- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24 #25764 üzenetére
Eztetet én nem tudhassam - kérem kaccsojja ki!
Csak tovább fűztem az ökrösszekér gondolatmenetet
De divat mostanság a környezettudatosság, mondhatni trendi ( hogy én mennyire utálom ezt a szót )...
Meg is tesz mindenki mindent azért, hogy annak tűnjön - csakis "mertezműanyag" flaskás ásványvizet vedel óraszámra, amit nem hajlandó szelektíven gyűjteni, "mert úgyis ugyanazzal a kukáskocsival viszik el!"; természetesen autóval közlekedik és használ vegyszereket jurtájának tisztántartására
Szép dolog a környezetvédelem, csak nem most kéne elkezdeni...
Blackie: Márpedig én nyelestojás topikot akkor sem nyitok
-
BlacKSouL
addikt
válasz
frame>24 #24646 üzenetére
Huh, ha leállítom a zenét, és elkezdek fogalmazni, fórumozni, miegymás, és kinyitottam a bejáratit is, így most egész visszalassultam, szóval megállítható. De kétségtelen, hgy volt egy bő másfél óra, amíg kb stabil 140-150-es pulzussal folyamatosan izzadtam...tippre egy bő kiló súlyvesztés, sajna egyelőre víz formájában. Majd megnézzük péntekig szívja-e magával a zsírt is. Egész hétre intenzív edzésprogramot tervezek, hasonló intenzitással.
Mindenesetre ha bekeveredek a haveri társasággal egy hasonló zenéjű buliba, akkor ilyen teljesítményre simán képes leszek. Lehet hogy szombat este lesz is egy ilyen?
Most meg lassan megigénylem a zuhanyt, és aztán valami alvásféle is kéne míg fél 7-kor ki nem kell taposnom magam az ágyból. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
frame>24 #20977 üzenetére
b+,ezt nem bocsátom meg neked, hogy egy ilyenre kellett ráklikkelnem mindenféle, kockázatokra és mellékhatásokra vonatkozó felhívás nélkül...
boooorzasztó, bazdmeg, nem azért mert tuc-tuc, hanem ez a szöveg, ezek az énekhang-hajlítások minden második szóban, borzalmas...
aki ilyen zajt csinál, azt meg kéne fenyíteni valahogy -
kételkedem
addikt
válasz
frame>24 #20398 üzenetére
Kerítesz egy olyan barátnőt, akinek nagyobbacska narancs méretű mellei fittyet hányva a gravitációra kackiásan felfelé állnak. A melle alá helyezel egy ceruzát, amit az nem tart meg, leesik. Akinek nem félbevágott zsemle alakú a melle, vagy egy kicsit meg van ereszkedve, azé játszva megtart akár egy egész tolltartónyi irodaszert.
-
tildy
nagyúr
válasz
frame>24 #19592 üzenetére
Én kb 6 órája kaptam, holnap reggel 10kor élesben kinn kell lennie.
Vagyunk rá: egyedül, jómagam.
Sejtem kb hogy kell összerakni, csak fáradt vagyok. Egész nap pörögtem, ráadásul holnap egy elég nagy site is megy élesben, bugfixeltem, és egyebek.
Jahm és persze rámkérdeztek, hogy hogy is állunk egy bizonyos fejlesztéssel, amit kb másfél hete gyűrök, csak mindig beesik valami sürgős meló. Sőt csak azok esnek be.fokukac: annyira ideges vagyok, szerintem nem jönne ki senki jól abból, ha szex....Esm véletlenül olyat szólna, lehet bizonyos szerve bánná
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
frame>24 #18793 üzenetére
A "szerk." részt elolvasva némi szekszuális feszültség felhangjait vélem kiolvasni a hsz.-edből.
Komolyra fordítva a szót, ennyire felelőtlen emberke mit keres laboratóriumban? Ennél még én is jobban tisztában vagyok az óvintézkedések szükségességével, pedig nekem csak biológus nagyapám volt, én meg messze estem a fától (és k*rva nagyot).
-
Tim82
félisten
válasz
frame>24 #18477 üzenetére
Detective Richard Fell from the hellish Snowtown.
Ja és ha rossz fát teszek a tűzre, akkor kiderül, hogy ez csak Illusion, nem Transmutation...
Yetike: tenkjú.
-
tildy
nagyúr
válasz
frame>24 #18317 üzenetére
Hádemáhe tavasz van.
Egyre jobban azt veszem észre, semmi érdekes téma , amihez hozzá lehetne jól szólni a ph-n, nincs.
Biztos a vitákat , indulatokat megelőzendő.De úgy furcsállom.Tegnap pl. kb egy hszólásra futotta, azt is ide... Fura..
Amúgy reggelt mindenkinek.
A telefonom meg lenyűgöz, csak tényleg a wifi miért maradt ki? ejj ejj.Ezerszer szimpibb, mint az e51... -
-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
frame>24 #12033 üzenetére
...nem a generációval van a gond, és nem is az egyre újuló PH tagokkal...az olyanokkal van a legtöbb gondaki beszól pl egy bizonyos topikban(megtörtént nem is rég) a moderátoroknak:"mit keresnek ezek már megint itt?"...
...a másik meg:" miért kell itt állandóan a számitógépekről dumálni?"...ezek úgy viccesen hangzanak, de ők akkor véresen komolyan gondolták...
...de én csak röhögök az egészen, hisz mást úgyse tehetek...
...
...#12034/Főkukac: igen ezek egyrészére, még én is emlékezem...
...
...neduddki: igen, én is rájuk gondoltam...voltak még egyebek is de valahogy már nem ugranak be...
...
-
fokukac
nagyúr
válasz
frame>24 #12031 üzenetére
A hangulat jó volt, kérlek.
Egyrészt sokkal kevesebb ember volt itt, másrészt pedig ennek megfelelően az átlagos intelligenciaszint is sokkal magasabb volt. Azóta sajnos erősen felhígult a társaság.
Ezen kívül az péhások nagyon vicces emberek voltak ám....Hogy érzékeltessem a hangulatot, előástam egy nagyon régi e-mail-t.
Aznap, amikor regisztráltam, a következő aláírásokkal találkoztam :"Életem a tuning: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérrõl meg a többirõl már nem is beszélek..."
(ez a kedvencem a mai napig, S@nya követte el)
''Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk...''
'Attól, hogy valaki paranoiás, még üldözhetik...''
"Győzz ha tudsz. Veszíts ha kell. De a lényeg, hogy mindig csalj."
nem vagyok arrogáns. egyszerűen csak jobb vagyok nálad.
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside
..: : Ha biológussal laksz együtt, jobb, ha nem torkoskodsz a hűtőből : :.. .
Ha elsőre egy gondolat nem tűnik képtelennek, akár rögtön el is felejthetjük. Albert Einstein
'I have not failed. I have merely found 10,000 ways that won't work.'' - T. A. Edison
''a kettes számrendszerben élünk. 1 leszel, vagy 0; vagy élő, vagy hulla. Második helyezett nem létezik!'' Bill Gates
KITT maradj a kocsiban!
Mi a medve? Egy szőrös, kigyúrt állat.
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!
Don't forget, kids... The faster you download, the bigger your penis is.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
frame>24 #11407 üzenetére
én nem erre gondoltam, de KB más körülmények között bármikor jöhetne... ;)
ami tengerészgyalogságra gondoltam:
link: Colonial Marine
mert az Alien-saga-ban hangzik el ez a mondat... -
venember83
nagyúr
válasz
frame>24 #9952 üzenetére
Érdekes, orvosokkal sose volt bajom, nem is nagyon féltem tőlük, bár 8-9 évesen meghallva, hogy megműtik a szemem, azt hiszem, hogy elbőgtem magam. De a többi beavatkozásnál valahogy mikor orvos elé kerültem megnyugodtam, míg körülöttem mindenki izgult, nem tudom, hogy ennek mi oka lehet. Ha belegondolok, tényleg nem kellemes a fogász, de nem akar rosszat s annyira nem is szokott fájni a kezelés, max mikor a gyökeret szedik ki, és az valamennyire még érez. Na az kellemetlen, viszonylag. De ha az orvosnak egy jó kis nővérkéje van, akkor az jól eltereli az ember figyelmét, legalábbis esetemben.
-
frame>24
addikt
válasz
frame>24 #8354 üzenetére
Végül ma voltam doktornéninél. Bár viszonylag kevés fizikai fájdalommal átestem a fúráson, nekem onnan kijönni élve oylan élmény, mintha újjászületnék! (áhh, brrr.rr.....szörnyű volt! A hangok, a rezgések, jajjj.) Tiszta pszichés SOKK!
A kezem, amiben a magam törlésére való zsepit szorongattam, még most is büdös az ott használt mindenféle rejtélyes kemikáliáktól. (nem gyün le semmitől a szaga)
Soha nem akarok többé ilyen helyen járni, pedig valószínű, hogy előbb-utóbb muszáj lesz
Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest