- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
tegnap délután minket is hazazavart nyékről a szél... annyira fújt, hogy a sátrat el akarta vinni. csak begyűrtük a kocsiba, itthon hajtottuk össze. de jó volt a kint töltött kb. 1 nap pecázás. majd írok róla logoutot, fényképekkel
ja, amúgy ma esett itt is az eső, most épp nem esik.
-
tildy
nagyúr
www.idokep.hu.
hasznos.
Ha nem is esik, de hideg van . -
kételkedem
addikt
-
harry
veterán
Köszi de szerintem ez téves... ez a piros hátteres a Cad-Hoc nem tudom milyen csekk, amit linkeltem, az pedig a chequedejeuner, sárga csekk.
Maga a kereső meg elég szerencsétlen, nem is igazán értem, hogy működik... ha nem adok meg kerületet, csak pát találatot látni. Aztán mindegy melyik kerületetn állok, és keresek rá a 'thai' szóra, ugyanazokat találom, össze-vissza kerületekből, sőt, másik városokból is. Tehát településre szűrve nem lehet keresni, az összes budapesti étterem listáját meg nem egyszerű átböngészni, és akkor még mindig nem tudom, melyiket lenne érdemes megnézni... -
-
Verus
senior tag
Hát ők ilyenek. Ismerős. De ha ők csinálnak valamit lapítanak, mint sz@r a fűben.
Már akkor rögtön feljelentést kellett volna tenned. Mert akkor elindul az eljárás, ugyan az is 3 hónap mire kijön a határozat. Aztán megint várakozás. Nem egy gyors ügymenet ez. Sok utánajárás van vele.
Ezért mondom én, hogy mindenhez rendőr kell, még akkor is ha elismeri, akkor is ha nem. Mert legalább nem kell akkor pereskedni.
Juuujj, most látom földim vagy
Akkor már értek mindent. Ahogy itt közlekednek az már kabaré a köbön. Engem rendszeresen el akarnak ütni itt.
Psychonaut: Ez örök igazság. Bár néha már én is feladnám, mégsem teszem. De már csak 29 naaaaap.
Topeeee csak virágot neee
Ilyeneket irtok a kertben
Köszi
-
gamerkiller
senior tag
Én falun lakom, a 61-es főúton. Nyár elején nyitottam ki az ablakot, és azóta nem csuktam be. Szeretem hallani ahogy a kamionok dübörögnek a ház előtt.. Itt egy kamion parkoló velem szemben, és jó érzés..
Be akar mászni valaki? Kerítésen belül sem tudnak bejönni, nemhogy a házhoz..
1010: beragadt az S betű?
Szerk2: Kaptam egy fülest hogy jönnek haza anyámék.. Megért volna egy blogbejegyzést ez a takarítás, nem is tudtam hogy padlószőnyegem van, és ilyen szine..
Ja, azt sem tudtam hogy van új pórszívónk..
Mindjárt lövök 1 képet a szobámról..
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest