- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Elsősorban fizikális vizsgálatból áll a neurológiai vizsgálat is, amennyiben a panaszok, a szemfenék-vizsgálat (fundus), és a fizikális vizsgálat alapján felvetődik "komolyabb" idegrendszeri megbetegedés gyanúja, elküldhetik további vizsgálatokra, mint EEG, CT, agyi nagyerek ultrahangos vizsgálata, stb., sőt bizonytalan esetben a gerincfolyadék, a liquor vizsgálatára is sor kerülhet (az utóbbira csak igen ritkán, kizárólag kórházi körülmények között kerül sor).
google Copy-paste
Szép napot a népnek
-
-
Bubu79
addikt
Eddig egyszer volt vele probléma - akkor cseréltem a bal gombot az egérben és rendesen tudtam használni utána.
Mostanra viszont már nem csak az pergett, hanem elkezdte feldobálni kattintásonként a jobb gombos menüt is - alighanem mostanra fogyott ki a szusz az elektronikából.
Könnyű, nem akadt el az egér spagócája mozgatás közben és még elem sem kellett bele - szerettem
tildy: Esetleg ide? Mert nekem hiába mondod, nem vagyok kompetens...
-
-
tildy
nagyúr
Csináld végig a foglalási folyamatot: nem jön rá. Nem is jöhet rá, hiszen
"A (2008.) november 1-jén hatályba lépő új uniós rendelet értelmében megszűnnek a félrevezető repülőjegy árak. A meghirdetett viteldíjaknak a jövőben ugyanis tartalmazniuk kell az összes adót és díjat is, így nem lesznek többé „egyforintos” jegyek. A rendelet arra kötelezi a légitársaságokat és az olcsó repülőjegyeket hirdető honlapokat, hogy a repülőjegyek árában tüntessék fel az összes adót, illetéket és egyéb díjakat." -
Algieba
őstag
Szia!
Igen, már vagy két hónapja magam is felfedeztem eme limitált szériát. Az áfonyás tejkrémes méz ízű karamella darabokkal.
A citromos joghurtos krémű és robbanó cukorka van benne.
A csoki krémesben pedig szamóca van.Most a Boci étcsoki különlegességeit fedeztem fel, nagyon finom a szedres és a körtés is.
-
pohár
félisten
Ez az egész VIVA vicc... Olyan kis retek taknyok klipjei mennek, még hangjuk sincs szerencsétleneknek, a sok hülye meg szereti őket...
De pont a napiszaron volt egy olyan videó, hogy az Anti Fitness Club-ot kicsit lekergették a színpadról, elég vicces
Ha kell valakinek, dobjon pü-t, nem merem ide belinkelni a YT-s linket
-
Louro
őstag
Hát az a baj, hogy a gyerekeknek már saját szobájukban van a számítógépük és bezárkózva bármit megtehetnek és a perverzek ki is használják. Ha mondjuk nappaliban lenne, vagy ahol bármikor megláthatják őket, max szavakkal lennének bátrak. És telefonnál meg nem kellene fényképezőset venni nekik, mert egy suli öltözőjében készült meztelen kép hamar elkészül, amit már simán feltesznek....Anno a privi.hu-ról olvastam,hogy voltak gikszerek azon az oldalon...
-
kételkedem
addikt
A szülő szerintem nem tudja. A szülőnek az esetek jelentős részében fogalama sincs az internetről, számítógépről. A szülők nem nézik meg, hogy milyen közösségi oldalra milyen képet tölt fel a gyerek. A szülő nem tudja, hogy a gyereke a mobilján mms-ben már egy tucat fiúnak elküldte azt a fotót, amin csak a nemi szerve van lefotózva. A szülő nem magyarázza el a gyereknek, hogy a fotóját, telefonszámát, személyes adatait ne tegye közkincsé a neten. A szülő nem magyarázza el még éppen csak serdülő lánykájának, hogy ne viselkedjen úgy mint egy utolsó bárcás kurva, mert akkor akként is fognak vele bánni. A gyerek nem meséli el a szüleinek, hogy msn-en látta ahogy egy férfi önkielégítést végez. A gyerek nem meséli el, hogy a dizsiben matt részegen azt kiabálta, hogy "le akarok sz*p*i egy f*s*t!"
A gond nem kicsi, a szülő felelősége óriási.
Még a 12-16-18-as karikákról is szerettem volna írni, de így is elég hosszú lett
-
-
frame>24
addikt
Hát, ez elég rosszul hangzik.
Ilyenkor állítólag cseszegetni kell őket, (szolgáltatótól függetlenül), és akkor kis szerencsével 1-2 hónap múlva bekötik (kiépítik).
Persze, röhej, hogy még neked kell harcolni vmiért, amit te fizetsz...#22224) kételkedem: ehh, észre sem vettem
-
frame>24
addikt
Ilyen nálunk is volt, a vicc az, hogy a telefonos kisasszonnyal direkt ellenőriztettem, hogy beköthető-e. "Igen, természetesen, az Önök címén elérhető lesz." Aztán, mikor állítom össze a "szereled magad" cuccot otthon, kiderül, hogy nem gyün a jel a falból... Telefonálok, és: "Hát igen sajnos Önöknél mégsem elérehető..."
Ez múlt év végén volt. Aztán, 2009 elejére valahogy mégis elért hozzánk (Pécs belváros) a hihetetlen tech csoda: az intern(y)et. -
BlacKSouL
addikt
Meddig bírod visszatartani a lélegzeted? Na most próbáld meg annál jóval tovább. És mikor már a piros karikák ugrálnak a szemed előtt, és már kézzel-lábbal kapálózol, akkor lassan engedd ki, és szívd be de lassan. Ha ez sem segít, akkor van még egy módszer, csak nehéz kivitelezni, és egészségre ártalmas lehet. Ha ráesel lapjával a hátadra, akkor az megbénítja a légzőközpontot egy rövid ideig, és nem bírsz levegőt venni. Na ilyenkor úgy bepánikol az ember, hogy rögtön abbahagyja a csuklást is. Az esetek többségében újrakezdi a légzést, de a kisebbség miatt nem érdemes direkt előidézni. Akkor már inkább fogj egy mezítlábas cigit, gyújts rá, és tüdőzd le istenesen. Ez ha nem dohányzol szintén akkora sokkot okozhat, hogy egyszercsak abbamarad a csuklás. Esetleg még megkérheted ismerősödet, hogy egy váratlan pillanatban keverjen le egy zsibbasztó de fogmegtartó pofont, az ijedség nagy úr csuklásnál
-
rarri
senior tag
Lehet hogy most hülyeséget írok, de ha nekem nem használna a vízivás meg a levegő visszatartás, akkor megpróbálnám kinyújtani a rekeszizmom úgy , hogy az ajtóra kapaszkodok, és felhúzott lábbal lógok. Mivel a csuklás a rekeszizom görcse, és ettől talán ellazulna. / belátom, elég röhejesen hangzik .
/ Esetleg lógás közben tartsd vissza a levegőt is, amíg bírod.
Norbi : Kihívás nélkül nem lesz nő.
Vállald, mit veszíthetsz ?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest