- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
-
bnss
veterán
válasz
Str8 sk8r #13156 üzenetére
Ha van még egy ilyen USB kábeled, akkor érdemes megpróbálni azzal, hátha. Az USB csatlakozók milyen állapotban vannak?
szerk.: ha minden más PC-n működik, az érdekes és egyben rejtélyes. Az az USB port, amin a HDD-t próbáltad más eszközzel viszont működik, mondjuk, ha van külső táp, akkor érthető. Nincs ötletem, sajnos.
szerk. #2: BIOS-ban nincs valami USB beállítás, ami vonatkozhat meghajtóra?
-
-
Wallz
tag
-
sNORh
addikt
válasz
Str8 sk8r #12883 üzenetére
simán
nemrossz, 3hónapos angolt elkell végezni előtte, 3x18k és kapok nyelvvizsgát / heti5nap/2óra szvsz más tanfolyamon nemkapom meg ilyen olcsón.. :p belevágok
mod: csúúpor, nemcsak komoly kapcsolatra céloztam
Tett félre? ott csak félre lehet tenni, szvsz nemtod elkölteni, szállás hajón, kaját adnak, mosnak rád, jólesz -
-
Algieba
őstag
válasz
Str8 sk8r #12852 üzenetére
Elképzelésem sincs, hogy mit hisz egy félénk, végletekig frusztrált, emiatt testi betegséget is produkáló, nő, aki az anyám, a felnőtt gyermeke utólagos neveléséről.
Nehéz vele. Leperegnek róla a jó lelkű javaslatok is. A fricskákra pedig otrombaságokkal válaszol.
De neki kell meghoznia a döntéseket, hogy ötven után mihez kezd az életével.
-
-
-
rarri
senior tag
válasz
Str8 sk8r #11839 üzenetére
Értem.
Én leragadtam a Rockzenénél ..[Yeah ! :-) ]
ádyz :
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
Str8 sk8r #11484 üzenetére
A patkányok adott helyzetben simán kannibálok, jobb, ha tudod.
A rovartársadalmakban sem épp ismeretlen dolog a más bolyba tartozó fajtársak elleni háború... És még lehet sorolni.
A különbség talán abban van, hogy az ember mennyiségileg könnyedén átlép bizonyos határokat.
-
Algieba
őstag
válasz
Str8 sk8r #10801 üzenetére
Jelenleg is bőségesen akadnak a Természet erőforrásait megóvni szándékozó emberek, akik dolgoznak a nagy feladaton. Csak annyian vagyunk már, hogy nagyon nehéz megállítani ennyi embert.
Szerinted, miért vállaltam fel használt mobilok gondozását? Épp az a célom, hogy a "régi" készülékek új tulajhoz való juttatásával elejét vegyem a pazarlásnak.
-
Algieba
őstag
válasz
Str8 sk8r #10792 üzenetére
Ha minden ember így gondolkodna, megmaradna a bolygó változatos élővilága. Jelen pillanatban is az ember azon van, hogy a Természet erőforrásait feldolgozza termékekké, amik megkönnyítik, hogy még több ember jöhessen létre.
Sokasodjunk!Hm. Van egy utópiám. Egy olyan jövőt ír le, amiben az összes ökológiai fülkét az emberek specializálódott csoportjai foglalták el. Egy ilyen világban teljesen új értelmet nyerne a kannibalizmus, a fajüldözés és az erőszak.
-
pohár
félisten
válasz
Str8 sk8r #10646 üzenetére
Kettő?
Csak elütöttem egy betűtTildy... mi ezt eddig is tudtuk, de ha azt mondjuk hogy a cigányok ölnek, rabolnak, fosztanak, akkor mi vagyunk a rasszisták meg cigánygyűlölők... De ha a minket ütnek-vernek, az már lassan természetes dolog, és nem foglalkozik velünk a kutya se...
-
rarri
senior tag
válasz
Str8 sk8r #9138 üzenetére
Én sem értek egyet a túlzott szoláriumozással, de télen heti 1 alkalom kimondottan jót tesz az ember testének, és a fény által a lelkének is.
Nálam nem a barnulás a cél.
/ nem is vagyok barna !
/
Bon : A helyszínen is le tudsz vetkőzni.
Bár szerintem te nem vagy az a nárcisztikus típus, hogy szoliba járj. szvsz.
/
Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900X, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (29)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SDD) Beszámítás! Posta ok! (28)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest