna mms küldésre, mert minek, volt pár próbálkozás, de kb. 5-ből 1-et küldött el, a többit függőben hagyta. Most pénteken megint kéne, most tényleg az mms, kipróbáltuk, 1-et elküldött, nagy nehezen 10 perc alatt, erre váratlanul elküldte az elmúlt 2 év függőben lévőit is...
persze a frissre a válasz már nem jött meg, csak másnap. Felhívtam trémobilt, aszondja a 4. ügyfélszolga:szoftverfrissítés kell neki KIES-en keresztül. Felaktam a KIES-t, kiírja, hogy a telefon nem támogatja a KIES-en keresztüli frissítést
sammobile.com-on vannak hivatalos szolgáltatós friss frissítések. Regisztrálni kell, megtettem. Bejelentkezek, kikeresem a telefont, hozzá a legfrissebbet, erre kiírja, hogy jelenleg nem elérhető a régi tárhelyen, az új tárhelyre átmozgatás után majd egyszercsak elérhető lesz valamikor talán a firmware.
De mellesleg szerinte ez KIES-el is telepíthető...KIES szerint meg mégse. És az MMS meg ott pucsít a telefonban, kiírja hogy :"Küldés..." és nem történik semmi. 3G, adatkapcsolat be van persze kacsolva, de minek..
Na de nekem csak holnap kell kocsiba ülnöm... -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun #49765 üzenetére
Hondád van, szóval beülhetsz.
Daciad lenne, féltenélek ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Proxmox VE
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest