- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Algieba
őstag
Így péntek estére már lyukas szita a memóriám.
Én csak egy miatt nem kívánom a nagy kijelzős modelleket, állandóan a kijelzőt félteném mindenféle hatástól. Nincs rondább egy szétfolyt kijelzőnél, főleg ekkora méretben.
Kényes jószágok az okostelefonok.
Jó nekem az alsó kategória. A W200 bírja a tempómat és kis mérete miatt meg tud bújni a zsebem sarkában.Szerk.: 2005 óta öt okostelefonom volt, az utolsó még megvan: SE P800, Nokia 7650, 3650, E61, E60. Én egy picit unom őket. Közben meg hiányérzetem volna, ha nem lenne okostelefonom. Fura az ízlésem.
-
-
-
Timocicu
senior tag
pohár: A kedvedért.
Szép délutánt és estét Mindenkinek!
Anyósomék jöttek, kicsit itt voltak uncsizni, megebédeltünk / vörösboros marhapöri, pirított tarhonyával, csemege ubival, majd gesztenyés, kakaós és sajtos - kolbászos kalács /
és haza indultak. Már kaptam a fóliájuk alól Tv.paprikát, hegyes erőset és persze új karalábét, fejes káposztát, kígyóuborkát. Legközelebbi jövetelnél, már paradicsom is lesz, erre sem kell költeni.
Csak nem felejtette el a beígért sütit sem, valami eszeveszett jól készíti a lusta rétest.Ezúton kívánom a csepeli piacon a hentesnek, hogy kapja el a szapora, amiért szépen átvágott egy óvatlan pillanatban a marhahússal, nem volt elég, hogy be volt lőve a mérleg ...
De holnap reggel személyesen is a tudtára adom a panaszomat, abban biztos lehet.
philoxenia : Nagyon klassz lett az avatarod!
-
Timocicu
senior tag
Mondjuk egy anyukának azért nem szabadna berúgnia
Pszt! Elárulok egy titkot.
Még soha nem is voltam.
Még a gyerkőc előtt sem.
Érzem, hogy mikor elég és utána egy korty sem kell. Annyi elég, hogy kicsit jobb legyen a kedvem, oldottabb legyek, mosolygósabb.Pisztillus 1 jó hentes, az kincs.
Elteszem magam holnapra. Vagyis mára.
Jó éjt az ébren maradóknak.
-
Az bizony kimaradt az életemből.
Mamád miatt részvétem.
Nagymamám március 29-én halt meg, 92 éves korában.Timocicu: Én mentem el a henteshez érte. És már akkor sem volt baj, ha egy kicsit több lett, így mindig a legszebb húsból adott. Ezt a szokásomat megtartottam (látszik is rajtam
), de a hentesek is. Ez utóbbit a szép húsra értettem.
-
A bejgli nem, mert nagymamám mindig sütött kakaósat is, isteni volt! A zserbót nem sajnálom, jó volt helyette a mézes zserbó (vagy krémes mézes), ebbe általában én főztem a krémet...
Gyógyszerről nem tudok, de rajtam nem is segítene. Sajnos a fizikai undor is kialakult, így nincs szükség gyógyszerre.
-
Nem véletlenül használtam ezt az esetet példának a lelki eredetű depresszióhoz. Ilyen esetekben a gyógyszer egyfajta mankó, amit illik - és el is kell - dobni egy idő után. Erre a célra meg azért használható, mert a valóban gyógyszert igénylő esetekben általában 1-2 hónap kell a hatás kialakulásához. Azaz ennyi idő után mondhatjuk azt, hogy ha nem javul a paciens állapota, az adott gyógyszer hatástalan.
-
-
-
-
-
NoLF
veterán
mindig saját főből dolgozom, úgyhogy emlékezetből:
25dkg fagyasztott garnélafarok
lilahagyma, fokhagyma, póréhagyma ízlés szerint (a 25 dkg-hoz azért nem kell sok, 3 gerezd foki, 1 kis lila, 1 szál póré)
só, bors, petrezselyemzöld, apróra vágott metélőhagyma, bazsalikom, kakukkfű, meg amit gondolsz (én egy kis olasz vegyes fűszert toltam még rá)
hangyafasznyi füstölt mangalica-szalonna, az íze kedvéért
olívaolaj, édes chillimártás, 1 dl száraz fehérbora hagymákat a szalonnával és olajjal megpárolom, rádobom a a rákokat, összeforgatom, és felöntöm a bor felével. sózom, borsozom, rátolom ízlés szerinti mennyiségben a fűszereket. rotyogtatom, mikor már fogy a leve, rátolom a maradék bort és mellé kb 4-5 evőkanálnyi édes chillimártást.
ott hagyom rotyogni még 5 percre, s kész, bármilyen vegyes salátával fogyasztható.
-
Bubu79
addikt
-
venember83
nagyúr
Ugyan, csak megmutatja, mi az igazi zene.
De én most fekszek, minden jót nektek, ne kukacoskodjatok sokat, lényeg a pillanat élvezete. Vagy az élvezet pillanata. Majd jövök. Vagy nem.
Timo: Szerintem nem fogtam össze senkivel, fokukaccal sem. Aláírásodat se hiszem, hogy kritizáltam volna. Nem kívántam senkit megsérteni, amennyiben sikerült, sajnálom, bárki legyen is az áldozat. Ez van. Minden jót.
-
Thulcandra
senior tag
Én anno nagy PB rajongó voltam, amcsi premiertől kezdve néztem, vicces volt, hogy élőben egy ember se volt akivel tudtam volna róla beszélni, mert ugye nálunk csak később indult (förtelmes szinkronnal természetesen :/ ) ... aztán most igazából nem is sajnálom, hogy vége lesz, ideje lesz lezárni már ezt. Anno az egész sorozat egyetlen egy évadnak indult, de mivel sikeres volt tovább írták, ami egy ideig ment is jól, de mostanra már nagyon gyenge a sztori.
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest