- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
zolynet #9876 üzenetére
Jó étvágyat, meg mindenkinek
Egy kis túrós csusza, előtte bemelegítés címén fánk volt (amit egyik kollégám hozott és ettünk vagy 8-an belőle, mert annyit hozott), amivel tele is lett a pofánk.
Számlát nyújtok be a Concorde-nak, mert nem rúgtam szét a hátsóját és ezzel a felháborodásom kiéhezve maradt.
-
NoLF
veterán
válasz
zolynet #8906 üzenetére
hát nem feltétlenül
a csapolt delirium tremens 4 decis korsóban érkezik és 650ft
(a kisboltban lehet kapni 0,33as üvegest, 700péz) ugyanennyi a 4decis csapolt meggyes floris kriek is, a kisüveges belgák 600 forintok, a fél literes barna krusovice meg szőke budweiser 450ftés persze hogy lehet kapni kwak poharat! beszarok, ilyen kell! [link]
-
kételkedem
addikt
válasz
zolynet #8593 üzenetére
Lakást tegnap porszívóztam, ma autót akartam mosni, de szakad az eső. Így ez a program ugrott...
A Focus bal első fényszórója nem világított. Nosza steklámpa bekapcsol, tartalék izzó elővesz, semmi gond megy ez!
A lámpatest hátoldalán van egy takaró lemez, eltávolítása szinte lehetetlen, mert beleütközik az akkumulátor tartó tálcába. Szívembe zártam a mérnököt, akinek a kocsi ezen részének a megtervezése volt a feladata. Miután mégis leizzadtam a takaró lemezt, megfogtam az izzó foglalatot, ami szétporladt a kezemben, ugyanis el van égve
Holnap lehet szervizbe vinniEgy kicsit kezdem úgy érezni, szopóágon vagyok a kocsival kapcsolatban
-
BITBOYS
addikt
válasz
zolynet #6742 üzenetére
Nekem a mani kell. Persze jó mag fasza ez az asztal, de nem így ebben a formában.
A másik brigádunkból valaki azt mondja kapott, mások annyit mondanak, hogy nem is volt prémiummegy a kavarás ezerrel.
bolondember: Valami ilyesmi lesz. Van annyi tartozásom, nagyon kellene a + zsé.
-
Tim82
félisten
válasz
zolynet #6692 üzenetére
Az sem volna egy rossz alternatíva, ha a Nagykörúton kívül lenne csak engedélyezett az autós közlekedés. Tudom, radikális vagyok.
Pedig a riadó most kivételesen engem is (mint nem autóst) érzékenyen érint, a konyhám felújítását végző mesterember pl. becsületesen betartja a szabályozást, ezért ma nem is kezdi el a melót... (Nagykovácsiból jár be, remélem, szerdára a riadó le lesz fújva...)
-
Winner_hun
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz
zolynet #3707 üzenetére
Kockafenyőfa. Bár nem kocka s nem is fenyő.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
zolynet #2919 üzenetére
mostanában nem hinném, hogy kelleni fog, azért köszi.
lajos: azért azt nem árt tudni, hogy most épp melyik egyirányú utca irányát fordítják meg... mert mifelénk ez nem ritka. no jó, országos híreket is hallgatok, naponta 1x, de csak munkanapokon. délelőtt 5-kor az mr1 kossuth rádióra kelek. kipróbáltam a többit, azokra visszaalszok.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #2056 üzenetére
Most már itt is süt, de este még szakadt. Nem bántam volna ha egy nappal előbb abbahagyja. Holnaptól meg felőlem olyan esik amilyen akar. jégeső, zivatar, ónoseső, havaseső, jégdara, lesz még itt úgyis minden. Globális felmelegedés, jégkorszak...
ng: akkor inkább azt dúdolom hogy "..úgy néz ki hogy ma se kapok trippert.."
bár este céges buli, de minden szóbajöhető luvnya rendelkezik épp f@szlízinggel
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #1415 üzenetére
Én akkor döbbentem rá hogy a körzeti orvostól azonnal beutalót kell kérni a szakorvoshoz, mikor egyszer régen Tunéziából hazajövet megfájdult a torkom, mire hazaértünk már a mandulám is. Pont aznap a házban járt a körzetink a szomszédnál, átnézett, mondta hogy mandulagyulladás, adott antibájotikumot, meg hogy kamillatea, ilyesmi. Általában ez hatni szokott, olyan 2 nap múlva már enyhül. Most nem. Elmentem hozzá 4 nap múlva, de ugyanúgy fájt. Adott még erősebb mérget, hogy ez már biztos hat. 3 nap alatt annyira rosszabbodott, hogy már ügyeletre is mentünk, de semmmit nem tudtak, viszont már a szám sem nagyon tudtam kinyitni. Hétfőn út a körzetihez, hogy egyre rosszabb. Nem értette, de azért inkább felküldött a gégészetre. Ott meg rámnéztek, mondták hogy nyissam ki a szám, mondtam hogy nem tudom, de azért mégis sikerült, a doki mondta hogy sima ügy, mandulatályog, fel kell vágni. Remek.
Aztán megjegyezték, hogy ha a legelején oda megyek, akkor ők adtak volna speciálisan erre való gyógyszert, és akkor megúszok egy hét kínlódást, fájdalmat, meg a 4 nap kórházat, infúziót, és folyamatos nyílt sebtágítást a torkomban.
Hát legközelebb oda megyek egyenesen. -
BlacKSouL
addikt
válasz
zolynet #1408 üzenetére
Onnan jöttem
Már vagy 7. alkalommal voltam, de nem találta első kettő alkalommal a második és a harmadik gyökeret, legutóbb viszont már igen. És most nem fájt mikor 'sempergette' benne a tűt, csak kicsit ahogy a hegyével bökdöste, viszont utána picit begyuladt, és nem tudtam összeharapni a fogsorom, mert akkor a töve fájt. De szerencsére már elmúlt.
-
kételkedem
addikt
Egy haverom járt hasonlóképp. Elment az egész család Debrecenbe virágkarnevált nézni. A srác kirakta a családot, keresett helyet, leparkolt úgy, hogy a lököst felrakta a padkára. Mulatság után az egész család beült a kocsiba, a lökhárító pedig felült a padkára. A srác kinyomta a kuplungot, az autó hátra gurult 5 centit, a Fiat Bravo lökhárító pedig ott maradt a járdán.
-
Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest