- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Fel is. Csak aztán elgondolkodtam, hogy melóhelyi gépen maradhat-e, és az lett a vége, hogy a legális XP ment vissza - biztos, ami biztos. Az itthoni nagygépen meg OSX alatt nem megy a TV kártya (Pinnacle PCTV Stereo PCI), így egyenlőre itt ezért nem rúg labdába. De ha veszek egy USB TV tunert és az a macinak is jó - akkor még akármi is lehet...
TexT-Boy: A válaszom végleges, az X40 nem eladó és/vagy cserélhető.
-
ngabor2
nagyúr
ha van valami, ami nem érdekel (és nem gyakorlom), az a vallás...
yetike: pont tegnap nézegettem a htf-et. ott volt egy aranyos rész, amikor a rénszarvas, meg az egyik kismackó összetalálkozott. nem a kismackó jött ki győztesen
(lehet, hogy nem mackó volt, hanem mókus... mindegy, az is egy idétlen kisállat
)
-
(Kolombusz)
veterán
-
Str8 sk8r
őstag
...asszem értem...ez olyan mintha az XP-s géphez hozzákötnél egy win98-ast...csak ha jól értelmeztem, a virtuális gép a valós gépedből elvonódik...mennyire emészti a rendszert?
mondjuk negyedeli?
...és amúgy van ennek valami valós értelme?
...már úgy értem hogy valaki haszná-e ilyen virtuális gépet igazábol?
...
...csá pohár...
-
1010
őstag
egy szamitogepen szimulalsz egy masik szamitogept
pl MAC en winfos xp-t,az osx ben kis ablakban fut egy xpezt virtual machine progikkal lehet elerni.
de lehet xp ben emg egy xp-t vagy winfos 98at is tolni vagy dos 6.0at winfos 3.1
linux....hatranya hogy visszaveszi a gepet,ezer tudtam csak 686 procit szimulalni,mert magnak szimulalt kornyezet emgtremetesehez is sok mhz kell
-
ngabor2
nagyúr
nekem se tetszik a fórum (mármint a tőlem 6 percre levő betonhodály), csak voltam benne párszor. viszont a házirend pár pontja igen érdekes
ha itt is bevezetnénk, a látogatottság erősen megcsappanna
(persze csak akkor, ha be lenne tartva... ami a jelenlegire se mindig igaz
)
-
ngabor2
nagyúr
nem, nem ismerem a megyeri hidat. és az igo sem ismerte. nem nézek tévét (mert nincs, pontosabban van, csak a bátyámnál, mivel mikor itt volt akkor se kapcsoltam be), nem hallgatok híreket, nem érdekel pest közlekedése. épp elég debrecené. te például hallottál a debreceni fórum átadásáról? az se túl gyakori esemény, és mégis az a tippem, hogy nem igazán. mindenkit a helyi dolgok érdekelnek.
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom, de tény hogy itthon még nekem sem nagyon hibázott
A román meg Horvát viszonyokat viszont 2007 decemberi állapotukban jól adta vissza, szóval szerintem csak a képi anyag nincs összhangban a szöveggel. És az elnagyoltság sem lehet gond, mert még a román földutakat, sőt, még a két sétálóutca közötti összekötő járdát is jelöli pontosan
-
Winner_hun
félisten
Körforgalom.. osztálykirándulás, osztályfőnöknél meg nálunk is volt GPS. Indulásnál kicsit felhúztuk az agyár (részletkérdés
), amikor mondta a körforgalomnál a GPS a második kijáratot kiment az elsőn
Persze nem mentem utána, megvártam míg jön utánam, élmény volt nézni ahogy megfordult a kisbusszal a két sávon úton
-
BlacKSouL
addikt
Elmentünk üzleti útra 2x Temesvárra, kétszer szívtam meg az ilyen kereszteződéseket. Szintén üzleti út Lengyelországba, ott nem is feltétlen városi zsúfolt utcáknál, hanem főutaknál mondta a hülyeséget, a másodiknál már nagyon lestük a képernyőt. Mutatni ugyanis jól mutatta, csak hülyeséget beszélt. Nyáron Horvátországba menet Isztria felé a főút/autópálya helyett simán benavigált minket szóban Rijeka belvárosába, miközben jól mutatta az irányt. Ha mindezeknél csak nagyon tájékoztató jelleggel hallgattunk volna a szövegelésre, akkor megúsztunk volna sok idegeskedős kacsmargást.
Szóval nem csak a szélsőséges eseteket ragadom ki, de épp a kritikus pontokban kéne segítenie, mert a nyílegyenes főút vagy autópálya nem nagy kunszt. Volt pillanat mikor ki akartam vágni a kocsiból, de rájöttem hogy hogy álljak hozzá a 'hangos' navigáláshoz. -
BlacKSouL
addikt
Általában. De ha egyszer olyan helyre vet utad, mint pl az ilyen vagy ilyen kereszteződések Temesváron, akkor új értelmet nyer a "fordulj enyhén jobbra", illetve a "következő lehetőségnél jobbra" kifejezések mindegyike (szinte mindkettő esetében egyenesen kellett volna haladnunk nem is egyszer). Ha ilyenkor nem pillantasz rá a kijelzőre hogy melyik is a nyomvonal amin el akar vinni, akkor bukta van.
Mert tök egyenesen át kell vágni a zöld vonal szerint, közben meg vadul próbál szóban jobbra fordítani.
mod: Persze ez lehet hogy csak az ájgó nyóc kedvessége -
-
-
Én is csak azért, mert korábban olvastam róla, hogy a Xerox szeret ilyet csinálni.
Bocsi a 6 napért, nem számoltam őket...
Venember: Azzal semmi gond, ha valaki felkészül az ünnepekre, hogy legyen otthon mindenből és ne az ügyeletre kelljen rohangálni. Ez rendben van. De amikor majdnem lejárós receptekkel állnak kígyózó sorban a banyatankosok, nyavajogva, hogy milyen sokat kell várni, meg hogy miért ilyen drága... (Jelenleg a recept három hónapig érvényes - biztos, hogy olyan fontos, ha eddig nem kellett? De ez is hagyján - bár itt már nyílik a bicska... De a Vichy-t és Clinians-t válogató közgyógyos és/vagy gyógyszerutalványos... Na az már biztikiverő... És még sorolhatnám. Ez a jelenség is szerepelt a lehetséges doktori témáim között - bár úgy hírlik, elmarad, mert a parlament másképp döntött... (Foglalkozási doktori cím, visszamenőleg is.)
-
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Trollok komolyan
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest