- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Bubu79
addikt
Kicsit szétszórtnak tűnik a srác - valami nagyon penge dologról lehet szó, ha már egyszer a játék nevét sem írta le - gondolom merthogy mindenkinek csak az jár a búrájában
Nem külhoni - legalábbis nem túlzottan, mert a "ragzás" nagyjából rendben van - valószínűleg nem Pago-Pago szigetekiről lett google által magyarra transzformálva, de egy helyesírás ellenőrzős böngésző ráférne a mókusra
És igen - kicsit egoista ezzel az "ÉN, ÉN, Én"-nel
Dinkaman: Nincs új a nap alatt - már privátban is zaklatják a népet...
-
A 340 hamar összejön, ha a fontosabb pillanatoknál sorozatot engedek el - abból remélhetőleg jó lesz egy. (Szerencsém volt - mind jó lett.) Amatőrként inkább a biztonságra törekszem, és lefotózok egy mozzanatot többször, mintsem fogjam a fejem utána, hogy lemaradtam róla, vagy nem sikerült. Hely van a kártyán, akkor miért ne?
Bubu: Szerintem itt sem sokáig lesz, meg a helyesírása sem mindennapi...
Bolond: Friss bizony. Még nincs 20 perces sem...
Bon: Szia!
-
tiv61us
őstag
a kutya nem budos nagy teher hanem hatalmas felelosseg
nekem mar sose lesz valoszinuleg de volt
mondjuk ha nyerek a lotton es veszunk Maryvel egy famot akkor igenhat en szerettem mikor nyari esteken korbe ultuk a tuzet
itt mar mis is nkabb csak grillezunk jo kis marhahusokat
de neha jo belegondolni ahogy megkerestuk a megfelelo gallyat, meghegyeztuk ra a szalonna a hagyma
jo magyar kenyer
sor
beszelgetes
fustszag -
tiv61us
őstag
azt mondtam lassan
majd meglatod ha eljn az ido
es halnak meg "korulotted" egyre tobben
amugy nem vagyok depresszios es nem felek a halaltol
nagyon boldog vagyok Maryvel
de az utobbi pat evben meghalt par ismert ember aki korban kozel allt hozzam es szerette, volt akit szemelyesen ismartem
Cseh Tamast nem csak a zenejet, a szamait
mindig meghal valami bennem ha meghal valaki akinek mondjuk enekeltem a szamait -
-
-
neongorack
senior tag
Hát vannak beteg emberek na, de akinek van egy kis esze az az első nagyon durva kockulás alkalma után azért magába néz egy kicsit, hogy mi mindennel tudná még eltölteni a drága idejét és rájön, hogy mondjuk kint süt a nap, vagy ha nem süt akkor lehet hógolyózni
Én 2 és fél év törtözés után mentem eredetire pár haverral együtt. lvl74 ig toltam ki a rugacsomat+lockomat 30 ig és valahogy belustultam, aztán lejárt az acc és nem motivált semmi arra, hogy vegyek Gamecardot, azóta csak áll, de egy darabig maradni is fog ez az állapot, főleg most, hogy megannyi teendőm van, jogsimat le szeretném végre rakni+ egyéb.
Nincs időm arra, hogy napi x órát a gép előtt meredjek, de ha mégis van akkor se wow -
-
-
-
ngabor2
nagyúr
és legálisan, ingyenesen meg lehetszerezni, illetve egy pentium d procis gépre fel lehet tenni?
mert ha ezek közül egyikre is nem a válasz, akkor nem alternatíva.
arról nem is beszélve, hogy osx-es ismereteim leginkább a 0-hoz tartanak (értsd: sose láttam... és nem is igazán érzek rá késztetést, hogy megismerjem).
-
Aktív témák
- EVGA GTX 1060 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest