- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bnss
veterán
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #7993 üzenetére
pillanatnyilag igen minimális esélyét látom annak, amit sugallni akarsz. a dolgok nem ilyen egyszerűek. sok gátja van, amiket nem sorolnék fel (csak néhányat megemlítenék: távolság, temperamentum, hozzáállás, ismeretlenség).
sok esetben maximalista vagyok, és olankor nem vagyok hajlandó megalkudni. vagy minden, vagy semmi. átmenet nincs. persze nem mindenben, nem is lehet kivitelezni. rosszul viselem az általam nem kontrollálható változást, ezért vagy a lehető legtöbb dolgot hagyom változatlanul, vagy igyekszem az általam elképzelt út mentén vinni. ha közben változik, de tudom az okát és irányát, azt elfogadom. de ha nem, akkor morc leszek, és azt az állapotot nem kívánom senkinek.
-
pohár
félisten
válasz
Str8 sk8r #7708 üzenetére
Hhhmm.. a Disco*s Hit stimmel, meg amúgy néha hard techno is befigyel
Hát absinthe (>=70%) kísérő nélkül (!!
), Fütyülős Mézes Barack + méz + Red Bull, (dupla) vodka + Red Bull, Fütyi Mézes Barack + baracklé, meg Bomba + Törleyből a sárgacímkés pezsgő, de végülis csak az a lényeg hogy Törley legyen
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #7235 üzenetére
Mi az alaplap pontos típusa? 45nm ready alaplapok
-
válasz
Str8 sk8r #7177 üzenetére
Köszönöm, de ehhez hozzátartozik az is, hogy matek, meg irodalom, és hasonlót nem tanulok. (nincsenek ilyen óráim) technikusin vagyok első éves. Egy csomó olyan tantárgyam van, amit előtte semmit nem tanultam, de elég sokat már ismertem, h mi hogyan van. Meg hát egy csomó elektronikát lehet találni a neten, meg jó leírásokat. Ezekből rengeteget tanultam. Van egy tantárgy (PIC programozás) amit szinte csak netről tanultam, mert a tanár elég f@sz, és lusta magyarázni meg hasonlók
Meg van egy barátom, akinek jól megy a programozása, így tőle kérek segítséget ha nem megy valami, meg hát a fórumok
ngabor2:
Kezd fogyni a karácsonyi szaloncukor készletem
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #7113 üzenetére
A Magyar Postának van még jó pontja?
yeti: Sikerült megfogalmaznod a főzés alaptézisét, grat! Jó eszközökkel, jó minőségű alapanyagokból már kis szerencsével is finomakat lehet készíteni. Tulajdonképpen csak néhány alapvető eljárást kell megtanulni. Persze ettől még nem lesz az emberből mesterszakács, de ha nem hal éhen, már megérte.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Str8 sk8r #6878 üzenetére
a heat pipeban nem víz van, hanem valami gáz, ami hőhatására felmászik, aztán lehül és cseppfolyós lesz, visszapottyan.
Vagy valamit most rosszul értek?
egyébként hogy tudom itt XP-ben egyes alkalmazások hangját letiltani. Vista alatt ott van az opció, de itt sehogy nem tudom megcsinálni.
Csakmert pl most nemrég majdnem meghaltam szívinfarktusban amikor egy oldalon brutális hangerővel megszólalt valami üvöltő zene... -
Esmein
nagyúr
-
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #5068 üzenetére
Azt tudom, hogy már jó régen otthon van, és azt is, hogy műtét, kezelés várt rá. De mi történt a kezével? Elesett, vagy valami más?
A szívem nekem is visszahúz, lehet vissza megyek, ha kapok egy jó ajánlatot.
Húsdaráló? Nem aprózza
Sikerült annyiszor szerkeszteni a hsz-at, hogy hármónkon kívül nem sokan fogják érteni, miről beszéltünk.
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #5064 üzenetére
16 évig végeztem hasonló munkát. Se hétvége, se húsvét hétfő, se karácsony. Két éve váltottam, most nagyon élvezem a 07:30-16:30-ig tartó munkaidőt és a heti 40 ledolgozható órát.
rarri: A téli sportok csaknem teljesen kimaradtak az életemből. Gyerekkoromban mikor először adtak a lábamra korcsolyát olyan helyre merészkedtem a tó jegén, ahova nem lett volna szabad. Beszakadtam. Szerencsére az a lány akire rá voltam bízva több felnőtt segítségével kiszedett. Az egészből arra emlékszem, hogy sütőben melegítik a lábamat
-
7
addikt
válasz
Str8 sk8r #3138 üzenetére
Moderátorok nincsenek témánként. Persze mindegyikünknek megvan az a területe, ahova többször jár, de ez egyéni preferencia kérdése (meg a hozzáértés függvénye), de ennek ellenére globálisan van jelen mindenki.
HG-k közül vannak egy páran, akik a lapcsalád egy-egy tagjához kötődnek szorosan, tehát nyilván azon kívül nem igazán lesznek jelen (pl. Bog, MLaca, stbstb)
-
kételkedem
addikt
válasz
Str8 sk8r #3138 üzenetére
Számold meg magad:
HÁZIGAZDA
Abu85
AnDante
Bocha
Bog
dajkopali
Erasmus
eszterencs
fLeSs
Flow
Gubro
Kalandor
KEndre
keopsz
KTTech
madgie
MLaca
pacorro
Parci
Panther
Pompi
Polacheck
Racecam
rudi
Thrawn
Viktor0610
ZsocccMODERÁTOR
Atlantis
Bash
Batman
bolondember
Bordoi
bwoay
Cassidey
Cathfaern
Den
didyman
Foglalt név
Grafiqs
I_Am
Kidus
Loretto
MarKoo
ngabor2
peterkeT
philoxenia
tiv83us
Viktor77
WN31RD
yetike
zsoltee10PH! technikus
Panther-Döreg motoros
RIOS GépházA felsorolás biztosan nem teljes! Ha valamelyik HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR kipótolná a hiányzó neveket, az jólesne!
[ Módosította: bolondember ]
-
-
venember83
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #3104 üzenetére
Nem volt ez elvont, volt benne viszonylag kronológiai sorrendbe rendezett cselekmény, amit lehetett követni, s mellette ott volt csomó eszméletlen beköpés. No mindegy, ma ilyen nap volt, senkinek sem tudtam örömöt okozni, bármennyire is próbáltam. Max a kutyának, akit nem ütöttem el.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest